Ekmeleddin ihsanoğlu'ndan halkın her kesimine hitap etme çabası.

bakıyorum hatunlar mangalda kül bırakmıyoruz yine solcu olamazmısız falan.solcuyum ve e. ihsanoğlu'na oy vericem çünkü memleketi babasının malı gibi gören soygunculukta sınır tanımayan yargıyı öldüren insanlara tahammul edemiyorum.

ama kendisinin tayyip karşısında şansı bir sürahi soğuk su kadar. bunun farkındasınızdır umarım :)

buarada cumhurbaskani tabiiki tarafsiz olmalidir...lakin bundan oncekiler bir partiden geldigi icin bu adam maalesef havada kaliyor gibi oluyor...o yuzdende bi oyana bi bu yana...yapacak birsey yok...

Yanı simdi bisey diycemde ban yemek istemiyorum hayatında hic dil öğrenmek gibi bi çabaniz olmadığı için zorlugununda farkında değilsiniz çok belli:19:

ne biliyorsun dilimin olmadığını....söyle içinde patlamasın.........mazallah

iktidarın gücüne sığınan şakşaçcılar ülkemde çoksa bu benim suçun değil. bunun farkındasınızdır umarım :34:

iktidarı güçlü yapan da biz milletiz zaten, bizim sayemizde güçlü millet yanında oldugu için biz olmasak iktidarın gücü sıfır herhangi bir şaksakçılıga ihtiyacımız yok iktidar bizim gücümüze sıgınır ancak :34: , bunun da farkındasınızdır umarım :)

Quoteladigim bayan nisanlisinin ve ailesin ihsanoglundan cok memnun olduklarini soyledi..buna karsi ben nesinden memnun olduklarini sordum?? Turkiyede dune kadar kimse tanimiyordu cunku kendisini…kendiside Turkiyeyi tanimiyor bu da acik ve net. Memnun olmak icin bir icraat gormek gerek bana gore..bu yuzden boyle bir soruya cevap veremeyecegini biliyordum…yoksa nur yuzune filan bakilmiyor merak etme.

Memnun olmak kelimesine takılman çok saçma, orada yorumcunun kastettiğinin "destekledikleri aday" anlamında olduğu bariz. Türkiye'yi tanımak için illaki aktif siyaset içinde yer almış olmak mı gerekir? İhsanoğlu'nun önemli uluslararası kuruluşlarda yapmış olduğu görevler adamın yurtdışında dahi bir saygınlığının olduğunun açık kanıtı. Bunu eğitim geçmişi de destekliyor. Bunlar tabiki de bir adayı desteklemek için yeterli kriterler. Gittikçe daha da karışan Ortadoğu ve komşularla olan zedelenmiş ilişkileri Tayyip'in saldırgan ve kavgacı tutumunun tamir edebileceğini sanmıyorum. Türkiye'nin ihtiyacı olan daha ılımlı ve hoşgörülü bir yönetim anlayışı. Bakın daha iç siyasetten bahsetmiyorum bile çünkü yapılan nefret siyasetiyle hepimiz birbirimize düşmüş durumdayız bile şimdiden.

iktidarı güçlü yapan da biz milletiz zaten, bizim sayemizde güçlü millet yanında oldugu için biz olmasak iktidarın gücü sıfır herhangi bir şaksakçılıga ihtiyacımız yok iktidar bizim gücümüze sıgınır ancak :34: , bunun da farkındasınızdır umarım :)

trafoya giren kedilerin de iktidarın gücüne katkısı büyük unutmamak lazım:34:

İşte o tartışılır. Milletin iradesinin sonuçlara yansımadığını Ankara seçimlerinde çok net gördük. Hangi devirde yaşıyoruz da, genel seçim sonuçları dahi bir kaç saat içerisinde sonuçlanırken, tek bir şehirde oyların sayımı günler sürmüş?

Memnun olmak kelimesine takılman çok saçma, orada yorumcunun kastettiğinin "destekledikleri aday" anlamında olduğu bariz. Türkiye'yi tanımak için illaki aktif siyaset içinde yer almış olmak mı gerekir? İhsanoğlu'nun önemli uluslararası kuruluşlarda yapmış olduğu görevler adamın yurtdışında dahi bir saygınlığının olduğunun açık kanıtı. Bunu eğitim geçmişi de destekliyor. Bunlar tabiki de bir adayı desteklemek için yeterli kriterler. Gittikçe daha da karışan Ortadoğu ve komşularla olan zedelenmiş ilişkileri Tayyip'in saldırgan ve kavgacı tutumunun tamir edebileceğini sanmıyorum. Türkiye'nin ihtiyacı olan daha ılımlı ve hoşgörülü bir yönetim anlayışı. Bakın daha iç siyasetten bahsetmiyorum bile çünkü yapılan nefret siyasetiyle hepimiz birbirimize düşmüş durumdayız bile şimdiden.

Takilmak denmez buna…basit bir soruydu benimki..ama kendisi hemen cahillikle yargiladi beni…karsidakine cevabin yoksa cahil mi demek gerekiyor sence?? Ayrica su verdiginiz cevabi o bayan verseydi keske…

bana gore gercekten ozgecmisi memnun olmak icin yeterli sebep degil...bu kadar yabanci bir insanin cumhurbaskani olarak isi yok benim ulkemde...dedim ya yasini basini almis..keske geri dursaydida boyle kendine guldurmeseydi...

Son düzenleme:
Takilmak denmez buna…basit bir soruydu benimki..ama kendisi hemen cahillikle yargiladi beni…karsidakine cevabin yoksa cahil mi demek gerekiyor sence?? Ayrica su verdiginiz cevabi o bayan verseydi keske…

bana gore gercekten ozgecmisi memnun olmak icin yeterli sebep degil...bu kadar yabanci bir insanin cumhurbaskani olarak isi yok benim ulkemde...dedim ya yasini basini almis..keske geri dursaydida boyle kendine guldurmeseydi...

Tayyip 20'lik delikanlı mı yapmayın Allahaşkına :) İstisnalar kaideyi bozmamak kaydıyla yaş beraberinde tecrübeyi getirir. İcraatsa bana göre de icraat adamın uluslararası arenada yaptıkları mesela. İhsanoğlu yabancı değil bu arada. Türkiye'de doğmamış olmak Türk olmayı değiştirmez.

Adamlar milletin yüzündeki mutluluğa karışıyor, bayan hala o gülücük değildi kahkahayı yasakladı diyor ya.
Üzgünüm ama aşağıda ki mutlu sonu hakediyorsunuz.

Eki Görüntüle 1209285 Eki Görüntüle 1209286 Eki Görüntüle 1209287

şeriat :hukukun din kurallarına göre yönetilmesidir.....
bizim dinimizde adam öldürmek haramdır.....bknz((2/Bakara, 178-179; 4/Nisâ, 92-93; 5/Mâide, 32, 45; 17/İsrâ, 33).
kimin cahil olduğunu herkes anlamıştır.....
bi daha bilmediğin kelimeleri cümle içinde kullanmazsın artık.....:34:

İşte o tartışılır. Milletin iradesinin sonuçlara yansımadığını Ankara seçimlerinde çok net gördük. Hangi devirde yaşıyoruz da, genel seçim sonuçları dahi bir kaç saat içerisinde sonuçlanırken, tek bir şehirde oyların sayımı günler sürmüş?

her sandık tek tek açıklancak. sandık tutanakları dahi taratılıp açıklanacak. ankara gibi bir yerde, hele ki chp'nin güçlü olduğu bir yerde hileyle falan seçim kazanılmaz. ha oylar açıklandıktan sonra elindeki tutanakla sandık sonucu farklıysa gider itiraz edersin. bunun dışında hele ki şu an hile var demek çok komik oluyor... :1:

Tayyip 20'lik delikanlı mı yapmayın Allahaşkına :) İstisnalar kaideyi bozmamak kaydıyla yaş beraberinde tecrübeyi getirir. İcraatsa bana göre de icraat adamın uluslararası arenada yaptıkları mesela. İhsanoğlu yabancı değil bu arada. Türkiye'de doğmamış olmak Türk olmayı değiştirmez.

Delikanli demiyorum ama egri oturup dogru konusursak masaAllahi var basbakanimizin…en azindan ekmel amca gibide degil yani…bu tek basina yeterli degil tabii, yasa bakilacak olsa zaten herkes demirtasa verirdi oyunu...

Yabanci derken..ulkeye yani Turkiyeye yabanci demek istedim yoksa kendisinin kimliginden bahsetmedim…

trafoya giren kedilerin de iktidarın gücüne katkısı büyük unutmamak lazım:34:

trafoyu duyan kaçıyo noldu milli gücünüze :1: iktidar gücünü sizden mi alıyo şimdi :1::52:

bizim dinimizde adam öldürmek haramdır.....bknz((2/Bakara, 178-179; 4/Nisâ, 92-93; 5/Mâide, 32, 45; 17/İsrâ, 33).

birak canim, cevabi olmayinca herkese cahil diyor bu arkadas...

ben gerçekten üzülüyorum bu adama. adam saygın, kültürlü, birikimli bir akademisyen olarak göçüp gidecekti şu dünyadan. şimdiyse ne şiş yansın ne kebap tarzı söylemleriyle, ismiyle dalga geçercesine peydahlanmış komik bir sloganla anılacak hep.( ekmek için ekmeleddin :27: )bu kadar siyaset acemisi bir adamı getirip aday yaparak bu duruma düşürenler utansın.

Ne güzel anlatmışsınız Ekmel Bey'in yetkinliklerini. Bence Cumhurbaşkanlığını siyasete alet edercesine halka seçtirenler utansın. Çünkü siyaset yapacak adam seçmiyoruz şunu bi anlayın lütfen. Başbakanlık, belediye başkanlığı seçimi değil bu. Halka hizmet etmeyecek adamı halk neden seçiyor ki.

Yahu senin gibilerine söyleyecek sürü ile laf var fakat ban yemek istemiyorum, değmezsin.
Ayrıca senden daha fazla bilgi sahibi olduğum ortada.
Benim dinimi 4/4 lük yaşamam için şeriatın olmasına gerek yok elhamdürillah.
O allahla benim aramdaki birşey, ama madem şeriata bu kadar meyillisin TC'de yerin yok maalesef.

Back