• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekleyim mi eklemeyim mi ?

Ekleyin bence. Her ihtimali göze alın ama.
Çocuk kabul etmeyebilir.
Kabul edip hiç tepki vermeyebilir.
Bir de sizin için en iyi ihtimal kabul edip bir de tepki verebilir.
Ne kaybedersin ki hiç olmadı heyecan olur güzel olur :)
Ekledim canım bakim nolacak dediğin gibi ilgilenebilir ilgilenmeyedebilir

Canim benim hiç öyle olmuyor inan.
Neden ki acaba sadece kırmızı bildirim oluyor ...

Allah Allah en son öyleydi, istek gelince de kabul gelince de direkt telefona düşerdi bildirim. Gerçi ben Facebook'u kapatalı çok oldu değişmiş olabilir. Yarın belli olur, haber et. :)

Allah Allah en son öyleydi, istek gelince de kabul gelince de direkt telefona düşerdi bildirim. Gerçi ben Facebook'u kapatalı çok oldu değişmiş olabilir. Yarın belli olur, haber et. :)
Tabiki canım haber ederim ;)
Uzun zamandir bana öyle valla.
Sadece biri bana istek atınca bildirim dediğin gibi geliyor .
Ben karşıya atınca bişey olmuyor :)

hahahha ay sevdim konuyu. geeçn gün eski aşklarımdan (taaaa çocukluktan) bahsediyordum bi arkadaşımla. ilk okulda karşılıklı hoşlandığım çocuk geldi aklıma. instası bile var ama takip isteği göndermedim. ne bileyim tuhaf olur diye. unutmuş olması mümkün değil beni. ama şimdi ben takip isteği göndersem, kabul etse, ama o takip isteği göndermese çok mu tuhaf olur.

üf ben ne ars sosyal medyayı bu kadar düşünür oldum bilmiyorum. alt tarafı neler yaptığını merak ediyorum. isteği gönder gitsin demi.

kız esra sen söyle bari; ne yapayım? gagfgahaha

hahahha ay sevdim konuyu. geeçn gün eski aşklarımdan (taaaa çocukluktan) bahsediyordum bi arkadaşımla. ilk okulda karşılıklı hoşlandığım çocuk geldi aklıma. instası bile var ama takip isteği göndermedim. ne bileyim tuhaf olur diye. unutmuş olması mümkün değil beni. ama şimdi ben takip isteği göndersem, kabul etse, ama o takip isteği göndermese çok mu tuhaf olur.

üf ben ne ars sosyal medyayı bu kadar düşünür oldum bilmiyorum. alt tarafı neler yaptığını merak ediyorum. isteği gönder gitsin demi.

kız esra sen söyle bari; ne yapayım? gagfgahaha
Gönder gitsin. ..
Ben şunu fark ettim gerçekten şu kısa ömrümüzde ufak tefek şeyleri nasıl da önemsiyoruz. Evet mantıklı düşününce öf ne alaka ya diyoruz ne gerek var.
Ama ya o hamle hayatımızı degistirecekse. Ucunda ölüm yok neden çekiniyorum dedim kendi kendime. ..
Çoğu eski aşk ve hoslsntilarda yerini önemsiz arkdslklara bıraktı artık. . Sanmıyorum birsey olacağını ama ya olursa diye de kendimi düşünmekten alamıyorum.
Lisede hatrliyorum çocukla çarşıda karsilasmistik durakta bana nasıl bakıyordu gözüme gözüme.
E yıllar geçti ne olur bilmiyorum.
Aşkı arıyorum bişey oldu bana ya ...

• Beğen
Reactions: KV_
Gönder gitsin. ..
Ben şunu fark ettim gerçekten şu kısa ömrümüzde ufak tefek şeyleri nasıl da önemsiyoruz. Evet mantıklı düşününce öf ne alaka ya diyoruz ne gerek var.
Ama ya o hamle hayatımızı degistirecekse. Ucunda ölüm yok neden çekiniyorum dedim kendi kendime. ..
Çoğu eski aşk ve hoslsntilarda yerini önemsiz arkdslklara bıraktı artık. . Sanmıyorum birsey olacağını ama ya olursa diye de kendimi düşünmekten alamıyorum.
Lisede hatrliyorum çocukla çarşıda karsilasmistik durakta bana nasıl bakıyordu gözüme gözüme.
E yıllar geçti ne olur bilmiyorum.
Aşkı arıyorum bişey oldu bana ya ...

ay vallahi anlıyorum. benim de aşık olasım var ama illa öyle değil. sırf merak yani.

ama boşver iyi yaptın. içinde kalmasından iyidir.
hem amaaaan bişey olmazsa da olmaz ne var yani :)

ay vallahi anlıyorum. benim de aşık olasım var ama illa öyle değil. sırf merak yani.

ama boşver iyi yaptın. içinde kalmasından iyidir.
hem amaaaan bişey olmazsa da olmaz ne var yani :)
Aynen öyle isteği atarken amaaan nolursa olsun modunda bi cesaretle gazla attım.
Bazen gözüm kararabiliyo böyle :)
Belki yazar çocuk ya güzel şeyler olsa keşke ah ahhhhh :)
Sen niye ilkokul arkds eklemekte cekiniyosunn

• Beğen
Reactions: KV_
Aynen öyle isteği atarken amaaan nolursa olsun modunda bi cesaretle gazla attım.
Bazen gözüm kararabiliyo böyle :)
Belki yazar çocuk ya güzel şeyler olsa keşke ah ahhhhh :)
Sen niye ilkokul arkds eklemekte cekiniyosunn

ay ne çekinicem. fagfas. gaza gelip mesaj bile attım tam şimdi. benim çekinmelerim de hikaye. ama şimdi çocuğun sevgilisi fln varsa umarım mesajımı yanlış anlamaz. Fazla açık sözlü biri olarak yazdım xd. aman nolucak ki. kimisinin hoşuna gider. yani ben olsam ve taaaa çocukluğumdan biri eklese ve hal hatır sorsa cidden mutlu olurum.
gerçekten sadece boşlukta olan insanlar mı eskileri düşünür? veya öyle bi algı mı var?

Ay ne güzel işte. Millet de saldıracak yer arıyor. Aklına düşmüş ekle. Belki güzel şeyler olur. Benim arkadaşım daha 1 ay önce sadece bir kez gördüğü adamı aradı ''kahve içelim mi?'' Dedi şu an sevgililer.

Ayrıca kocişimi de internetten ben taciz ettim ilk. Ekledim, yazdım falan. Sonra sevgili olduk, evlendik, çocuk bile yaptım. Mutlu son hhaha.

ekleme bence hatırlamaz bile bu sefer de üzülürsün

Ben olsam eklemezdim geçmiş geçmişte kaldı her şeyi zamana bırakırım nasipse zaten bulur.

Yaaa bu çocuk neden kendi tanışmamış o zaman da kuzenini koymuş araya hadi koydu neden çocuğu yakındna göstermiyor sa taa topluluk içinde gösteriyor. Yok karizmatik yakışıklı falan diye belirtmenizi de anlamadım ama ınstagram da nasıl rast geldiniz onu da anlamadım hadi tanıdığının arkadaşıymış da nasıl farkettiniz. Yıllar geçmiş bence hiç gerek yok yani belki hayatında biri vardır. Hele bir bu olayı olduğu gibi anlatırsanız çok komik olur. Çocuk reddedildikten sonra zaten uzaklaşmış hiç mi kimse yok etrafınızda.

Bir de bir önceki konunuza baktım hemen hemen aynı şeyler. Önceki konunuzda lise 1 de biriyle çıktığınızı, 1 sene sürdüğünü ve ayrıldığınızı 12 sene sonra aklınıza düştüğünü ve facede aratıp ortak arkadaş bulup onu bulup yazdığınızı söylemişsiniz.

Şimdi burada da bana çıkma teklifi yapmış kabul etmedim şimdi ınstagramda buldum yazsam mı diyorsunuz acaba hangisi konnuuz doğru hanımefendi açıklar mısınız.

O kişiyle bu kişi aynı zamanlara geliyor zaten. Farklı kişilerse bu aralar lise aşklarınızı mı takiptesiniz onlara mı taktınız kafayı biri olmazsa diğerinde mi şansınızı deniyorsunuz ben anlamadım.

Bir de bir önceki konunuza baktım hemen hemen aynı şeyler. Önceki konunuzda lise 1 de biriyle çıktığınızı, 1 sene sürdüğünü ve ayrıldığınızı 12 sene sonra aklınıza düştüğünü ve facede aratıp ortak arkadaş bulup onu bulup yazdığınızı söylemişsiniz.

Şimdi burada da bana çıkma teklifi yapmış kabul etmedim şimdi ınstagramda buldum yazsam mı diyorsunuz acaba hangisi konnuuz doğru hanımefendi açıklar mısınız.

O kişiyle bu kişi aynı zamanlara geliyor zaten. Farklı kişilerse bu aralar lise aşklarınızı mı takiptesiniz onlara mı taktınız kafayı biri olmazsa diğerinde mi şansınızı deniyorsunuz ben anlamadım.
Çok fenasınız:-)

ay ne çekinicem. fagfas. gaza gelip mesaj bile attım tam şimdi. benim çekinmelerim de hikaye. ama şimdi çocuğun sevgilisi fln varsa umarım mesajımı yanlış anlamaz. Fazla açık sözlü biri olarak yazdım xd. aman nolucak ki. kimisinin hoşuna gider. yani ben olsam ve taaaa çocukluğumdan biri eklese ve hal hatır sorsa cidden mutlu olurum.
gerçekten sadece boşlukta olan insanlar mı eskileri düşünür? veya öyle bi algı mı var?
Yok canım öyle bi algı yok ta kk da böyle saldıracak içinin birikmiş yağını dökmek isteyen birileri hep var .
Yani mutlaka yorum yapmak için yorum yapan seni anlamayan çok kişi var .
Asla geçmişime dönüp bakan biri değilim.
Hayat bana çok farklı ağlar ördü ki onları da kk da yazıp paylasmadim.
Ha bire eski sevgili seyleriyle ugrasiyosun diyorlar altta yazmış birisi :)
Sanki hepsiyle cikmisim da ben sorunluymusum gibi...
Oysa saldirmasa ne güzel anlatcam saldırıyor :)

Maşallah canım eskileri pişirip öne sunmada 1 numarasin.
Ama üslubunda cekememezlik böyle kötü olumsuz hisler hissettiğim için sana açıklama bile yapmayacağım.
Coook farklı yasanmisliklar var.
Inanmiyosan yorum niye yapıyorsun

Back
X