Ekmeleddin ihsanoğlu'ndan halkın her kesimine hitap etme çabası.

her sandık tek tek açıklancak. sandık tutanakları dahi taratılıp açıklanacak. ankara gibi bir yerde, hele ki chp'nin güçlü olduğu bir yerde hileyle falan seçim kazanılmaz. ha oylar açıklandıktan sonra elindeki tutanakla sandık sonucu farklıysa gider itiraz edersin. bunun dışında hele ki şu an hile var demek çok komik oluyor... :1:

Hanfendi bunlar tek tek tespit edildi hala neden bahsediyorsunuz :) Kaç tutanakta CHP'nin oyu sistemde farklı partilere girilmiş bunlar ortaya çıktı. itirazlar da yapıldı. Bu itirazların neden kabul edilmediğini sorgulayabiliriz, onu da Melih Gökçek'in bu itirazlar sırasında Anayasa Mahkemesine ve İlçe seçim kurullarına yapmış olduğu ziyaretler çok güzel açıklıyor zaten.

Eeee tabi dimdik olur tatlım o zuzun adam nede olsa :46:

bunun anası babası hiç yaşar nuri öztürk ü dinlememişler mi:1: aaa ne ayııppp , bu yaşta böyle dik ,
yaşar nurinin böyle oğlu olsa adını demir yada kaya koyardı ve şöyle derdi ;
ADINI KAYA KOYDUM, DEMİR'İN YOLU
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Evet 21. YY'da hala şeriat'ı savunan bazı kadın arkadaşlar var.

Taliban'ın Afganistan'a şeriatı getirmesiyle yaptıklarına kısaca bir göz atalım o zaman:

Taliban, 1998'de Afganistan'ın yüzde 90'ında etkin hale geldi. Taliban'ın güçlü olduğu bölgede şeriat kuralları gereğince hırsızların eli kesildi, cinayetten suçlu bulunanlar halk önünde idam edildi. Kız çocuklarının okula gitmelerinin engellenmesinin yanı sıra televizyon, müzik ve sinema yasaklandı. Erkeklere sakal, çalışmaları yasaklanan kadınlara da peçe zorunluluğu getirildi. Din polisi ise bu kuralların uygulanmasını sağlamakla görevli idi.

Şu linke de göz atabilirsiniz:

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=38595

Son düzenleme:
Sanki ele avuca tutulur adam akıllı bişi yazmışta cevap bekliyor , anlayana cevap verilir itina ile , anlamayana , cahile davul zurna :64::64::64:Hobaaa :32::32::32:

Benim de bir çok sorum havada kaldı ona bakılırsa. Cımbız gibi yazdıklarımdan tek bir kısmını seçip onu yanıtlıyorsunuz maşallah.

Bilgi kalıplaşmış , yeni bilgiyi de istem dışı beyin ısrarla içeriye almıyor , kısaca bildiğini okuyor ve yanıtlıyor , çılgınbayan vardı o 1 bu 2 :27: çılgınbayan hiç olmazsa aynı kelimelerden farklı uzun cümleler kurabiliyordu sayfalar dolusu :9:

Şeriat isteyen kadin olur mu ya.
Seriatla yönetilen ülkelere bakar misin Allah askina ?
Sutyen giydi diye kadin döven ülkeler.
Hepsi cigrindan cikmis.
Pazarlarda elma gibi kadin satiliyor.
Öyle bir ülkeye gidin 1 hafta sonra Cumhuriyet diye aglarsiniz ..
Tovbe ya :27:

Benim de bir çok sorum havada kaldı ona bakılırsa. Cımbız gibi yazdıklarımdan tek bir kısmını seçip onu yanıtlıyorsunuz maşallah.

vallahi o kadar cok yazdimki...olaylari okuyarak takip etmek yerine surekli ayni seyleri tekrar ettiriyorsunuz...diger bayanla konusuyorduk cevap veremedi siz girdiniz araba vs vs vs...su secim bitsede millette rahata erse artik..

vallahi o kadar cok yazdimki...olaylari okuyarak takip etmek yerine surekli ayni seyleri tekrar ettiriyorsunuz...diger bayanla konusuyorduk cevap veremedi siz girdiniz araba vs vs vs...su secim bitsede millette rahata erse artik..

Tamam ozaman şöyle sorayım şu milyonları sıfırlama olayına ne diyorsunuz? Ses kayıtlarının da montaj olduğunu düşünüyorsunuz belli ki. Ama ne hikmetse ses kayıtları yetkili mercilere incelemeye gönderilip "montajdır" raporu bir türlü alınmadı. Bunda bir kasıt olmadığını söyleyemezsiniz.

Peki başbakan ve ailesinin sahip olduğu milyonlarca mal varlığına diyeceksiniz? Bir devlet memurunun bunca servete sahip olması normal mi?

$10450827_853664121327861_6935566857061951171_n.jpg

.................:ssz:

Şeriat isteyen kadin olur mu ya.
Seriatla yönetilen ülkelere bakar misin Allah askina ?
Sutyen giydi diye kadin döven ülkeler.
Hepsi cigrindan cikmis.
Pazarlarda elma gibi kadin satiliyor.
Öyle bir ülkeye gidin 1 hafta sonra Cumhuriyet diye aglarsiniz ..
Tovbe ya :27:

Valla canım burada bi kaç arkadaş gördüm şeriat hayrını ..
Yok canım ben şeriatın ne olduğunu bilmiyormuşum o yüzden cahilmişim :1:
Tabi yukarıda attığım resimler zaten bir şerit ülkesinde değil, Avrupa ülkesinde çekilmişti gerçekten pardon...

biçok arkadaş şeriat gelmesini isteyenler var felan demiş ... ben öyle mi anlaşıldım bilmiyorum ama ben şeriat gelsin iyidir falan demedim sadece beni cahillikle suçlayan kişinin kullandığı cümlenin anlamını bilmediğini yazdım...:6:

Back