Ekmeleddin ihsanoğlu'ndan halkın her kesimine hitap etme çabası.

. . .

Şeriat,buraya konulan fotoğraflar değil.Dünya üzerinde şeriatı uyguladığını söyleyenlerin uyguladığı şeriat değildir.Din arkasına sığınıp,dine hurafeler ekleyip kendilerini ve erkekliklerini tatmin için yaptıkları saçma uygulamalardır.

Bilmediğini kabul edince cahil olmazsınız.Bilmediğinizi biliyormuş gibi diretince bilgili görünmüyorsunuz.

Resmi kurum aciklama yapti, bu yeterli degil mi??

bir partiyi desteklemek icin yuzde yuz her yaptigina onay vermek gerekmiyor.

Basa gecen kim varsa calisyordur bana gore…ama gecmisteki hortumcularla kiyas edin isterseniz…bu en azindan icraatta yapiyor…digerlerinden kimsenin yuzu gulmedi…

Son düzenleme:

Tabii ki
Çok ilginç insanlar var.
Dinde bir kere kadini ezmek yoktur bunu anlasalar.
İslam dini hoşgörü dini.
Ama bunlar saniyor ki erkek kadini ezince kadin erkeğin her yaptigina boyun evincemmüslüman oluyorlar.
Yok öyle dünya efenim.
Kadin her ne kadar kocasini dinlemek zorundaysa erkek de karisini dinlemek zorunda.
Ama bunu anlayamiyor bizim kadinlarimiz.
Dini EZİLMEK sindirilmek saniyorlar..

eveeeet resmi kurum açıklama yaptı,aylar sonra bir kaç müdür değiştikten sonra,hatta hatta inceleme dahi yapmadan eminim montajdır diyen kişi açıkladı

Alakasız olacak ama hemşeriyiz

"bir partiyi desteklemek için yuzde yuz her yaptigina onay vermek gerekmiyor." kısmında helal olsun hakkaniyetli bir yanıt demiştim ki, son cümleleriniz herşeyi açıkladı. Böyle bir düşünce yapısı olamaz. O geçmişteki hortumcuları da Allah bildiği gibi yapsın, Tayyibi de. Hırsız ne zaman savunulmuş? Ben gece gündüz bunlar cebini doldursun sülalesini zenginleştirsin diye çalışmıyorum. Böyle enayi yerine konulmayı da hazmedemiyorum! Benim annem babam maaşlarının yarısını devlete vergi olarak bırakıp, beni okumaya yurt dışına gönderemiyor ve Tayyip'in bütün çocukları (erkek olanlar da dahil, türban edebiyatı yapmayın diye önceden söylüyorum) Amerikalarda okuyabiliyorsa, ben buna sessiz kalamıyorum! Siz eğer bunları hazmedebiliyorsanız buna da diyecek sözüm yok, kelimeler kifayetsiz.

Eger yapmissa boyle birsey bogazinda kalsin. Derim ve diyorum…kimsenin kimsede hakki kalmaz…

Ben suna anlam veremiyorum.. Sanki her yapilani hos goruyormussun gibi saniyor herkes… akp ye oy veriyorsan gozun kapali vermiyorsun….Dogruyuda yanlisida ayirt edebiliyorum..yaptiklarini goruyorum biliyorum…iyide yapsa kotude..

Ama suda garip…yeterki Tayyip olmasin kim olursa olsun..boyle birsey olamaz..sirf muhalefet olmak icin olunmaz…suanda sence Ekmelettin amcayi bu yuzden cikarmadilar mi??? yani bir cok kisi tayyip olmasinda yeterki deyip ekmel amcaya versin oyunu…

Daha oncede dedim bana gore hepsi caliyor, caldilarda gecmiste…onlarinda bi taraflarinda kalsin…ha biri az digeri coktur…

Son düzenleme:

Yok merak etme zaten Tayyip'e oy vermeyen kesim yeterince ince eleyip sık dokuyor bu sebeple içimizde bile bir ayrışma yaşıyoruz zaten. Yok o şöyle, bunun busu var, şunun şusu var diye diye oluyo oylar bölük pörçük. Ama ben kendi kişisel araştırma ve değerlendirmelerim neticesinde sırf muhalefet olayım diye değil Ekmel Bey'i bu göreve yakıştırdığım için oyumu kendisine vereceğim hayırlısıyla.

Tatava yapma bas geç mantığı işliyor AKP seçmeninde biraz. Tayyip mi gördün, bas geç... şeklinde :) Bu gözü kapalı oy vermek demek değildir de nedir. Bi tarafta yüzlerce vukuatı olan bir aday var, bi tarafta da hiç ters bi olayına şahit olmadığımız yepyeni bir aday. Tabiki de seceresi kötü şeylerle dolu olmayana vereceğim oyumu.. Allah da akıl mantık vermiş di mi?

adam goz onunde degildi bu yuzden bilemezsin neler oldugunu...

buarada gene arada lafi sokmussunuz...gozu kapali oy vermek derken?? ne diyorum sabahtan beri ben?? diyorumki dogrularinida biliyoruz yanlislarinida...bosa mi konusuyoruz burda??? boyle bir genelleme yapmak bana gore yanlis.

herkes versin oyunu nasilsa gorecegiz hep birlikte...

Son düzenleme:

Laf sokmak amaçlı söylemedim gerçekten sizde kişisel olarak böyle bir şey olmayabilir ama çoğu AKP seçmeniyle konuşamıyorsunuz bile, helal olsun başbakanıma çalsın, yesin, sömürsün kafası yaşayan çok.

Ekmeleddin'in yediği bi halt olsaydı eminim ki Tayyip bunu ortaya çıkarır seçim öncesi delil olarak kullanırdı. Bunu yapıyor çünkü genelde.

Bir insan Kuran-ı Kerimi eline aldı mı , Atatürk resmini eline alamaz mı, Alevilere saygı duyamaz mı.. Vefa minnet duygusu olamaz mı.. Özellikle şimdilerde malum tarafta olmadın mı dinsizmişsin muamelesi yapılıyor ya, Allah sorsun hesabını...

Yanlışıyla da helal olsun erdoğana dimi ama
doğuyu terkettiği için , çalıp çalıştığı için , yol için , havalimanı için , ışid askerlerini yetişdiği için , çocuklarımızın gözünü kör edip , tekmelettikleri ve öldürdükleri için , askerlerimizi hapse attığı için helal olsun be erdoğana bas kardeşş oyunu sanada helal olsun , unutma ki ne ekersen onu biçeceksin

Son düzenleme:

zamanında demek ki bu yakınan kesimde ne ektiyse şimdi de onu biçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…