• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmek Yapma Makinesi Önerileriniz?

Annem ev hediyesi olarak bana Beko BKK-2510 ekmek yapma makinesi almış, ne zamandır istiyordum çok sevindim. ve yakında annem geliyooor, makineme kavuşuyorum :) Umarım memnun kalırım.

Ekmek yapma makinesi markalarını önerirken,kullanım sırasında dikkat etmemiz gereken şeyleri de paylaşırsanız sevinirim.Böylece güzel ekmekelr yaparız sayenizde :)

Evet Ya Hem Marka Hem Kullanım Önerilerini Alalım ..

darksoulriver Canım sen de Güle Güle Kullan İnşalalh

tam bir yıldır esse kullanıyorum çok memnunum
çift karıştırıcılı olması,ekmek boyutunun büyük olması benim için önemliydi çok araştırdım almadan önce fiyatıda oldukça uygun

tam bir yıldır esse kullanıyorum çok memnunum
çift karıştırıcılı olması,ekmek boyutunun büyük olması benim için önemliydi çok araştırdım almadan önce fiyatıda oldukça uygun

eğer değişik ekmek tariflerin varsa paylaşabilir misin?
bir de kek yapanlar oluyormuş? sen hiç denedin mi? ya da poğaça hamuru yaptın mı ekmek makinesiyle?

evet kek de yaptım,poğaça hamuru da yaptım
daha uygun bir zamanda tarif ekleyeyim şimdi vaktim yok :34:

sinbo ekmek makinasını 3yıl önce aldık hala zevkle kullanıyoruz.cevizli,tarçınlı,kepekli istediğiniz gibi yapmaya müsait:16:

ben kullanmıyorum. fakat çok yakın arkadaşım, ablası ve ağbisi SİNBO kullanıyor
çok memnunlar. bende onlarda ekmek yedik çok lezizdi. bir gün öncesinden kek yapmıştı o da güzeldi. ekmek pişince içinde beraber etli güveç yaptık harika oldu.

gerçek güveç tadında oldu. ama 4 kişilik azıcık yemek çıkıyor. tadı çok güzel olduğu için 2 kişiye ancak yeter:61::60::60::60::60:

Back
X