- 21 Ocak 2015
- 1.055
- 1.044
- 133
- 37
- Konu Sahibi babyinlove
Kahve leke geliyo az gittim canim iğne ilaç verdi tedirgin oldun daha öncede düșük yapınca ćok fenaydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canim bende ilk defa bugun gidiyorum doktora ultrason icin rabbim hayirli haberler almayi nasip eder insallahKızlar merhaba..
Aranıza yeni katılıyorum.
İlk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu sefer acele etmeyip doktora henüz gitmedim ama bazı bulgular 26 Ekim annesi olabileceğimi gösteriyor.
Hepiniz insallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Hosgeldin canim bende bugun bebegimi gordum cok mutluyum cok sukur rabbimeMerhaba kızlar bende bebeğimi ekimin ilk haftası bekliyorum.. hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Bende insallah sizin gibi ekim de doguracagim daha once iki dusugum var pazartesi yine kan verecegim sali kesesinin gozukmesi gerekiyor hersey cok stresli insallah guzel haberleri alirizInsallah canim insallah ben okadar stresli uzunyulu geciriyorumki hamileligimi bebegim buyuyebiliyormu ne yapiyor cok merak ediyorum
Hosgeldin canim insallah rabbim hepimizin yuzune gulsun karnina bol bol ya mubdi ok oku ufle canimBende insallah sizin gibi ekim de doguracagim daha once iki dusugum var pazartesi yine kan verecegim sali kesesinin gozukmesi gerekiyor hersey cok stresli insallah guzel haberleri aliriz
Cok sagol canim bol bol okuyacagim. Insallah saglikla kavusuruz bebeklerimizeHosgeldin canim insallah rabbim hepimizin yuzune gulsun karnina bol bol ya mubdi ok oku ufle canim
Hosgeldin canim bende ilk defa bugun gidiyorum doktora ultrason icin rabbim hayirli haberler almayi nasip eder insallah
Bende insallah sizin gibi ekim de doguracagim daha once iki dusugum var pazartesi yine kan verecegim sali kesesinin gozukmesi gerekiyor hersey cok stresli insallah guzel haberleri aliriz
Hoşbulduk Bebeğinin kalp atışlarını duyabildin mi?
Yok tatlim bizim minnak rahatsiz olmasin diye dinletmedi doktor biraz sabir oda bidahaki cuma azicik buyusun dediHoşbulduk Bebeğinin kalp atışlarını duyabildin mi?
Yok tatlim bizim minnak rahatsiz olmasin diye dinletmedi doktor biraz sabir oda bidahaki cuma azicik buyusun dedi
Gelismedi derken canim kesemi gorunmedi yoksa kac haftaliktiAaa ilk defa duydum ben senden bir hafta geriden geliyorum sanırım ben de haftaya cumartesi gideyim diyorum. Geçen sefer hissettiğim gibi test yapıp 2 güne doktorda bulmuştum kendimi ama çok üzüldüm gelişmedi.Korkum var ve acele etmim diyorum. Bu arada öncesinde sigara içen var mı aramızda?
Gelismedi derken canim
4 yada 5 haftalıktı hissettim hemen doktora gittim bişey var evet dedi kan istedi 2 gun sonra tekrar dedi Kan sayımındaki artış yavaş olduğu için muhtemelen sağlıklı değil çok heveslenme dedi içimizde patladı sonra 2 hafta sonra kalp atışını bile duyduk öbür hafta içimde ölmüştü.
Sagol canimBenim de ilki düşük Allah yardımcın olsun..
Amin insallah canim. Allah evlat hasreti yasatmasinRabbim hicbirimize yasatmasin canim insallah saglikla aliriz hep beraber kucagimiza rabbim bebeklerimizi bizlere bagislasin bizlere emanet etsin insallah