- 25 Eylül 2018
- 1.034
- 2.968
-
- Konu Sahibi pembebattaniyeli
slm yerimi alayım tadartuf vb konularla ilgileniyorum
Hoşbuldum bende bütçemiz için neler yapabilirim noktasında paylaşımları okuuorum talip ediyorum kemwrleri sıkıyoruz bakalım yine de zor..Hoş geldin. Çok sevindim geldiğine.
Hoşbuldum bende bütçemiz için neler yapabilirim noktasında paylaşımları okuuorum talip ediyorum kemwrleri sıkıyoruz bakalım yine de zor..
Hayır çocuğum yok evliyim ve çalışıyorum borç kapatma üzerine yoğunlaştık evliliğimizin başımdan beri ben henüz çalışıyorum daha önce evdeydim kpss süreci ama atanamadım özeldeyim malsef alakasız bir sektördeGerçekten hayat pahalı bu aralar. Çocuğunuz var mı? Evli misiniz? Çalışıyor musunuz?
Ben kumbara da pek istikrarli degilim sebebi de tl de beklemeyi tercih etmiyorum. Hemen ceviriyorum ya doviz ya altin. Buyuk harcamalarida odemeye basliyorum erken alip, yada kurban parasi hazirsa al sat yapiyorum.
Tlde beklersem atar atar harcarim duramam
Hayır çocuğum yok evliyim ve çalışıyorum borç kapatma üzerine yoğunlaştık evliliğimizin başımdan beri ben henüz çalışıyorum daha önce evdeydim kpss süreci ama atanamadım özeldeyim malsef alakasız bir sektörde
Bende bu duzen içerisinde dikkatli bilinçli olabilmek adına okuyorum araştırıyorum ihtiyaçlarımı min düzeye indirip yaşamaya bakıyorum siz çalışıyor musunuz
Merhaba bende geleyimnormalde de tutumluydum ama birikim yapamiyordum. Burdaki topikleri farkettikten sonra basladim . Yeni sayilir ama hizli ilerliyor.
Calismiyorum ve yilsonuna kadar sikisigiz . Burda yazilanlari okumak cok motive ediyor.
Slmlar bende geldim...çalışmıyorum 3 yaş civarı oğlum var kendi çapımda birikim yapıyorum altın hesabım var ufak ufak dolar alıyorum oradan bir ara kumbara yaptım gerçekten bozukluklardan iyi para birikiyor şuan bıraktım direk hesaba para ekleyip dolar alıyorum
bende varımmmmm.
İyi akşamlar bende geldim
Bende bu ay itibariyle kendime araç almak için birikim yapacağım.bir kızım var 3.5 yaşında ve yarın doğumum var .belli süre calisamicam ama iki cocukla pek sosyal olamiyacagimdan paramda cebimde kalacak diye düşünüyorum.ulke durumu malum herşey zamlı indirimleri takip Edip ona göre alışveriş yapicam.hayirli olsun topik