• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

babyinlove

Oglum abi oluyor kizim geliyor cok sükür rabbime
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
2.794
2.142
248
  • Merhaba arkadaslar 4 senenin sonunda gelen minigim kismetse ekim sonu gibi insallah dunyaya gelecek :KK46:
Derdimizi mutlulugumuzu bebislerimizin herseyini burda paylasalim istedim rabbim hepimizin minikleri sag saglim kucagimizda gormeyi nasip etsin insallah :KK200::anneadayı:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar 4 senenin sonunda gelen minigim kismetse ekim sonu gibi insallah dunyaya gelecek :KK46:
Derdimizi mutlulugumuzu bebislerimizin herseyini burda paylasalim istedim rabbim hepimizin minikleri sag saglim kucagimizda gormeyi nasip etsin insallah :KK200::anneadayı:
Merhaba canim tebrik ederim bende ekimde doğum yapicam tahmini doğum tarihimiz ayni insallah meleklerimizi sağ salim kucağimiza aliriz

Merhaba canim tebrik ederim bende ekimde doğum yapicam tahmini doğum tarihimiz ayni insallah meleklerimizi sağ salim kucağimiza aliriz
Amin canim insallah
Doktor randevularin basladimi kese falan gordunmu :)

Merhabalar ben geldim :) dün gittim hastaneye miniğimi gördüm çok mutluyum 10 gün sonra tekrar gel dedi kusmanız falan var mi yada herhandi bișey

merhabalar kızlar bir kaç tane ekim anneleri var :) bnde eylül hesaplamıştım kendi kendime burdan hesplayınca ekim çıktı nyse hayırlısı ilk bebeiim resimdede var bir oğluşum var bu ikinci bebeiimiz oğlumun ilk doğum günde öğrendik baya bi şok olduk hayrlısı dedik :) şimdi 8+3 haftalık olduk ilk kontrolumuze gittik kalp atışlarını duyduk hayırlısıyla sağlıklıymış allaha şükür. 3 marttta gidicez inş. bir veya ikinci fark etmiomuş heyecan hep aynı :) heleki cinsiyet merakı şaka gibi :) benim ilk günlerim baya kötü geçti bu bir iki gündür ii sayılırım. daha hebrim yokken rüyamda gördüm bir kızım olmuş ogünde mide ağrıları kusmam için elimden geleni yapmalar ilaç fln içtim rüyama grdi bn halen hesaba katamadığım için gzl şeylere yordum. nyse adet gecikinde öğrendikki ailemize yeni bir üye katılıyormuş :) ilk günler çok mide yanması ekşimesi bulanması, uyku hali sürekli yorgunluk şuandada yorgunluk uyku devm edio ama gerisi aldı oğlumda hiç bir şey yaşamamıştım çok rahat bi hamişlik geçirmiştim ama bu fındık brz zorlucağa benzio :) HERKESİN HAMİŞLİKLERİ ÇOK İİ GEÇER İNŞ. TEKRAR MERHABAAA :)

melyy35 melyy35 hosgeldin canin aramiza :) dedigin gibi bi kac konu var ama ozellikle ana baslik cok karismis yetismek mumkun degil gibi :) benim ilk bebegim rabbim insallah saglikla kucagimizda gosterir

Merhbalar ben dün akşam doktora giitim 5haftalık hamilesin dedi kese yeni yeni oluşıyormuş bir sorun yoktur demi kalp atılar

Merhbalar ben dün akşam doktora giitim 5haftalık hamilesin dedi kese yeni yeni oluşıyormuş bir sorun yoktur demi kalp atışı ne zzamn başlar

Back
X