Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım belirtilerin var mı peki?
ezgikc................ 1 ekim........sonuç....?
karciceğii............1 ekim........sonuç....?
hatibulut.............1 ekim........sonuç....?
elanaz_efe..........2 ekim........sonuç....?
1 ve 2 EKİMCİLER NERDESİNİZ HADİ GELSİN BEBİŞLER
haklısın aslında tek çizgi görmek kabus görmekle eş değer oldu nerdeyse bizler için değil mi peki hamilelik belirtisi var mı?
bugün adet günüm gelen giden yok 2 gün önce test yaptım negatif çıktı ( bugün yineledim çizgi tam ortada çıktı gene negatif(
baş dönmesi dışında hiçbir belirti yok malesef (
cnm geç döllenme olabilir bekle bence..adet belirtilerin de yoksa beklemende fayda var..inş bebişin gelmştr
inşallah canım bilmiyorum ki zaman zaman düzensizlikte oluyor..
öyle kasıklarımda gögsümde ağrı yok..
tek hissettiğim baş dönmesi..
folic asit kullandım bu ay acaba adet geciktirir mi diye düşünmeye başaldım..
aa amma kafa karıştırıcı konuşmuş:26:ben de içmemeye çalış derim.bu grip mereti ilaç alsan da almasan da süründürüo zatenKızlar grip olduğum için doktor augmentin 1000 mg ve minoset yazdı eşimde theraflu iç diyor, dün bir tane antibiyotik aldım doktor birşey olmaz dedi, ama içerken korunmayı öneriyoruz gebelerede içmeyi önermiyoruz diyor.Ben odasından çıkarkende iç birşey olmaz,en azından 2 gün iç kendini iyi hissedersen bırak dedi..Şimdi kafam çok karıştı napıyım?
:82: selam....
iyiym canım bende çıkıyodum in cin top oynuyo diye sen nasılsın?aa amma kafa karıştırıcı konuşmuş:26:ben de içmemeye çalış derim.bu grip mereti ilaç alsan da almasan da süründürüo zaten
selaaaaaaaaaamnabersin cnm?
iyiym canım bende çıkıyodum in cin top oynuyo diye sen nasılsın?
kimseden ses seda yok
herkes öbgzk izlio heralde:26:
iiyim ben de napimm takılıoz işte,her gün bi haber alırım umuduyla bakıom kimsede tık yok, sölemiolar bize heralde
doğru olabilir
bende öyle akşam bakim belki birilerinden haber gelmiştir diye girdim..... yookkk
yanı ben olsam buraları inletirdim herhalde
dimi yaa dimiiiii
ay benim kociş hasta olmuş onunla uğraşmaya gidiom ben
bugün adet günüm gelen giden yok 2 gün önce test yaptım negatif çıktı ( bugün yineledim çizgi tam ortada çıktı gene negatif(
baş dönmesi dışında hiçbir belirti yok malesef (
iyiym canım bende çıkıyodum in cin top oynuyo diye sen nasılsın?
kimseden ses seda yok
Bugun grip oldum heryerim agriyo onun icin ayirt edemiyorum surekli yatiyorum cok halsizim