Ekmek önerisi

tubats

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
35
7
1
24
Artık beyaz ekmek yemek istemiyorum. Her yediğimde midem bulanıyor zararlarını düşündükçe ama ekmeksiz de kesinlikle doyamam kepek, tahıllı vs de tadı çok kötü.. tadı güzel olan ekmek öneriniz var mı? Marka da belirtin lütfen

Ayyyy en iyisi mis gibi mayalı köy ekmeği bana her türlü ekmek olur yeterki ekmek olsun.

Sende o ekmek olmaz şu olmaz demişsin canım nasıl ekmek istiyorsun. Aslında kendin görüp alsan deneme yanılma ile isyitediğin ekmeği bulursun belki

Ay konuyu takipteyim. Bende ekmeksiz doymayanlardanım. Beyaz ekmek yemek istemiyorum. Önerilere bende açığım bekliyorum

Ya bilmiyorum bazıları öyle iştahla yiyor ki bu ne ekmeği diye düşünüyorum bir an
Belki marka farkından falandır

Bende araştırmıştım bi ara tam buğday ekmeği öneriliyor. Daha sağlıklı ve daha az kalorili.

Marketten almayın. Madem zararlı diye bırakmak istiyorsunuz paketli ekmek almanın mantığı ne ?
Şehrinizde güzel şarküteri üzerine dükkanlar vardır. (Peynir, zeytin vs satan) Oralarda güzel, taze köy ekmekleri olur.
Ben Manisa ekmeği severim, Isparta ekmeği severim. Ekşi mayalı olmasına dikkat edin
Ekmekler koca koca oluyor. Dilimleyin, buzluğa atın. İhtiyaç oldukça çıkarın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…