Ekmeleddin ihsanoğlu'ndan halkın her kesimine hitap etme çabası.

sana bi daha yazmiycam zaten cunku saygisiz birisin...demin baskasinin yazisini alintilayip atip tutuyordun giyabimda...

sadece sunu diyim isinize bu sekilde geliyor o yuzden boyle soyluyorsunuz...sabahtan beri takmissin yok trafo yok kedi, bozuk plak gibi masaAllah ayni seyleri tekrar edip duruyorsun... :31: pefff

Kendi adıma konuşuyorum işime bu şekilde gelseydi iki seçeneğim olurdu ya feto yolu yada rte yolu , sınavsız şuan bende memuriyet koltuğunda oturuyor olurdum ki tüm muhalefet partilerini irdeliyor olmazdım bu kadar ... Ayrıca bir insanın saygısız olup olmadığı haddinize değildir , sonuçta ahlak bekçisi değilsiniz ... İşinize gelmiyorsa sayfayı terkedersiniz bu kadar basit .:ssz:

Her önüme geleni tıklamıyorum şeker :ssz:
Benim tıklamam için ilgimi çekecek gerçekçi ,doğru ve düzgün, ele avuca tutulur bişey olmalı ki beğen e tıklayım dimi ama :ssz:

ee yavrucum o zaman ne diye likeden butondan bahsedip duruyorsun .))

Madem begenmeyecektin ne diye artistik endamımın ötesinde berisinde bir like butonu olsaydı aahhh diye içerleyip beni begenebilme ihtimalleri olanları hayalinde canlandırdın..

Neyse diyişelim karşılıklı 3-5 mesajdan sonra sıkılıyor insan

ee yavrucum o zaman ne diye likeden butondan bahsedip duruyorsun .))

Madem begenmeyecektin ne diye artistik endamımın ötesinde berisinde bir like butonu olsaydı aahhh diye içerleyip beni begenebilme ihtimalleri olanları hayalinde canlandırdın..

Neyse diyişelim karşılıklı 3-5 mesajdan sonra sıkılıyor insan

Bu yazdıkların, benim yazdıklarımın tam tersi :1: Sen kuruntu yapmışsın şeker :ssz: Ancak ve ancak söylediklerinize katılmıyorum u tıklarım ama çok yorunum canım gün sonu malum , gereksiz olur... :ssz:

Simdi Mune gelip ikinizi de tikliyacak...:27: Tartisarak gitseniz deger de, polemikten gidince insana agir geliyor. Gereksiz polemigi kesseniz hayriniza olur, sidik yarisinin sonu olmaz..:52:

Ya boşverin Cumhurbaşkanını insanlar ölüyor,insanlar aç,insanlar işsiz herkes ülkeden ne götürürsem kârdır derdinde sağ sol bitti işbirlikçiler ve sömürgeciler oldukça bu ülkenin Çarkı hep bir kesime döner.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

niye herkes kendi adayının doğrusu olup olmadığını araştıracağına karşıdakinin açığını araştırıyor?

Çünkü insan gibi yaşamayı unuttuk hep başkalarının eksikleriyle ilgilendik Atatürk seçme hakkını insanlara verdi gündemde hep bir kötüleme hep bir ikna etme hep inandırma çabası var oyunuzu kullanın yada kullanmayın kimse kimseye bunu sormak zorunda değil kimse açıklama yapmak zorunda da değil.

Allah bunlara zeka verseydi kendilerini bu şekilde sınamazlardı :)

Bi akil sizde var massallah... Olmasaymis nolurmus :) hakarette sinir tanimiyorsunuz alisiksiniz hakaret etmeye zaten:)

Bi akil sizde var massallah... Olmasaymis nolurmus :) hakarette sinir tanimiyorsunuz alisiksiniz hakaret etmeye zaten:)

Kılıçdaroğlu'na diğer konuda hıyaroğlu hıyar diyen siz değil miydiniz ? Milletin anasına laf ediyor diye yerin dibine sokarken babasına dil uzatmak ne kadar etik ?

Kılıçdaroğlu'na diğer konuda hıyaroğlu hıyar diyen siz değil miydiniz ? Milletin anasına laf ediyor diye yerin dibine sokarken babasına dil uzatmak ne kadar etik ?
Adama hiyar demissem ne var? Hiyar cok faydalidir valla bak... Anasi bellenmis demekten iyidir ... O milletin anasina laf atarken bisey olmuyor hemde.. Kaldiki ben siradan bir vatandasim.. O tum ulkeye hitab eden biri...madem gucune gitti boyle demem o konuda yorum yapsaydin Arkadasim.., Herneyse yaa tartisamiycam bu konuda...

Son düzenleme:
Adama hiyar demissem ne var? Hiyar cok faydalidir valla bak... Anasi bellenmis demekten iyidir ... O milletin anasina laf atarken bisey olmuyor hemde.. Kaldiki ben siradan bir vatandasim.. O tum ulkeye hitab eden biri... Herneyse yaa tartisamiycam bu konuda...

Yok ben yanlışa yanlış demekten gocunmam.Ananı al git demek de yanlış,anası bellenmiş de,demek anasıyla sorunu var demek de aynı gözümde. :34:

Kemik atan oldu mu kabak tadı veriyorsun maşallah full akıl full beyin full zeka dinime küfreden müslüman olsa :))))

Adama hiyar demissem ne var? Hiyar cok faydalidir valla bak... Anasi bellenmis demekten iyidir ... O milletin anasina laf atarken bisey olmuyor hemde.. Kaldiki ben siradan bir vatandasim.. O tum ulkeye hitab eden biri...madem gucune gitti boyle demem o konuda yorum yapsaydin Arkadasim.., Herneyse yaa tartisamiycam bu konuda...

Full terbiye maşallah parçalarından akıyor yol olmuş

Back