• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Kahve leke geliyo az gittim canim iğne ilaç verdi tedirgin oldun daha öncede düșük yapınca ćok fenaydım

Kızlar merhaba..
Aranıza yeni katılıyorum.
İlk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu sefer acele etmeyip doktora henüz gitmedim ama bazı bulgular 26 Ekim annesi olabileceğimi gösteriyor.
Hepiniz insallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Kızlar merhaba..
Aranıza yeni katılıyorum.
İlk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu sefer acele etmeyip doktora henüz gitmedim ama bazı bulgular 26 Ekim annesi olabileceğimi gösteriyor.
Hepiniz insallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Hosgeldin canim bende ilk defa bugun gidiyorum doktora ultrason icin rabbim hayirli haberler almayi nasip eder insallah :KK200::nazar:

Merhaba kızlar bende bebeğimi ekimin ilk haftası bekliyorum.. hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

Insallah canim insallah ben okadar stresli uzunyulu geciriyorumki hamileligimi bebegim buyuyebiliyormu ne yapiyor cok merak ediyorum
Bende insallah sizin gibi ekim de doguracagim daha once iki dusugum var pazartesi yine kan verecegim sali kesesinin gozukmesi gerekiyor hersey cok stresli insallah guzel haberleri aliriz

Bende insallah sizin gibi ekim de doguracagim daha once iki dusugum var pazartesi yine kan verecegim sali kesesinin gozukmesi gerekiyor hersey cok stresli insallah guzel haberleri aliriz
Hosgeldin canim insallah rabbim hepimizin yuzune gulsun karnina bol bol ya mubdi ok oku ufle canim

Yok tatlim bizim minnak rahatsiz olmasin diye dinletmedi doktor biraz sabir oda bidahaki cuma azicik buyusun dedi

Aaa ilk defa duydum ben senden bir hafta geriden geliyorum sanırım ben de haftaya cumartesi gideyim diyorum. Geçen sefer hissettiğim gibi test yapıp 2 güne doktorda bulmuştum kendimi ama çok üzüldüm gelişmedi.Korkum var ve acele etmim diyorum. Bu arada öncesinde sigara içen var mı aramızda?

Aaa ilk defa duydum ben senden bir hafta geriden geliyorum sanırım ben de haftaya cumartesi gideyim diyorum. Geçen sefer hissettiğim gibi test yapıp 2 güne doktorda bulmuştum kendimi ama çok üzüldüm gelişmedi.Korkum var ve acele etmim diyorum. Bu arada öncesinde sigara içen var mı aramızda?
Gelismedi derken canim kesemi gorunmedi yoksa kac haftalikti

Gelismedi derken canim

4 yada 5 haftalıktı hissettim hemen doktora gittim bişey var evet dedi kan istedi 2 gun sonra tekrar dedi Kan sayımındaki artış yavaş olduğu için muhtemelen sağlıklı değil çok heveslenme dedi içimizde patladı sonra 2 hafta sonra kalp atışını bile duyduk öbür hafta içimde ölmüştü.

Rabbim hicbirimize yasatmasin canim insallah saglikla aliriz hep beraber kucagimiza rabbim bebeklerimizi bizlere bagislasin bizlere emanet etsin insallah

Kizlar ne var ne yok doktora gidenler nasil durum hadi haber verin :)

Back