Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

Ben ohss yaşamadım, ancak yaşayan bir kaç kişini biliyorum. Gerçekten zor bir durum. Rabbim çektiklerini günahlarına keffare eylesin. Kaç yumurta toplanmış? Bir ay nedir ki hemen geçi verir. Bi bakmışsın hamilesin inşeAllah.

Ben de dinlenerek, hafiften ev işleri yaparak zaman geçiriyorum işte. Umarım güzel haberler vere bilirim. Hiss ettiklerim olumlu. InşeAllah doğru çıkar. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

saol cnm gerçekten zor ama bebeğim olsunda her zorluğu çekerim ben..28 tane yumurtam olmuş iyi yapıyosun cnm iş önemli değil bol bol dinlen ben çok titiz bi insanım ama transfer olduktan sonra en az 1 hafta kalkmayı düşünmüyorum ve hep pozitif düşün sakın negatif düşünme amiin cnm bencede olcak senin bebeğin öyle hissettim inşallah cnm inşallah lekelenme gibi kan görüyorum neden bilmiyorum bitince niyet ettim senin için yasin okuyucam sen içini ferah tut ve hep olumlu düşün..

saol cnm gerçekten zor ama bebeğim olsunda her zorluğu çekerim ben..28 tane yumurtam olmuş iyi yapıyosun cnm iş önemli değil bol bol dinlen ben çok titiz bi insanım ama transfer olduktan sonra en az 1 hafta kalkmayı düşünmüyorum ve hep pozitif düşün sakın negatif düşünme amiin cnm bencede olcak senin bebeğin öyle hissettim inşallah cnm inşallah lekelenme gibi kan görüyorum neden bilmiyorum bitince niyet ettim senin için yasin okuyucam sen içini ferah tut ve hep olumlu düşün..

Sayı güzel. Rabbim bereket versin. Döllenmeleri hakkında bilgi verildimi acaba? Yoksa yumurta şeklindemi donduruldular?Lekelenmelerin çok normal. Neredeyse her kesde oluyor. Ne de olsa iyneyle o kadar yumurta toplandı. Umarım şimdi daha iyisindir. O gördüyün kan da necaset deyil. Eğer namaz kılan biriysen sakın o lekelenmelere göre namazını aksatma. Her namaz için abdest al, lekeyle bozulsa bile aldırma. Senin bu haline istihaze deniyor. Umarım şimdi daha iyisindir.

Kızlar benim bugün 7. Gün puregon kullanalı. Son uc gundurde menopur alıyorum. Bu sabah hafif karın ağrısı vardı ama bana normal geldi. Ama biraz once lavobadayken su gibi birsey aktı. Yani akıntı beyaz renkte su gibiydi. Sizde de böyle oluyor mu? Acaba ohss mi oluyorum.

Kızlar bana cevap veren yok mu?

Kızlar bana cevap veren yok mu?

Canım endişelenme, ağrının olması çok normal. Yumurtalar büyüdüğü içindir.
Ancak ohss önceden kanda ve ultrasonda bakılınca tahmin edile biliyor. Önceden her hangi başka belirti ola bileceyini duymadım. Olduğunda ise karında aşırı şişlik, nefes almakta zorluk çekme, aşırı ağrı, hatta bayılma da ola bilir. Akıntın muhtemelen normal bir şeydir. Allah korusun.

Son düzenleme:
Sayı güzel. Rabbim bereket versin. Döllenmeleri hakkında bilgi verildimi acaba? Yoksa yumurta şeklindemi donduruldular?Lekelenmelerin çok normal. Neredeyse her kesde oluyor. Ne de olsa iyneyle o kadar yumurta toplandı. Umarım şimdi daha iyisindir. O gördüyün kan da necaset deyil. Eğer namaz kılan biriysen sakın o lekelenmelere göre namazını aksatma. Her namaz için abdest al, lekeyle bozulsa bile aldırma. Senin bu haline istihaze deniyor. Umarım şimdi daha iyisindir.

hiç bişey söylemediler sadece ilaç verdi kullanıyorum yarın kontrolüm var ama ben ölüyorum ağrıdan git gide şiddetleniyo..iyi oldu söylediğin benim kuran hocam çok koyu sarı turuncuya dönük akıntının bile abdesti bozabileceğini söylemişti bilemedim yani..

hiç bişey söylemediler sadece ilaç verdi kullanıyorum yarın kontrolüm var ama ben ölüyorum ağrıdan git gide şiddetleniyo..iyi oldu söylediğin benim kuran hocam çok koyu sarı turuncuya dönük akıntının bile abdesti bozabileceğini söylemişti bilemedim yani..

Evet şekerim altinti abdesti bozar ama namaz abdestini bozar. Gusul abdestini bozmaz. Her namazda abdest alırsan sorun olmaz. Ama önceki namazda aldığın abdestle yeni namaz kılma. Allah hepimize hayirlisini nasip etsin.

Canım endişelenme, ağrının olması çok normal. Yumurtalar büyüdüğü içindir.
Ancak ohss önceden kanda ve ultrasonda bakılınca tahmin edile biliyor. Önceden her hangi başka belirti ola bileceyini duymadım. Olduğunda ise karında aşırı şişlik, nefes almakta zorluk çekme, aşırı ağrı, hatta bayılma da ola bilir. Akıntın muhtemelen normal bir şeydir. Allah korusun.

Sagol canim rahatladım biraz senin sozlerinle. Bende o kadar şiddetli bir belirti yok. Sadece su gibi olan akintidan korkmuştum. Sanırım o da yine kullandığım ignelerden. Ben ayni gün hem puregon hemde menapur yapıyorum.

Geçmiş olsun. Malesef ohss böyle bir şey. Tekrar çok geçmiş olsun.

Akıntının her türlüsü normalde abdesti bozar. Ancak devamlı olan bir akıntı varsa (lohusa ve adet kanı istisna), o zaman üzürlü durum oluyor ve her namaz vakti için ayrıca abdest alınıyor. Ancak bu durum boy abdesti gerektirmiyor. (Yalnış anlaşılma olmasın diye tekrar yazdım)

Son düzenleme:
Hayatım bu sıkıntıların yumurta toplanmadan sonra mi transferden sonra mi olmaya basladi?

Arkadaşa ohss nedeni ile transfer yapılmadı. Söylediyi sıkıntılar da yumurta toplamadan sonra ortaya çıkıyor. Bu durumda hamilelik oluşsaydı, durum daha ciddi boyuta ulaşırdı.

Kızlar bugün kontrolum vardı. 7 tane oluşmuş. Sizce nasil

Yeterince yumurtan olmuş, iğnelerin kaçıncı günündesin ve büyüklükleri ne kadarmış? benim de bugün yumurtalarım toplandı, 8 tane toplamışlar, yarın durumlarını öğrenicez bakalım

Perşembe ilaca başlayacaktım. Ancak kasıklarımda şiddetli ağrı ve akıntım var. Çarşamba gününe randevu aldım. Enfeksiyon ya da büyük bir kistim var galiba :44: Öyleyse bu ay tedavi olmaz sanırım. Kistte tedavi olmuyor biliyorum, ama enfeksiyon da nasıl oluyor bilen var mı?

Yeterince yumurtan olmuş, iğnelerin kaçıncı günündesin ve büyüklükleri ne kadarmış? benim de bugün yumurtalarım toplandı, 8 tane toplamışlar, yarın durumlarını öğrenicez bakalım

Buyuklukleri hakkinda bilgim yok :( doktor biraz acele davrandı. Bende sormayı unuttum. Ben hipo hipoluyum. O yuzden vücudum geç cevap veriyor. Bugün tam dokuz gün oldu. Önümüzdeki perşembe tekrar kontrolum var. O zamana kadar kullanmaya devam.

:72:
Geçmiş olsun. Malesef ohss böyle bir şey. Tekrar çok geçmiş olsun.

Akıntının her türlüsü normalde abdesti bozar. Ancak devamlı olan bir akıntı varsa (lohusa ve adet kanı istisna), o zaman üzürlü durum oluyor ve her namaz vakti için ayrıca abdest alınıyor. Ancak bu durum boy abdesti gerektirmiyor. (Yalnış anlaşılma olmasın diye tekrar yazdım)

saol cnm anladım demek istediğini zaten sürekli abdest alıyorum normaldede..sen nasılsın cnm belirtilerin varmı kaç gün kaldı teste allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inş (amiinn) :13: böyle ikizlerin olur iñşallah

Hayatım bu sıkıntıların yumurta toplanmadan sonra mi transferden sonra mi olmaya basladi?

maalesef 1 ay ertelendi transfer bu ağrılarım yumutta toplama işlemenden sonra ortaya çıktı dr karnımda sıvı varmış ondandan ertelemiş ve ağrılar ondan kaynaklanıyo dedi şükürki azaldı ağrılarım daha iyim sen ne durumdasn cnm..

Back
X