Çift çizgiyi görenleri kutluyorum burdan
benmde 8 günüm kaldı. Hafttaya salı büyük günArtık belirti aramamaya karar verdim. Yok göğsüm şişti, yok damarlar göründü, yok batmalar fialannnn
5-6 aydır hep hüsran. Halbuki bütün belirtileri yaşıyordumama bu ay çok rahatım. Saldım çayıra yani.
Stres yapmıyorum inanın. Bakalım bu taktik işe yarıcak mı :44:
hamilesiiinnnnnnnn tebrik ederim :)) hemen belirtileri alalım??
çok teşekkür ederim canımm.:)) ben yine de çok umutlanmamaya çalışıyorum netleştirince daha rahat yazıcam inşallah:) ama eğer hamileysem göğüslerim çok acıyor ve belimde kasıklarımda ağrılarım var..onun dışında bir değişiklik yok olursa yazarım mutlaka..umarım hepimiz için hayırlısı olur..:))
bende 24 ekimi bekliyorumarkadaşlar. bende iltihap varmış akıntı antibiyotik kullanıyorum ağız ve fitil yoluyla. fitil kullandıktan sonra ilişki oldu ama çok yanma oldu ve pembemsi kan geldi baya.sizce iltihaptan dolayımı,geçmesini mi beklemeliydik??yardımm
hamilesiiinnnnnnnn tebrik ederim :)) hemen belirtileri alalım??
Gaz :), kasıklarda ağrı kazıntı gibi bir his oluyor ama regliden daha önceki dönemde başlıyor, benim iştahım açıldı galiba, bu arada akıntı olayı hiç olmadı hiç akıntım yok o 2. aydan sonra oluyormuş sanırım.
Gaz :), kasıklarda ağrı kazıntı gibi bir his oluyor ama regliden daha önceki dönemde başlıyor, benim iştahım açıldı galiba, bu arada akıntı olayı hiç olmadı hiç akıntım yok o 2. aydan sonra oluyormuş sanırım.
canım ne kadar süre denediniz ?
selam kızlar hamileyim dn gece gittik acile kan vermeye sonuc pozitif rabbim herkese tattrısın
Eki Görüntüle 528028Ekleyebiliyorsan ekle de ne kadar silik bizde bakalım :) Valla silik olduğu zaman genelde yanılmıyor. Bebetime değil ise testin :)
İnşallah yarın kan testinden de güzel sonuçlar alırsın da. Beklemesene yarına kadar.
ikici bir test daha yaptım onda da çıktı bi bakın lütfen..:)
Bebek var gibi duruyor.Hayırlısı canım inş hamişsindir.
kırmızılar mı geldi cnmBenim bu ay da olmadı malesef.Kasıma inş.
kırmızılar mı geldi cnm
kızlarrrr merhaba
hamişlerimizi tebrik ediyorumallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
benim kahverengi lekelenmem geldi bir saate kadarda mensim başlayacak demektir.... batı henüz gelmemiş arkadaşlara bollll şans diliyorum allah inşallah gönlünüze göre verir.
benim bu ayda olmayacağı belliydi zaten....benim gibi olan arkadaşlara benden bu akşamın hediyesidir bu şarkı....Bob Marley-Don't worry be happy - YouTube
hepinizi öpüyorumhoşçakalınnnn
kızlarrr adetime 4 gün var idrar testi yaptım çook silik bir çizgi çıktı olabilir mi acep bir şey
kızlarrrr merhaba
hamişlerimizi tebrik ediyorumallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
benim kahverengi lekelenmem geldi bir saate kadarda mensim başlayacak demektir.... batı henüz gelmemiş arkadaşlara bollll şans diliyorum allah inşallah gönlünüze göre verir.
benim bu ayda olmayacağı belliydi zaten....benim gibi olan arkadaşlara benden bu akşamın hediyesidir bu şarkı....Bob Marley-Don't worry be happy - YouTube
hepinizi öpüyorumhoşçakalınnnn
kızlarrr adetime 4 gün var idrar testi yaptım çook silik bir çizgi çıktı olabilir mi acep bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?