Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi de öyle bişey olduğunu henüz sen de bilmiyorsun ki.. bunlar bizim varsayımlarımız.bariz kk nın en heyacanlı üyeleri biziz üstümüze tanımıyorumm....
öyle bişey olsa sizle paylaşmazmıyım kızlar.... diyorum ya normalim ben
yani inşallah tabi de konu ne ara buraya geldi anlamadım....
9 ekim de kırmızı kartı görünce öpücem sizi kızlar
crocuscum çok mantıklı düşünüyosun, tatill bebeği bu tatilllll
gülmekten koptum burda allahdan kocişim uyuyoda görmedi beni.... bebişim kafayı yedi dicek..
allah hepinizin iyiliğini güzelliğini versin kızlar... valla yalan yok öyle bir ihtimal olabilir diye düşündüğüm için değiil şu halimiz çok hoşuma gittiği için keyfim yerine geldi....
arkadŞLIK BU..... sağolun
ama ben ısrarlıyım bu ay değil hissetmiyorum yanii....
gülmekten koptum burda allahdan kocişim uyuyoda görmedi beni.... bebişim kafayı yedi dicek..
allah hepinizin iyiliğini güzelliğini versin kızlar... valla yalan yok öyle bir ihtimal olabilir diye düşündüğüm için değiil şu halimiz çok hoşuma gittiği için keyfim yerine geldi....
arkadŞLIK BU..... sağolun
ama ben ısrarlıyım bu ay değil hissetmiyorum yanii....
ayhhh... bende bişey yok ayoll... batım geçsin yapıcam söz, ama geçemiycekasıl sana gelelim popp hanım test ne zamn yapılacak?
canııım gönlümüz ne istiyosa biz onu yazıyoruz işte.. bir de hissettiklerimiz var tabiii.. ne biliim yaa ben de öyle hissediyorum sanki... varmış gibi :)
Ah canım hisle olsa bende geçen ay hamileydim.Demek hissetmeyle anlaşılmıyor.Seni güldürebildiysek ne mutlu bize, benimde keyfim yerine geldi
topiğimizin ismini izninizle değiştirmek istiyorum;
DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA DON BİÇENLER topiğine hoşgeliniz
ayhhh... bende bişey yok ayoll... batım geçsin yapıcam söz, ama geçemiycek
:)))))))))))
harikaaa... böyle bi topik açalım mı???
Ay çok hoş bir topik ismi.Çatlayacam gülmekten.
topiğimizin ismini izninizle değiştirmek istiyorum;
DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA DON BİÇENLER topiğine hoşgeliniz
şakın arkadaşım benim sen kendine bak asıl...
söylediler ya kızlar adetten olabilirmiş... ben %99 eminim o yüzden olmaya başladı:44: