- Konu Sahibi pembebattaniyeli
-
Merhaba kk bilinçli kadınları nasılsınız bende iş yorgunluğu dinleniyorum öyle
Keyifsizim pek aşure yapacaktım ama halimde yok
Selamlar,
Ben de uzunca bir süredir sadeleşme konusunda kafa yoruyor ve uygulamaya çalışıyorum. Evim epey sade, eşya ve kıyafet kısmını hallettim. Ancak 5 yaşında ve 2 aylık iki tane kızım var ve çocuk eşyaları bu felsefeyi kesinlikle zorluyor. Büyük kızımın küçülenlerini saklamıştım, şimdi bir yandan onları küçük kızım kullandıkça elden çıkarmaya, bir yandan da sürekli büyüyen büyük kızıma alışveriş yapma döngüsü içerisindeyim.Oyuncakları da yine küçük kuşlanır diye saklıyorum.
Merhabalar, topiğin hayırlı olsun öncelikle :)
Bayağıdır bu forumu takip ediyorum, konun yeni katılmayı isterim.
Ben bekarım. 9,5 ay kadar sonra düğünümüz var.
Belki de hayatımızın en masraflı dönemindeyiz.
Bu süreci çok açılmadan halletmeyi çok istiyorum.
En sevdiğim dönem. Bu konularla ben de o zamanlar ilgileniyor olsaydım gayet sade bir evde oturabilirdim. Bohça yaptırmaz, 12 li kadeh takımı almazdım
Allah yardımcınız olsun gerçekten hersey inanılmaz pahalı mobilyalar tekstil gereksiz hiçbşrşeye girişmeyin...az ve öz olsun sıkıntısız atlatırsınız inş hazırlıklarıMerhabalar, topiğin hayırlı olsun öncelikle :)
Aynen şimdi ne pişmanlıklar var bizde gereksiz birsürü eşya hele kullanmadığım odaya koltuklar falan almak inanılmaz büyük hata nasıl olsa misafir odası durumları yok günümüzde....şimdi o aldığım koltukları elden çıkarmam lazım oğluma oda yapacağım çünkü 6 senede 3 5 defa anca oturmuşuzdur üstündeEn sevdiğim dönem. Bu konularla ben de o zamanlar ilgileniyor olsaydım gayet sade bir evde oturabilirdim. Bohça yaptırmaz, 12 li kadeh takımı almazdım
Umarım ben de minimum derecede saçmalayarak atlatabilirim bu dönemi.
Beyaz eşya, TV, süpürge ve büyük kalem mutfak eşyaları tamam. Ama liste hala daha kabarık.
Aynen şimdi ne pişmanlıklar var bizde gereksiz birsürü eşya hele kullanmadığım odaya koltuklar falan almak inanılmaz büyük hata nasıl olsa misafir odası durumları yok günümüzde....şimdi o aldığım koltukları elden çıkarmam lazım oğluma oda yapacağım çünkü 6 senede 3 5 defa anca oturmuşuzdur üstünde
Allah yardımcınız olsun gerçekten hersey inanılmaz pahalı mobilyalar tekstil gereksiz hiçbşrşeye girişmeyin...az ve öz olsun sıkıntısız atlatırsınız inş hazırlıkları
Aslında ben gene akılcı alışveriş yaptım. 4 senedir evliyim. 4 lü çelik tencere, 1 pilav tenceresi, 1 düdüklüyle idare ettim. Ama değiştirmek zorunda kaldım o ayrı
Buraları okudukça ben de birçok kişiye nispeten kontrollü gidiyorum aslında ama arada benim de bocaladığım oluyor tabi.
Allah yardimciniz olsun suan hersey cok pahalli. Ihtiyacin olmayan hicbirseyi alma derim ilk etapta. Zamanla bakarsin aa evet hala ihtiyacim var yavas yavas evlendikten sonra almak da cok zevkli oluyor. Ornegin milrodalga,ekmek kizartma makinesi,kahve makinesi,fazla fazla hali,oturmayacagin extra koltuklar daha cok ornekleri var. Herseyin az olursa yerleamen de evinin duzeninin oturmasini da daha kolay saglarsin. Kolay gelsinMerhabalar, topiğin hayırlı olsun öncelikle :)
Sen bişey alacağın zaman yaz buraya. Hep beraber konsensus a varalım.
Allah yardimciniz olsun suan hersey cok pahalli. Ihtiyacin olmayan hicbirseyi alma derim ilk etapta. Zamanla bakarsin aa evet hala ihtiyacim var yavas yavas evlendikten sonra almak da cok zevkli oluyor. Ornegin milrodalga,ekmek kizartma makinesi,kahve makinesi,fazla fazla hali,oturmayacagin extra koltuklar daha cok ornekleri var. Herseyin az olursa yerleamen de evinin duzeninin oturmasini da daha kolay saglarsin. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?