• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekleyim mi eklemeyim mi ?

Bende öyle düşünüyorum yani sorarsa ortak Arkads vardı hatırladım liseden derim diye düşündüm .
Kbl etmezse çok fena olur ya :)

Aynen ya facebookta millet zaten hep 10 yıllık 20 yıllık arkadaşlarını bulup ekliyor, en fazla 5 dk düşünür "aa bu kız beni nerden bulmuş vs" diye birinden önüne çıkmıştır eklemişsindir büyük bir olay değil. Kabul etmezse de sizin anlattığınız gibi tesadüfen aklınıza geldiyse öyle sürekli düşünüp ettiğiniz biri değilse en fazla 1 hafta üzülürsünüz geçer. Ama bu olaya çok umut hayal bağladıysanız daha çok üzülürsünüz tabii..

Ama kabul eder herhalde evli/sevgili değilse ya, ekleyin bence gönlünüzden belli bu geçiyor

Bayram degil seyran degil enistem beni neden optu durumu gibi.. aradan gecmis 10 yil neden simdi ekleme geregi ve belki adaminn hayatinda biri var zaten faruk arkadasinizmis eger o farkederse farugun arkadasi oldugunuzu o size gonderir istek. . Siz bence farukla arkadassiniz ya hani iste bu kontağı kaybetmeyin derim kuzenininde bulunduğunuz ortamlara girim yada faruga fakeden duvarinda mesela paylasimlarina yorumlari yapin sizi farketsin kuzeni dediginiz berk
Kesin öyle diyecek ne alakaa diyecek ay çok tuhaf oldum ekledim gitti :))))
Kabul etmezse ben mort

Aynen ya facebookta millet zaten hep 10 yıllık 20 yıllık arkadaşlarını bulup ekliyor, en fazla 5 dk düşünür "aa bu kız beni nerden bulmuş vs" diye birinden önüne çıkmıştır eklemişsindir büyük bir olay değil. Kabul etmezse de sizin anlattığınız gibi tesadüfen aklınıza geldiyse öyle sürekli düşünüp ettiğiniz biri değilse en fazla 1 hafta üzülürsünüz geçer. Ama bu olaya çok umut hayal bağladıysanız daha çok üzülürsünüz tabii..

Ama kabul eder herhalde evli/sevgili değilse ya, ekleyin bence gönlünüzden belli bu geçiyor
Ekledimmm bakalım nolacak

Saat geç şu an görmez belki .
Bilmiyorum ki sevgilisi varsa kbl etmez .
İşin gribi çocukla tek kelime muhabbetim olmadı ya demiştir ne alaka diye :)
Ay hadi bende merak ettim ☺ tek kelime muhabbet yok ama faceden eklenme talebi☺ tipini degismediyse umarim hatirlar sizi keske mesaj atsadiniz "merhaba ben esra ortak arkadasimiz kisminda faruğu gorunce ve ayni liseden olunca eklemek istedim " gibilerinden

Ay hadi bende merak ettim ☺ tek kelime muhabbet yok ama faceden eklenme talebi☺ tipini degismediyse umarim hatirlar sizi keske mesaj atsadiniz "merhaba ben esra ortak arkadasimiz kisminda faruğu gorunce ve ayni liseden olunca eklemek istedim " gibilerinden
Yok ya utanirim hem msj atınca başka bişey düşünür falan. Faruk da bende ekli ya faruga yetistirirse faruk da başka bişey anlamasin

Ay dizinin en heyecanlı yerinde giren reklam gibi :))
Eklemezse o kaybeder boşver :))) (tabii evli mutlu manitalı değilse geçerli bu)
Yok evli değil milyon tane arkadaşı var.
Eczacı olmuş adam. Böyle tipi değişmiş.
Daha bi havalı olmuş.
Yurt dışında okumuş.
Belki de hatrlamayacak bile beni.
Şu an girmiyorum faceye bilerek reddettiyse diye .
Bildirim gelirdi kbl ettiyse ama saatte geç ne olacak acaba :anne::emir_bebek::KK45:

Ben olsam eklemezdim.
O zaman öyle yada böyle reddetmişsin,
Şimdi sen hayırdır demez mi bu çocuk ? :işsiz:
Aynen sen hayırdır diyecek onu bilerek ekledim ama ben o konuları çaktırmadan sorarsa önüme cikiyodun sürekli liseden hatrladm diyecem.
Yalan da hazır tövbe tövbe

Facenin üstünde kırmızı bildirim gelmiş heyecandan bakamıyorum kbl etti mi acep

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X