- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.194
- 158
Seneye ordayım profil fotosunu sevdiğimarttırıyorum diyesim geldi
43 den selamlar gelin gelin çok güzel buralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seneye ordayım profil fotosunu sevdiğimarttırıyorum diyesim geldi
43 den selamlar gelin gelin çok güzel buralar
Çok sevindim sizin adınıza.
İnşallah o üyeler ölüm sınırına gelmeden kurtarırlar kendilerini
Çok hoşsunuz:) profil fotosu gayet açıklayıcı evetYetistirilis tarzi , kiz erkek ayirimi yapmadan , kizlariniz ozgur ruhla yetistirse aileler o zaman kadinlar da boyle koca delisi olmaz , kendi ayaklari uzerinde durur
Ayni sekilde erkekler de pasam , pipilim , elini sicak sudan soguk suya sokmam vb yetistirilmese bu bdvdeki anlatilan hanzo erkeklerin de soyu tukenir
Buna en net ornek ben ve erkek kardesim , son derece feminist bir erkek kardesim ve ben varim , beni bilen biliyor zaten , bilmeyen profil fotoma baksin anlar :)
Ben bu hisleri yaşadım, şimdi şimdi geriye döndüğümde anlıyorum ki okul ve iş hayatında başarılı olsam bile hayata dair içi bomboş bir özgüvenim varmış, halbuki hayat tecrübesi bakımından epey cahilmişim ama aşktan gözüm birşey görmemiş. Yanlış seçim yaptığımı bir süre kabullenemedim. Allahtan sonradan kabullendim ha yoksa sonum yorumunuzun sonu gibi olacaktı, çek allah çekBen farklı bir açıdan bakayım. Üniversite okumuş ve çalışan bir kadına “Sen artık okudun, akıllı, mantıklı bir kadın oldun, yanlış yapmazsın” gözüyle bakılır toplumda, çoğu zaman da seçimlerine saygı duyulur. Bu da kadına “Ben bilirim, akıllıyım, yanlış yapmam” tarzında bir öz güven pompalar. Bu kadın kendi tercih ettiği adamla evlenir, sanır ki o diğerlerinden farklı, geleneksel kalıpların dışında bir erkek. Oysa aşktan gözü görmemiştir hiçbir şeyi. Evlenir, olumsuzluklar yaşar ama kendisinin bunları yaşayabileceğini kabul edemez. Kendisinin de hata yapabileceğini, hatanın eğitimle ilgisi olmadığını, insani bir şey olduğunu kabul edemediği için yaşar bunları. Kendi kendine bile itiraf edemez yanlış bir seçim yaptığını, başaramadığını. Bu nedenle çeker de çeker, özellikle öğretmenler -meslekleri eğitim olduğu için- karşısındakini eğitmeye, hatalarını düzeltmeye çalışır ve bir ömür böyle geçer.
Çoğunluğun durumu bu bence.
Bunu kesinlikle çok istiyorumTek başına tatil! Hayatta en az bir kez yapılması gereken bir şey. Ama ondan sonra yaptığınız diğer tatiller çok monoton geliyor o ayrı
Kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız ve mutlu olmanın Nirvanası diyebilirim
Tesekkur ederimÇok hoşsunuz:) profil fotosu gayet açıklayıcı evet
Ayyy evet ya , ne muhtesemdir yalniz tatilTek başına tatil! Hayatta en az bir kez yapılması gereken bir şey. Ama ondan sonra yaptığınız diğer tatiller çok monoton geliyor o ayrı
Kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız ve mutlu olmanın Nirvanası diyebilirim
Ben çocuğun çok büyük etken olduğunu düşünüyorum..çoğu kişiye bahane gibi gelebilir ama kesinlikle öyle..sürekli huzursuzluk yaşanan aileler için ya da şiddet aldatma dışındaki şeyler için bu böyle..çocuğum anne baba birarada büyüsün de varsın ben bu küfrü yutayım oluyor...ve yenilmiş olmamak için bu evlilik savaşından mağlup ayrıldığını kimse bilmesin istediğin için..yenildiğini söylemek zordur..Son 2-3 gündür KK da kocaya, sevgiliye itaat, kocam küfretti boşanamam, kocam dövdü ama aşığım, kocam öküz ama seviyorum, kocam kaltak dedi ama affettim, kocam aileme şerefsiz köpek dedi ama olsun minvalinde konular açılıyor.
Konuları açan kadınların tamamı üniversite mezunu, çalışan, 25 yaş üstü.
Bu kadınlara ne oluyor, ne yediriyorlar da bu kadar mantıksız ve saplantılı hale geliyorlar?
Gelecek nesilleri nasıl kurtaracağız?
Hiç eğitim, ekonomik özgürlük vs demeyin. Örnekler yukarıda.
Başka bir çözüm olmalı mutlaka.
Seneye ordayım profil fotosunu sevdiğim
Aslında bu hanımların hiç bir engeli yok. Ekonomik özgürlükleri var kendilerini yargılayacak bir çevre yok. Ama sanırım onur gurur meselesi oluyor. Ben herşeyi başardım ama evliliği başaramadım duygusu baskın gelebiliyor. Yani ele güne kuyruğu dik tutma meselesi. Bıcak kemiğe dayananlar ya da çevreyi çok umursamayanlar boşanabiliyor. Bir de işin içinde çocuk olduğunda daha farklı b düşünme mekanizması devreye giriyor ona bişey diyemeyeceğim.Sene 1980 olsa boşanmak korkutucu olabilirdi.
Gelinlikle girdin, kefenle çıkardın.
2018 yılında bu zihniyet yok denecek kadar azaldı.
Ama kocişim müessesesi hala 1950 lerde.
Ben şanslıydım. Beni o zamanlar çalıştığım şirket göndermişti.Bunu kesinlikle çok istiyorum
Kendi paramla yapmam gerek ama
Elbet bir gün kavuşacağız
Herşeyi bilirsin ama ayrilamazsin çocuğun varsa imkansız gibi o yarım kalacağına ben yarım kalayım dersin zordur tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Türkiye'nin en büyük projesinde mühendisim deli değilim ama elim kolum bağlı belki de geleneksellik ama iyi bişey varsa oda çocuklarım mutluSon 2-3 gündür KK da kocaya, sevgiliye itaat, kocam küfretti boşanamam, kocam dövdü ama aşığım, kocam öküz ama seviyorum, kocam kaltak dedi ama affettim, kocam aileme şerefsiz köpek dedi ama olsun minvalinde konular açılıyor.
Konuları açan kadınların tamamı üniversite mezunu, çalışan, 25 yaş üstü.
Bu kadınlara ne oluyor, ne yediriyorlar da bu kadar mantıksız ve saplantılı hale geliyorlar?
Gelecek nesilleri nasıl kurtaracağız?
Hiç eğitim, ekonomik özgürlük vs demeyin. Örnekler yukarıda.
Başka bir çözüm olmalı mutlaka.
Ben ev hanımıyım ve koca parası yiyorum :)2 üniversite mezunu arkadaşım evlenince çalışmam, bu yaşa kadar çalıştım koca parası yiyeceğim diyor ve bütün çevrem neredeyse böyle. Ben de sizin gibi düşünüyorum hatta arkadaşıma sorsanız o da öyle düşünüyorum der ama içten içe sözde erkek egemenliğine kapılabiliyor insanlar. Çaresi kesinlikle eğitim değil. kitap okumak, anlamak, görmek, farkındalık. Bunlar belirli bi yaşa gelen insanlar için yardımcı olabilir ama en önemlisi aile eğitimi diye düşünüyorum her şey ebeveynler de en başta başlıyor
Çocuklar mutlu mu gerçekten?Herşeyi bilirsin ama ayrilamazsin çocuğun varsa imkansız gibi o yarım kalacağına ben yarım kalayım dersin zordur tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Türkiye'nin en büyük projesinde mühendisim deli değilim ama elim kolum bağlı belki de geleneksellik ama iyi bişey varsa oda çocuklarım mutlu