Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hayırlısıyla bebek sahibi olmak için topik açtım gelin hep birlikte dua edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/dualar...l#post26910952 (Evlat sahibi olmak için Hz.Zekeriyanın Duası)
hani senin topik görünmüyooo:
hoş geldin canım
kızlarr benim kırmızılar geldi:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: hiç bişey diyemiyorum...yeni umutlar kasıma....hayırlısı olsun
tatlımmmm...hala gelmemiş kırmızılar kaç gün geçtii kiii...inşşş gelmezlerrr....geç döllenme olmuşsundur inş onun için çıkmıyodur testte...bir belli olsa dimi insan boşuna umutlanmak istemiyor ama kırmızılar gelmeyince de insan umutlanıyor...
tatlımmmm...hala gelmemiş kırmızılar kaç gün geçtii kiii...inşşş gelmezlerrr....geç döllenme olmuşsundur inş onun için çıkmıyodur testte...bir belli olsa dimi insan boşuna umutlanmak istemiyor ama kırmızılar gelmeyince de insan umutlanıyor...
canım bu geç döllenme ne oluyo ben eşimle sağdece 26.29.30.1ve 3 ünde beraber olabildim :)))) yani biraz ayıp oldu ama yani çok merakettim :))
yanii ben de tam bilmiyorum ama zaten senin beraber olma aralığın yakınmış yanii 26 sındaki ilişkide hamile kalmışan adet gününe baya değerlerin artar ve testlerde daha iyi sonuç alırsın ama düşün 3ünde olmuşsa bebek daha yeni olduğu için teste çıkmayabilir çok silik olabilirr.bi tanesi silik çıkmış diğeri çıkmamış ...inşş hamilesindir canım durumunu biliyorum...bence yine test yap silik de olsa bişey varsa hamilesindir ...bir dahaki testin yine silik çıkarsa hemen kan testi yaptır.ayyy inşş güzel haberler verirsin.
mağlum bayram yaklaşıyo kızlar acaba burnuma inek kokusu geliyo diyemi miğdem bulanıyo ben bukadar çabuk olcanı zannetmiyorum ama bağzıları daha günleri gelmeden öyle oluyomuş anotomik olarak aynıyız ama psikolojik olarak farklıyız :))))))) nasıl anlıyolar ya ben hamile olduğumu hep 5. haftada anladım hatta geçince ilk defa planlı gebelik düşünüyorumda hani miğdem durmadan bulanıyo diye işi abartmak istemiyorum :)))
canlar benim yarın en geç perşembe günü regli günüm... dün belim çok ağrıyordu ama bugün ağrı yok... sadece bir damla koyu renk kanamam geldi... hayırlısı diyorum başka birşey demiyorum artıkkk... dua edin canlar...
yerleşiyodur inşallah bebişin
inşallah canım ya... 2 yıldır deniyorum 1 başarısız aşılama geçirdim... kendi kendine olması ne güzel olur...
ayy canım benim inşallah rabbim bu sefer ol demiştir.bi test yapsaydın önlemini al