Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle önermiyorum. Ben kullanmadım ama öyle çayların uzun vadede böbreklere zarar verdiği söyleniyor (marka olarak değil genel konuşuyorum) Kullanan biri sonrasında hastanelerde gezdim zor toparladım demişti. Sağlıklı yoldan zayıflamaya çalışın
Kesinlikle önermiyorum. Ben kullanmadım ama öyle çayların uzun vadede böbreklere zarar verdiği söyleniyor (marka olarak değil genel konuşuyorum) Kullanan biri sonrasında hastanelerde gezdim zor toparladım demişti. Sağlıklı yoldan zayıflamaya çalışın
Bu arada aklıma geldi, sadece kilo vermek için değil kilo almak için olan çaylar da dediğim gibi zararlı olduğu söyleniyor. Burayı sonradan okuyan olursa aklınızda bulunsun