- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- Konu Sahibi pembebattaniyeli
-
Derdi ne acaba. Gidip bdv de takilsa ya. Ekonomi finans bolumunde genelde düzgün insanlar varBu arkadaş ilk üyeliğinde ben doktorum eşim de doktor ayrıca her ay babam bana harçlık veriyor yazıyordu . Sonra nick değiştirdi elenaferrante oldu diye hatırlıyorum .
Sonra farklı konuşmaya başladı ,bizim altın topiğinde farkettim ben onun doğru söylemediğini ,yüzüne vurdum ama sessizce gitti benim topikten trlelliye ..
Çünkü foyası çıkmıştı ortaya benim grupta :)
Ama bu yeni konu sahibi o olduğunu ben bile anlayamamışım vaybe .
Evet canım ilk adı buydu ama biraz önce hatırlayamadığım için yazamadım.di ilk adı ondan bahsediyorsunuz
ya bir ara gayet güzel paylaşımları vardı onun, instagram adresini falan vermişti hatta
sonra birşeyler oldu
vardı demek bir derdi
eline ne geçti acaba böyle yaparak
hep söylüyorum sanal ortam bile olsa hepimiz insanız, karşımızda da bir insan var
önce saygı...
özelden yaz kısmını atlamışım ben :)Evet canım ilk adı buydu ama biraz önce hatırlayamadığım için yazamadım.
Nasıl olur ailecek Dr bunlar falan olmuştum ve ekonomi topiklerinde günlük kaç tl ye cikolata aldığını yazıyordufarkettirmeden takip ettim ben onu
Komik geliyordu çünkü bana.
Geçen senin inst adını sormuş yok artık .
Özelden yaz madem demiş.
Sen burada hep vardin.
Yeni uyelik alinca sessizce izleyen takipcimi oldun?
Hayir amac ne?
x nicktim yeni nick aldim demek zormu?
insanlari kandirmayin bari.
Hı senin yeni nick alman beni hic ilgilendirmiyor ama yeniyim kimseyi tanimiyorum ayagi cok sey degil mi ya.
YALANCILIK.
Bu topigin sahibinden bahsediyoruzKimden bahsediyorsunuz ben anlamadim kizlar
Bilmiyoruz muamma.hamileydi bebeğini kaybetmişti o değilmi kızlar odamı yalandı yoksa?
Sen böyle diyince mia nın topiği sandım ya:) Başlığa baktım deminki topikteyim:)Amarylliss cinim neler yapiyosun minimal olmak icin anlat bakim hele.
Buralarda bizim yabanci degil :)
Kendisi drdu ,abisi ve eşi de Dr duBilmiyoruz muamma.
Doktordu bi arada.
ahh ben cok harcadimKendisi drdu ,abisi ve eşi de Dr du
Günlük kaç tl harcandı kızlar bugün bi deyiverin hele
minimalizmde iceriyor ya o sebepden konu disi degil diye yazdimSen böyle diyince mia nın topiği sandım ya:) Başlığa baktım deminki topikteyim:)
Burda geyikten banlanmayalım kuzum.Gel biz köyümüze amann topiğimize geri dönelim
Çok olmuş boşver hesaplama .ahh ben cok harcadim
Bugun topiklere bakacak yuzum yok
125+59+55+10 bak toplayip sonucu gormeye henuz hazir degilim bile..
Hee tamam safligima gelmiş:))minimalizmde iceriyor ya o sebepden konu disi degil diye yazdim
onadami para vercez abowwÇok olmuş boşver hesaplama .
Biz nasıl minimal olacaz, tasarruflu olacaz
Biri bize minimalizm alsın
Estagfurullah kuzu sen mi saf :)Hee tamam safligima gelmiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?