Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

Lucrinde 8. Gunum benimde normalde bugun adet olmam gerekiyor ama lucrin geciktirebiliyormus. Beklemedeyim. Bu arada ilk denemem. Hem heyecanliyim, hem mutluyum, hem mutsuzum, hem karamsarim...... Karma karisik duygular icindeyim.. Hayirlisi ;)

Hayırlı olsun , pozitif düşün pozitif olsun:40:, benim de bugün 5. gonal-f günüm, bir de cetrotide eklendi bugün,iki gün sonra kontrol, yumurta toplamaya yaklaşıyorum gün be gün:34:

ohss yumurta toplama işlemindemi belli oluyo

Ohss genellikle yumurtası çok sayda gelişen kadınlarda görülen bir durum ve daha önceden tahmin edile biliyor. Opu sonrasında ortaya çıkıyor. Beden su topluyor ve gerçekten zor bir durum. Allah yaşayanlara kolaylık versin.

Bu gün bebişlerimi aldım elhamduLillah. Sonucu da inşeAllah yazarım.

Ohss genellikle yumurtası çok sayda gelişen kadınlarda görülen bir durum ve daha önceden tahmin edile biliyor. Opu sonrasında ortaya çıkıyor. Beden su topluyor ve gerçekten zor bir durum. Allah yaşayanlara kolaylık versin.

Bu gün bebişlerimi aldım elhamduLillah. Sonucu da inşeAllah yazarım.

dr bununla ilgili bişey söylemedi inş olmaz öyle bişey.. ayyy çok sevindim bende p.tesi alıcam hayırlısyla inşllah, allahım hepimiz pozitif sonuç alırız inşllah allahım inşallah inşallah

canım merhaba...yeni gördüm yazını aşılama eşimde hiç sorun olmadığı halde bize faydası olmadı üzerine 2 tüp denemesi yaptık yine negat,f sonuçlandı.aşılamada hiç bir sorunun olmadığı halde %10/15 şans veriyolar doktorlar...bence direkt tüp bebeğe geçin çünkü aşılama da 1000 tl yi buluyor ücreti.boşyere umutlanmamış olursun tüp bebekte şans daha yüksek...dilerim hayırlısı neyse ona karar verirsin...

canim oncelikle yardimin icin cok tesekkur ederim biz kararimiz verdik farkli farkli doktorlara gidip fikirlerini aldik asilama yapmayla ugrasmayin dediler direkt tup bebek denemek bizim icin daha uygun olurmus cunku benim yumurtaliklarimda da sorunlarim cikti :( rabbim bebek isteyen herkese yar ve yardimci olsun insallah :(

Umudum kasima kaldi;(((( adet oldum ama bayrama denk geldigi icin doktoruma ulasamadim ve tabi ilac kullanamadim;((( bebeklerimm hastanede donmak uzere bir ay daha bekleyecek..bir ay transfer ertwlendi bir ay histeroskopi bir ayda bayram allahim bana bu duyguyu nezman tattiracaksin. Agustostan beri tup bebek derdine dustuk ama nasipp benim nasibim sabir ve beklemekten acilmis galiba..

cnm herşeyin sonu güzel olsun yeterki bu kadarıyla kalsın...stres yapma.bu kaçıncı denemen ve histeroskopiye doktorun nasıl karar verdi?

:72: Canlarım merhabalar...kusura bakmayın uzun bi süre giremedim izmirden eşimin ailesi geldi kaldılar uzun süre vaktim olmadı nete girmeye tabi tedavimi de erteledim.adet olucam tekrar 2.gün doktorum ara demişti aradığımda histeroskopi için ısrar edicem şansımı arttırcak ne varsa yapın deyip yalvarcam.veya hiç bişey yapmadan direkt transfer yapalım der bilemiyorum.şimdilik sallantılı herşey.bu 3.deneme ne olur son olsun yarabbim dayanamıyorum artık yokluğuna :14: hepinizi öpüyorum canlar.güzel haberlerinizi bekliyorum allaha emanet olun...

cnm herşeyin sonu güzel olsun yeterki bu kadarıyla kalsın...stres yapma.bu kaçıncı denemen ve histeroskopiye doktorun nasıl karar verdi?

Canim benim ilk denemeem olacak.igneleri kullandim opu yapildi.tam transfer yapilacakti opudan once kendi doktorumda, opuyu yapan doktorumda rahim duvarinin kalinliginin fazla oldugunu tespit edip ttansferimi erteledi.rahim duvarini inceltmek icin mecburi histeroskopi oldum.histeroskopi sansi artiriyormus.benim kalinligim fazla oldugundan embriyo tutunamazmis dedi.doktor.bazi tup bebek merkezleri tedavi oncesi mutlaka histeroskopi yapiyor diye biliyorum ama doktorun ne derse onu yap derim.herkesin vucudu ve verdigi tepki farkli canim.kimininki yeterli kalinliga ulasmafigi icinerteleniyor.yaniherkesin derdine gore tedavi yapiliyr.ama boyle stres yapma ve doktirunla paylas korkularini

:72: Canlarım merhabalar...kusura bakmayın uzun bi süre giremedim izmirden eşimin ailesi geldi kaldılar uzun süre vaktim olmadı nete girmeye tabi tedavimi de erteledim.adet olucam tekrar 2.gün doktorum ara demişti aradığımda histeroskopi için ısrar edicem şansımı arttırcak ne varsa yapın deyip yalvarcam.veya hiç bişey yapmadan direkt transfer yapalım der bilemiyorum.şimdilik sallantılı herşey.bu 3.deneme ne olur son olsun yarabbim dayanamıyorum artık yokluğuna :14: hepinizi öpüyorum canlar.güzel haberlerinizi bekliyorum allaha emanet olun...

canım merhaba...nasılsın...bence de doktorunla kararlı bir şekilde konuş.dilerim artık bu son olur ve sende bize mutlu haberi en kısa zamanda verirsin...naçizane tavsiyem bol bol dua et...özellikle cuma vaktinde.ben duanın bütün kapıları açtıgına inanıyorum.bende hep dualar sayesinde ve rabbimin izni ile hamile kaldım.rabbim yar ve yardımcın olsun...

slm kızlar bugün yumurtalarm toplandı uyandığımda ölüyodum ağrıdan gözlerim şişti ağlamaktan çok zordu allahım herkesin yardımcısı olsun veee 1 ay erteledi transferi dr. ben pko luyum o yüzden çok yumurta olmuş ilaç verdi 4 tane 1 tanesi fitil kullanıyorum hayırlısı olsun hep bunu dilediğim için üzülmüyorum geç olsun güç olmasın..

slm kızlar bugün yumurtalarm toplandı uyandığımda ölüyodum ağrıdan gözlerim şişti ağlamaktan çok zordu allahım herkesin yardımcısı olsun veee 1 ay erteledi transferi dr. ben pko luyum o yüzden çok yumurta olmuş ilaç verdi 4 tane 1 tanesi fitil kullanıyorum hayırlısı olsun hep bunu dilediğim için üzülmüyorum geç olsun güç olmasın..

Canım geçmiş olsun. Ohss olun her halde. Bir ay sonraya ertelenmesi daha iyi. Rahmin de dinlenmiş olur. Hatta bazı dr.lar özellikle 1 ay erteliyolar. Allah hayırlısını nasip eylesin. Allah yardımcın olsun. Allah şifa versin.

Canım geçmiş olsun. Ohss olun her halde. Bir ay sonraya ertelenmesi daha iyi. Rahmin de dinlenmiş olur. Hatta bazı dr.lar özellikle 1 ay erteliyolar. Allah hayırlısını nasip eylesin. Allah yardımcın olsun. Allah şifa versin.

saol cnm öyle oldu herhalde hayırlısı olsun diyorum ama o çektiğim acıyı anlatamam allah kimseye yaşatmasn..

sen ne durumdasın cnm?

Son düzenleme:
saol cnm öyle oldu herhalde hayırlısı olsun diyorum ama o çektiğim acıyı anlatamam allah kimseye yaşatmasn..

sen ne durumdasın cnm?

Ben ohss yaşamadım, ancak yaşayan bir kaç kişini biliyorum. Gerçekten zor bir durum. Rabbim çektiklerini günahlarına keffare eylesin. Kaç yumurta toplanmış? Bir ay nedir ki hemen geçi verir. Bi bakmışsın hamilesin inşeAllah.

Ben de dinlenerek, hafiften ev işleri yaparak zaman geçiriyorum işte. Umarım güzel haberler vere bilirim. Hiss ettiklerim olumlu. InşeAllah doğru çıkar. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

sen ne durumdasın cnm?

canım çok geçmiş olsun herşey de bi hayır vardır kafana takma geç olsun güç olmasın.

canım merhaba...nasılsın...bence de doktorunla kararlı bir şekilde konuş.dilerim artık bu son olur ve sende bize mutlu haberi en kısa zamanda verirsin...naçizane tavsiyem bol bol dua et...özellikle cuma vaktinde.ben duanın bütün kapıları açtıgına inanıyorum.bende hep dualar sayesinde ve rabbimin izni ile hamile kaldım.rabbim yar ve yardımcın olsun...

merhaba cnm stres başladı adetim yaklaştıkça...bende konuşacağım ama telde ne kdr kararlı olurum bilemem.doktorum ankara da ben afyondayım.dualarım inancım sadece rabbime o vermese ne yaparsam yapayım olmayacak.bana ve diğer arkadaşlarıma dua et..kaç aylık oldu bebeğin?

merhaba cnm stres başladı adetim yaklaştıkça...bende konuşacağım ama telde ne kdr kararlı olurum bilemem.doktorum ankara da ben afyondayım.dualarım inancım sadece rabbime o vermese ne yaparsam yapayım olmayacak.bana ve diğer arkadaşlarıma dua et..kaç aylık oldu bebeğin?

canım her zaman dua ediyorum.rabbim dileyen,isteyen herkese nasip etsin inşallah.en kısa zamanda.sakın strese girme.biliyosun stres bizim en büyük katilimiz.kafanı rahat tut.allaha sıgın.rabbim ol de oluversin diye bol bol dua et.bizim kalbimizdekini en iyi o biliyor.abdest al.seccadeni yaz.hiç konuşmadan içinden geçirerek dua et.biliyosun kaderi degiştirecek tek şey dua'dır.allahım en kısa zamanda sana ve diger arkadaşlarımıza mutlu,mutlu haberler almayı nasip etsin.benim bebegimde bugün 9. Haftamıza girdik çok şükür.

Kızlar benim bugün 7. Gün puregon kullanalı. Son uc gundurde menopur alıyorum. Bu sabah hafif karın ağrısı vardı ama bana normal geldi. Ama biraz once lavobadayken su gibi birsey aktı. Yani akıntı beyaz renkte su gibiydi. Sizde de böyle oluyor mu? Acaba ohss mi oluyorum.

Back
X