Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bide ilk aşılamanda ağrı sızı bişeyler oldumu
şimdi gördüm yazını canım ilk aşılamamda bu seferki kadar kasılmadım ve pek canım yanmamıştı ama aşılama oldu baş ağrılarım ateşlenmem ve şişlik kasıklarımda batma krampar yaşadım hele 7 günden sonra daha çoğaldı bel ve sırt ağrılarım 12. günün akşamına adet olmuştum bu sefer aşılama yapılırken canım biraz yandı bişey takıp zapitliyorlarya diyemedim adını o anda çok yandı canım normal muayyenelerde takılan şey hayatta acımazdı normalde okadar dün ve bu gün gayet iyiyim arada bir batma hissediyorum kasıklarımda okadar bir ağrı sızı yok karnımda şişliğin haricinde bide birincide çok üzüntü sitres yaşadım bir yakınımızı kaybettik çok genç sürekli belki bir hafta ağladım birde çok duygusaldım bu defa çok bişey yok heralde vicudum hormonlara alıştı bu ay biraz uzun oldu mektup gibi a canım benşimdi farkettim biz seninle kasımda aşılama yapacaklar sayfasındada konuşuyoruz

Aşılama sırasında akıntı yaşayan var mı? Spermler geri akmış olabilir mi diye çok korkuyorum
canım çok sitres yapma bence zaten 1 tanesi tutunucak milyonlarca sperm enjekte ediyorlar bide spermleri yıkayıp hızlandırıp içinden güçlülerini bir sıvının içine koyuyorlar öyle enjekte ediyorlar ister istemes o sıvının fazlalığı geri geliyor bazen kasıldığımızdan dolayı hafif kanamada olabiliyor yirmi dakka felan kalkmadan dinlendirmedilermi seni rahat ol yanlız hiç bir iş yapma dikkat et hep diyorlar ya normal hayatınıza dönün kesinlikle bol bol dinlen koşuşturma yapma

Aslında bu 2. Aşılamam ilkinde akıntı falan olmamıştı doktora sorduğumda benden gelen bi akıntı olduğunu söyledi ama yine de içim rahat değil. İşlemden sonra 15 dk kadar yattım şimdi de dinleniyorum ama ne bilim sanki dışarı aktı örnek. Bu arada ilk aşılamamda karnımdan ultrasonla da bakmamıştı bunda ultrasonla bakınca sordum rahim kavisli olduğu için ulaşıyor mu diye baktık dedi ama ben çok da ikna olmadım nedense

Aslında bu 2. Aşılamam ilkinde akıntı falan olmamıştı doktora sorduğumda benden gelen bi akıntı olduğunu söyledi ama yine de içim rahat değil. İşlemden sonra 15 dk kadar yattım şimdi de dinleniyorum ama ne bilim sanki dışarı aktı örnek. Bu arada ilk aşılamamda karnımdan ultrasonla da bakmamıştı bunda ultrasonla bakınca sordum rahim kavisli olduğu için ulaşıyor mu diye baktık dedi ama ben çok da ikna olmadım nedense
canım kafanı rahat tut ben iki defa aşılama oldum ikisindede ultrasonla bakmadılar ne iyi bak ultrasonlada bakmışlar bide demekki yumurtlama gününe denk gelmiş ki ıslaklık sıvı olduğuna göre iyi düşün iyi olsun sonucuda çok merak ediyorum yaz muhakkah

Çok sağol canım inşallah olumlu olur. Ama beklemek ne kadar zor değil mi? Senin tutmusmuydu aşılaman
yok canım olumsuz ikiside polip varmış son aşılamamda farkedildi iki hafta önce histereskopi ile polibi aldılar üzerinden bir adet dönemi geçtikten sonra tekrar aşılama denencek

Polip ne demek kist türü mü? İnşallah kavuşuruz en kısa zamanda bebişlerimize Allah tüm isteyenlere versin inşallah

Polip ne demek kist türü mü? İnşallah kavuşuruz en kısa zamanda bebişlerimize Allah tüm isteyenlere versin inşallah
inşallah tatlım polip bir tür et beni kist deil tam sağ tüpün ağzındaymış rahim içinde aksine iki aşılamamdada sağ tüplerimde gelişti yumurtalarım kanalın ağzı tıkalı olduğu içinde tutmadı şimdi ameliyatla aldılar bakalım nolucak zaten sebebsis infertile(kısırlık) belkide kendiliğinden olur diye umut ediyorum kısmet herşey ama şükürler olsunki bir tane çocuğum var 16 yaşında o yüzden önce hiç tatmayanlara tattırsın mevla diye dua ediyorum herzaman

Ne Mutlu Allah sizlere bağışlasın benim rahim filmi olumlu eşimin değerleri de iyi ama bende PCos var malesef kaliteli yumurtayı yakalayamıyoruz sanırım.

Ne Mutlu Allah sizlere bağışlasın benim rahim filmi olumlu eşimin değerleri de iyi ama bende PCos var malesef kaliteli yumurtayı yakalayamıyoruz sanırım.
hayırlısı olsun canım hakkında vardır elbet yaradanın haberi vakti gelince verecek inşallah gündoğmadan neler doğar

Back
X