Ekmeleddin ihsanoğlu'ndan halkın her kesimine hitap etme çabası.

Canim o haber eskidi yaa.. Kaldiki ayni sey degil.. Ohhf neyse..

İşine gelmeyince eskide kaldı seninle tartışamıcam lan adam emek vermiş çalışmış didinmiş oğlunu 20 yaşına getirmiş askere yollamış vatani görev diye o kalkmış kelle diyor ölüye saygınız yok tabi alışkınsınız Kerbela'dan bu yana kelle kesen cellatlara kelle de der hakaret edersiniz daha neler neler terbiye diz boyu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şimdiden bildiğin için teşkilatlansın görevin ne :) ya olacağı bariz ama nasıl olacak o bariz değil öyle olsa kimse tartışmaz merak etme olanları bitenleri görmeyecek kadar kör değilim kimse kimseden sinirini çıkaramaz.

allahım nasip etsin. utandırmasın bizleri. dua et rabia. çok önemli bu
Pembe dualar onunla bugun haberlerde komsulari basbakanin evinin önünde dualarla ugurladilar hala bazilari bahaneler uydurma karalama peşinde bütün duamiz onunla insallah bu secimdede yüzümüzün aki ile cikacagiz neymiş cahil kesim gorwcekler...
Eklenmek istiyirsaniz ekmelettine verin iyi eker sizi...:52::52:

Kemigi sana iade ediyorum :) terbiyesizssin essah bak... Catlasanda patlasanda zafer erdoganjn olacak insaalah.. Oturup aglarsin artik:)

Son düzenleme:
Şimdiden bildiğin için teşkilatlansın görevin ne :) ya olacağı bariz ama nasıl olacak o bariz değil öyle olsa kimse tartışmaz merak etme olanları bitenleri görmeyecek kadar kör değilim kimse kimseden sinirini çıkaramaz.

görevim gizli ajans :60: burda yazdiklarinizi gidip Erdogana yetistiriyorum :27::27::60:

bütün anketler erdogani gösteriyor :ssz: sampion belli ikinci gel siraya :ssz:

Kemigi sana iade ediyorum :) terbiyesizssin essah bak... Catlasanda patlasanda zafer erdoganjn olacak insaalah.. Oturup aglarsin artik:)

Ben havlayıp söylenenleri üzerime alınmıyor terbiye budalası olur olur siz olduğunuz sürece olur biz olmaz demiyoruz :)))

tonriko bosver o kisiye yazmayalim artik ,kiblendi zaten onunla beraber mapusa girmeyelim secim arefesi :1:

kendi kendine yazsin dursun ikinci üyelik :1:

tonriko bosver o kisiye yazmayalim artik ,kiblendi zaten onunla beraber mapusa girmeyelim secim arefesi :1:

kendi kendine yazsin dursun ikinci üyelik :1:
Kk nin yanina boyleleri yakisir zaten.. Biri ana bellemeden bahseder bu da herkese havlayip kopek der...bi kadin bu kadar terbiyesiz olur...

Sen Kılıçdaroğlunun g.. kılı bile olamazsın sizin kadınlarınızda bu kadar Terbiyeli yaşından başından utanmadan oranın kılıyım buranın kılıyım diyor tühhh yazık yazık kız ben sana havlama demedim mi :)) alınma kızım üzerine yaran var bariz sus otur

Kk nin yanina boyleleri yakisir zaten.. Biri ana bellemeden bahseder bu da herkese havlayip kopek der...bi kadin bu kadar terbiyesiz olur...

bazilarini ciddiye alma bosver,kavgaya tutuscaksin mapusa girceksin olan sana bana olacak,seviyeli sekilde tartismaya varsa variz yoksa bosver
kendi kendine yazip dursunlar

benden alinti yapanlarin bazilarina cevab bile vermiyorum ciddiye almadigimdan :ssz:

bazilarini ciddiye alma bosver,kavgaya tutuscaksin mapusa girceksin olan sana bana olacak,seviyeli sekilde tartismaya varsa variz yoksa bosver
kendi kendine yazip dursunlar

benden alinti yapanlarin bazilarina cevab bile vermiyorum ciddiye almadigimdan :ssz:

Hala konusuyor yaa:) iyi yapiyorsun degmez bu gibilerine... Seviye istesede ulasamayacagi birsey hani o kadar alismiski bu agiza... Muhatab olmaya degmez..,

Son düzenleme:
Allahımmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlıyım ya sizi ciddiye alan yok ki 1 e 2 geliyorsunuz başedemiyorsunuz kuduruyorsunuz sonra ciddiye alma cevap verme tartışma ayyy yavrum yerler seni bebiş :))

Back