- 23 Şubat 2018
- 272
- 338
- 42
- Konu Sahibi pembebattaniyeli
İns.Hayırlı olsun doğumun. Benim de doğum iznimde epey param birikmişti.
Hedefimiz birer araba olsun o halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns.Hayırlı olsun doğumun. Benim de doğum iznimde epey param birikmişti.
Hedefimiz birer araba olsun o halde
Merhaba, ben de bir minimalistim diyebiliyorum artık rahatça. Zaten bu düşünceye ulaştığımdan beri harcamalara dikkat etmeye çalışıyorum.
Kumbara bir ara yaptık ama ben artık nakit neredeyse hiç kullanmıyorum. Paramı hep banka kartı kullanarak harcıyorum. Bir de son 2,5 aydır altın almaya çalışıyorum elime geçen para ile. Kalanıyla da geçinmeye çalışıyoruz. Bebek meselesi bizi bayağı zorladı önceden birikimimiz olmadığı için.
merhaba..bende şurada yerimi alayım usulca:)
ev hanımıyım ,çalışmıyorum...minimalist olduğumu düşünüyorum bende..fazladan hiçbir şey almam,es kaza almışsamda evde tutmam:)
ayrıca kumbara olayını çok seviyorum..alınacaklar için biriktiriyorum..mesela lazer yazıcı almak istiyorum,oğlum için..evde var ama kartuşuyla başa çıkamıyoruz artık.orjinalleri pahalı,doldurmakta ayrıca sıkıntı..doğrun düzgün doldurabilene de rastlamadık henüz..
istediğim yazıcı 800 lira toneriyle birlikte..kumbarada yavaş yavaş biriktiriyorum şimdilik..
bizimde aralık,ocak gibi araba alma planımız var ama
şansımdan mıdır nedir,krize denk geldik..bu pahalılıkta almak ne kadar mantıklı diye düşünüyorum hep..eşimin arabası var zaten..ama diğer taraftan artık ihtiyaç gibi görüyorum istanbul için..kararsızım çok..
Selam konunuz hayırlı olsun.
bende minimalist yaşam tarzını çok seviyorum.
pembebattaniyeli daha pahalı yazıcılarda var,daha ucuzuda..benim istediğim 559 lira..toneriyle beraber o civara geliyo..
evet arabada indirim var ama zamların yanında çok az kalıyo..yani benim istediğim araç için ..ama öyle veya böyle almamız lazım..bu krizin kolay geçeceğini düşünmüyorum hiç..artık oğlumda büyüdü.okulumuz,kursumuz,sinemamız bitmiyo hiç..
Ben de minimal hayat felsefesinde yasiyoeum. Herseyi hem yasiyorum hem de dikkat ediyorum. Nir kiyafet alacaksam en iyisini alip uzun sure kullaniyoeum, markali olduklari icin sikdigim.zaman da satip ikinci el sitelerinde degerlendiriyorum. Pahalli kremler yerine duzenli cilt bakimina gidip,normal bir nemlendirici kullaniyorum. Mutfak alisverisi icin indirimleri takip ederim. Maasimdan her ay yuzde 20 30 unu duzenli hesaplarima aktaririrm. Kendi capimda biaiyler yapmaya calisiyorum iste
Çmerhaba hanımlar iyi akşamlat nasılsınız bende iş çıkışı markete uğradım deterjan aldık çamş.mak.için 2.77 kilosu çok iyiydi tuvalet kağıdı senso adet 75 kuruştu ondan aldım böyle umarım peros iyidir. .hiç almamıştım
etiketlerin altında yazıyor çoğu markette olmasada hesap mak.bakıyorum etimatik bile 5 lira olmuş ..peros uygun geldi bakalım nasıl yıkayacakAaa kilo ve adet olarak mı hesaplıyorsun? Peros nasıl?
Hayırlı sabahlar ^^Herkese günaydın
Kızım sağolsun, erkenciyim bugün.
Bugün boş günüm, internetten doğal bakım kremi sipariş etmiştim daha önce, çok memnun kalmıştım. Daha sonra doğal deodorant ve kremin devamını sipariş ettim. Bugün kargoya gidip onu almayı düşünüyorum
Dün eşimin biraz kilo almasından dolayı artık olmayan bi pantolonunu ayırdık
Biraz dahw birikince kızılay giysi kumbarasına bırakacağız. Evden fazlalık eşyaların gitmesi beni mutlu ediyor.
Bir de dün diploma vb özel belgelerimizi, garanti belgeleri ve faturaları ayrı ayrı sınıfladım birer dosya yaptım. Aradığımızı kolayca bulacağız böylece
2 dolap gözü de sadeleşmiş ve boşalmış oldu.
Dolap com da satin. Ben butun abiyelerimi falan paraya cevirdim. Giymedigim birsey olursa satiyorum. Temiz kullanilmis oyuncaklarimizi da satip ayni sekilde ikinci el aliyoruz. Tabi bazilarini almak mumkun olmuyor parcasi falan eksik olmasin diye 0 da aliyoruz.Eşimle benim fazlalık kıyafetimiz yok da gelinlik ve damatlığımıza bir çözüm bulamadık. Ne yapsak bilemiyorum.
Ben de bugün kızın yazlıklarını ayırdım, giysi kumbarasına atılacaklar