- 25 Eylül 2018
- 1.035
- 2.968
-
- Konu Sahibi pembebattaniyeli
Dolap com da satin. Ben butun abiyelerimi falan paraya cevirdim. Giymedigim birsey olursa satiyorum. Temiz kullanilmis oyuncaklarimizi da satip ayni sekilde ikinci el aliyoruz. Tabi bazilarini almak mumkun olmuyor parcasi falan eksik olmasin diye 0 da aliyoruz.
Aa bende de zebramo yok onu da indireyim bari. Erkek kiyafeti satiliyor mu orada? Otekinde satilmiyor cunku. Oleyse esiminkileride eriteyim minimalizm birinci felsefe 33 parca ile 3 ay gecirmek. sade yasam film belgeseli izleminzi tavsiye ederimBen hep zebramo kullandım. Bir sürü şey sattım ama bir gelinlik damatlık satamadım. Dolap ı da deneyeyim teşekkürler
Aa bende de zebramo yok onu da indireyim bari. Erkek kiyafeti satiliyor mu orada? Otekinde satilmiyor cunku. Oleyse esiminkileride eriteyim minimalizm birinci felsefe 33 parca ile 3 ay gecirmek. sade yasam film belgeseli izleminzi tavsiye ederim
Ben 4 sneddir sıkı minimalistmişim desenizeAa bende de zebramo yok onu da indireyim bari. Erkek kiyafeti satiliyor mu orada? Otekinde satilmiyor cunku. Oleyse esiminkileride eriteyim minimalizm birinci felsefe 33 parca ile 3 ay gecirmek. sade yasam film belgeseli izleminzi tavsiye ederim
Bu aksam izleyeyim bakalim. Cuma bugun yasasinnnnnZebramoda iğneden ipliğe her şey satılıyor. Ben 5 liraya boş parfüm şişesi bile sattım.
Ben de sana “real cost” belgeselini tavsiye ederim.
Bu aksam izleyeyim bakalim. Cuma bugun yasasinnnnn
Topiğin hayırlı olsunpembebattaniyeli
Bende 3 sene önce minimalizm ,sade yaşam, birikim konularında aydınlanma yaşadım
İnşallah herkes bu bilince varır
Teşekkür ediyorum. Dediğim gibi ben aslında minimalist mişim de ismini bilmiyormuşum.
Şindi hedefim daha çok kişiye ulaşmak
Ben değildim minimalist
Her hafta market indirimini takip edip, aktüel ürünlerden mutlaka alırdım
kıyafet takı toka çanta ayakkabı ihtiyacım var yok sırf indirimli diye alırdım
Ama artık akıllandım
Merhaba kizlar ben de aranizda olmak isterim artik
selam bende geldim 2 kişi çalıyoruz 2 de çocuğum var ,kredi ödüyorum 2 numaranın bebek maması bezi valla bende ne atabilirsem o kar ,büyüğün okul masrafları 2 katına çıkmış ,yeni güne girdim ,kenardaki paramı evde değişmesi gereken şeyler için kullandım şuan sıfırdan başlıycam tekrar
Slm kar kızlar geçen seneden başladım sadeleşmeye ama hala her yer okadar dolu ki salon kendi odam dolapların oğlumun odası her yer kaynıyor hepsi de kullanılacak şeyler aslında...birikim olayını hiç bırakmıyorum tabi küçük küçük alıyorum seneye oğlumu kreşe vericem nasipse o zaman pek birikim yapamam malum kreş fiyatları çok yüksek
İki ay sonra 3 yaşında Allah in izniyle...ben çalışmıyorum nasıl olsa 4 yaşa kadar yanımda olsunOğlun kaç yaşında, ben de geçen hafta başlattım kreşe
İki ay sonra 3 yaşında Allah in izniyle...ben çalışmıyorum nasıl olsa 4 yaşa kadar yanımda olsun