• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde balay...

cherryfe benim de iki tane düğünüm olacak. 9 Ekim'de ıstanbul'da ve 16 Ekim'de Kütahyada. Aradaki zamanda da Beleğe gitmeyi düşünüyoruz. Bizler çalışıyoruz o aradaki zamanı kaybetmenin hiç bir anlamı yok. Ben de aynı sizin gibi döndüğüm hafta evimde vakit geçirmek istiyorum. Ayıbı falan düşünmeyin bence, zaten ailelerin gönlünü yapmaktan evlendiğimizden hiç bir şey anlayamıyoruz. :umursamaz:

kesinlikle kıbrıs diyorum aynı tarihte bizim düğünde

5 yıldızlı deniz kenarı acapulco oteli tercih edebilirsiniz belki karşılaşırız bile orda :)

Benim 11 ekim de düğünüm var ertesi gece yola çıkıcaz kısmetse salı sabahı Büyük Anadolu Didim Resort Hoteline gidicez çok güzel bir yer daha geçen sene açılmış ve gidenler çook memnun kalmış herşey dahil ve fiyatıda uygun.

Yeşimcim sanırım fiyatı 70 tl benim nişanlım işyerinde türk metal sendikasına bağlı bu otelde sendikalı olanlara sanırım indirim falan yapıyormuş yarı yarıya indirim oluyormuş ama normalde herşey dahil 70 tl gayet iyi bence sitesine girip bi incele çok güzel ferah bi hotele benziyoryerimseniben

benim düğünümde 10 ekim de.bizde balayı için voyage belek e gidiyoruz.geçen sene başka arkadaşlarımız gitmişti çok memnun kalmıştı.
bu arada kızlar sohbet bölümü 2009 sonbahar gelinleri topiği var,buyrun gelin = ))

İşte bahsettiğim otelden bi kaç kare.

Eklentiler

• $ybig_01.jpg
    $ybig_01.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 113
  • $ybig_03.jpg
    $ybig_03.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 111
Alanya cok guzel bır yer ,ben Alanya da yaşayıp büyüdüğüm için..kaydirigubbakcemile3

balayımızı ekim de ..Bolu-Abant'ta giderek geçmişti ..kaydirigubbakcemile4

2 gün Sapanca ,5 Gün Abant ..güzeldii
:kedi:

kızlar mutlaka kıbrıs girnede acapulco var bir zamanlar oranın çalışanı olaraktan kesinlikle tavsiye ediyorum kıbrısta kumlu plajı olan otel bulmak biraz zor ama acapulcoda bütün tatil imkanlarından yararlanırsınız bende kıbrıs aşığı olarak oraya gitmeyi düşündüm prag hayali vizeden dolayı suya yatınca belki karşılasırız

Back