• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde balay...

pamukluprenses

Cennet kokulu oglum....
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
564
7
96
39
Balıkesir
:kedi::kedi::kedi:ekimde düğünüm olacak balayı için cok kararsızım aslında amac birlikte dinlenmek düğün stresi atmak siz neler önerirsiniz??*

o mevsimde en sıcak yer Alanya,Ege soğuk olur,Antalya merkez falanda soğuk oluyor ama Alanya hala sıcak oluyor.

Canım ben de geçen ekimde evlendim. balayına Antalyaya gittik orada sezon kesinlikle bitmiyor. havuza da girdik denize de çok çook eğlendik.. bence sakın es geçme eğer durumun varsa mutlaka git balayına bizimki Antalya Manavgat'ta her şey dahil bir oteldi çook memnun kaldık..

git kıbrısa, çok daha ucuza daha güneyde ol..
ben şahsım adıma o tarihte kahire-sharm-iskenderiye turunda olacağım... içeride bir yerlerde kalmakla aynı paraya geliyor, vize kapıda alıyorsun o kadar..

hepinize cok teşekkür ederim önerileriniz için kesinlikle es gecmeyecegim bizde alanya düşünüyorus aslında artık ayarlayınca sölerim size ama kıbrısta cok güsel fikir geldi bana

1 Ekimde düğünümüz oldu, geçmiş zaman unuttum şimdi ama sanırım 2-3 gün sonra balayına gittik Alanyaya. harikaydı. Tavsiye ederim.

28 ekimde antalya sorguna gittik denizede girdik,havuzada,
ama sabah 11 den önce ve akşam 17 den sonra deniz biraz soğuk oluyor

2 kasım da evlendim ben ,ve Antalya' ya gittik balayına ,4 kasım da güneşlendiğimi biliyorum Belek'te akşamları biraz serin oluyor o kadar,kıbrısta iyi fikir eğer otelden çıkmayacaksanız

bizde bu gidişle sanırım alanya ya gidicez, en sıcak orası oluyor,bir otel buldum aslında ama bakalım hotel long beach.bide alara star var,geçen sene annemler gitmişlerdi,3 otel yanyana,ama alara star a gidenler 3 otelin tüm imkanlarından yararlanabiliyor,senin alanya da baktığın yerler var mı..

biz de ekimde evleniyoruz kısmetse:Saruboceq: mevsim durumu nedeniyle alanyaya gideceğiz büyük ihtimal..
otel araştırmakla meşgulüm şu sıralarkaydirigubbakcemile2

3 Ekimde nikahım, heüz balayı çıkış tarihimiz belli değil. belki Konyadada davet verilmek isteniyor ona göre belirlicez bu arada bu konudada fikir isteyim sizden :)
şimdi istanbulda biz 3 ekim akşamı nikahtan sonra yemek vericez ve eğlence olacak aile yakınlarımıza nişanlımın ailesi ve gelebilecek çevresi gelecek ,ancak sonrasında e tabi onlarında yakınları memleketlerinde oradada bir davet istiyorlar

Şimdi biz balayına 4 ekimde çıkıp 5 gün kalıp direk dönüşü konyaya mı yapsak ve diğer haftasonu orda davet vrilse yoksa 1 hafta beklesek orda davet verilince hemen ertesi gün pazar mı gitsek ? of çok kararsızım şimdi iki türlüde zor oalcak önce balayı sonra davet ayıp mı olur acaba yok diğe türlü hem bir hafta yine birşeyler için koşturucaz biz hem balayı sonrası kendi evimizde bir kaç gün geçiremeden iş başı ? ne dersiniz çok mu abes olur balayı sonrası orda davet verilmesi , birde diyorum ki acaba haftaiçi oralarda zaten işten herkes belli saatlere çıkar hayat erken duruyor haftaiçi akşam versek daveti böylelikle daha mı orta bulunmuş olur :) Çok karıştımı anlatırken bilemiyorum ama benim kafam iyice karıştı:))

balayı kısmına gelince yer olarak side denizi güzel oluyormuş ve fethiye diye duydum birde tekirova ama tekirova mevsim dolayısıyla dağlarım arasında kalır günü erken kapatırsınız birde rüzgar olur akşamları dediler , bu yüzden side dediler ama alanyayı hiç düşünmeiştim benim içi deniz önemli olduğu için belek denizi berbat biliyorum onu alanya denzi nasıl ki ? ölüdeniz alanya side tekirova buralardan iyi bir otel bakıcaz artık

Back