- 6 Haziran 2012
- 266
- 30
ben bakıyorum ama 1 kişi gördüm onun da batı 28 eylülmüş sen baktın mı canım:)
batı 2 ekim olan bir kişi gördüm ben de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer geçer geçer bunlarda geçer
Üzme tatlı canını bunlarda geçer
Neler neler neler gördük biz
Neler çektik biz
Ne derlerse desinler bunlarda geçer:))))
ehehehe...:)
ya da
geçeeeer geçeeeer daha öncekiler gibi bu da geçeeeerrrrr diyerek iyice bunaltiiim seni
:))))))bu da iyiymiş yahu ...
buda yan masadan bana gelsin...
ama alevli meyvede olsun lütfenn....
olacak kızlar olacak bizim de hamişlerimiz olacakkkkk az kaldı mesela beeeeeeeeeeen deeermişim
kızlar bu akıntı bende de var neyin nesi anlamadım
sanki hiç anne olmamışım bu yollardan geçmemiş gibiyim herşeyi unutmuşum 8 yıl olmuş az mı
şaka yaww şakaaa nerdeeee:)
nerde mi göbüşünde olabilir mesela....
ayyy süper olur.. inşallah olur dileğin canım4. aydayım oğlum 8 yaşında
bir de kızım olsa elbise giyse, saçına toka taksam...
idrarda lh hormonu oluyomuş galiba canım o yüzden silik çıkıyomuş ben öle duymuştum benimde çıkıyobişey sorucam ovulasyon testinde 2. çizgi çook silik çkmaya başladı.... ama çoookkkk silik yani
niye olur ki? bazal lh yapıyoduysa öncekilerde niye yok? bilemedim ben onu
forumlarda okuduğum kadarıyla batma oluyo hamilelerde, diğer belirtilerinde uyuyo, ayy hadi inşallah yaa güzel haberler bekliyorum burda kendimden başka herkes hamiş kalsın bu ay.. dediğin gibi inş psikolojik değildir,hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı olan zaman neyse o zaman nasip etsin Allah
nasılsınız kızlar ekim ayı biraz kötü başladı çok fazla haber yok bizim topikte de günü geçenler var ama 2 tane hamiş çıktı şimdilik sizler ne durumdasınız testlerinzi yapın da şenlenelim nasıl olsa hepimiz ekimciyiz bebişler gelsin de kutlayalım artık yani öle değil mi ama herkes hamiş olsun