Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

5.gun embriyorsu 4bb ilk tranferimdi bende de hic belirti yok herkes belli olmaz falan desede insan hic ki hissetmez ama dedigin gibi olmadi test kiti alim peki şuanda kan versek cikarmi ? Senin kaçınci denemen peki ?

5.gun embriyorsu 4bb ilk tranferimdi bende de hic belirti yok herkes belli olmaz falan desede insan hic ki hissetmez ama dedigin gibi olmadi test kiti alim peki şuanda kan versek cikarmi ? Senin kaçınci denemen peki ?
3.müymuş simdi gördum ben neysede
Acik sarı limon rengi akınti varsa gebelik belirtisi.Benimde 6.gunum bende kan vermeyi dusunuyorum cok fazla hormon aliyoruz en azinsan azda olsa cikmazmi kanda?

Benim 3. Deneme yumurta rezervim düşük az yumurta toplanıyor bir iki embriyo oluyor onları da transfer ediyorlar olmayınca sıfırdan başa dönüyorum . 6.gün çok erken 9.günden önce sakın kan verme canım

Fitil kullanıyor musunuz? Akıntı gebelik belirtisi ama fitil kullanırken anlamak mümkün değil .
Bende yoğun akıntı var. İlki negatifti fitil bile böyle gelse bile hep kalındı şimdi pozitif çıktı değer çok artmadı ama hala su gibi akıntı. O fitil birden yoğun bi şekilde suyla karışık geliyor. Yürürken yatarken bişey aktığını hissediyorum ilkinde böyle bişry yoktu.

O dediğinizi ben de hissediyorum. Ben ilk iki tedavimde progestan fitil kullandım bu sefer lutinus kullanıyorum ben ondan böyle oluyor diye düşünüyordum. Siz ikisinde de aynı marka mı kullandınız .

O dediğinizi ben de hissediyorum. Ben ilk iki tedavimde progestan fitil kullandım bu sefer lutinus kullanıyorum ben ondan böyle oluyor diye düşünüyordum. Siz ikisinde de aynı marka mı kullandınız .
İkisinde de progestan. Ama bu sefer regl olunca gelir ya hissedersiniz yoğun mesela şuan öyle hissediyorum ilkinde böyle değildi

İkisinde de progestan. Ama bu sefer regl olunca gelir ya hissedersiniz yoğun mesela şuan öyle hissediyorum ilkinde böyle değildi
Hayırlı olsun bu arada şimdi fark ettim pozitif çıkmış sonucunuz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah . Benim de dediğiniz gibi su gibi geliyor hatta çok rahatsız bir his ama ben fitilin markası değişik ondan oluyor sanmıştım. Progestan kullandım iki transferde hiç böyle değildi şimdi Lutinus kullanıyorum ben de markadan kaynaklı sanıyordum . İnşallah hamilelik belirtisidir de ben de sonunda muradıma ererim

Canim benimde yumurta rezervim kotu 5 yumurta toplandi 1 saglam embryom kaldi onuda dondurdular 2 ay sonra gittim transferim oldu.hakkimizda hayirlisi olsun tup bebek tedavimden once ben normal yolla 2 kez hamile kaldim kaybettim onun uzerine birdaha hamile kalamadim o yuzden tup bebek denemek zorunda kaldim keske normal yolla kalabilseydikOlumlu olumsuz artik burda sizlere haber veririm

Rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip etsin. Ben 3 senedir hiç doğal yolla , aşılama ve tüp bebek hiçbiriyle hamile kalamadım. İnşallah bu sefer olur ne diyelim biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah sonu güzel olur .
Var mı bir değişiklik sen de ?

Umarım değer yükselir sizin içinde inşallah iyi olur

bendede az dediler. kaç yumurta toplanıyor acaba

bendede az dediler. kaç yumurta toplanıyor acaba
İlkinde 6 toplandı 1 embriyo oldu ikincisinde 7 toplandı 2 embriyo -aslında 3 ama üçüncü kalitesiz- oluştu 3.tedavimde 9 toplandı yine 3 embriyo oluştu fakat 2 tanesi kaliteliydi onlar transfer edildi . Benim amh değerime göre toplanan yüksek aslında fakat döllenemiyorlar . Ben bu işten şunu anladım sayı değil kalite önemli 3 toplansın ama sağlıklı 1 embriyo olsun yeter . Benden 15 de toplasalar muhtemelen kaliteli 2 embriyo oluşacak . O yüzden sayıya takılmamak lazım burada kötü olan şu dondurulacak olmuyor her seferinde sıfırdan başlamak gerekiyor .
Sizin amh kaç

bakalım bnde cumartes toplanacak. önce 5 tane göründü şimdi 17 mm 20 mm arası 8 tane oldu. e2de dün 2670tı. umarım kaliteli ve içi doludur. Rabbim hepimize yardımcı olsun. bende amh ölçmedi hiç. acaba nedenki

Son düzenleme:
Özelde pek önemsemiyorlar devlette rapor için isteniyor. Amh değil de ultrasonda görünen yumurta sayısı önemli sizin muhtemelen 10 tane toplanır inşallah hepsi de embriyo olacak kadar kalitelidir Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin

Ya normalde akıntı yoğun geliyo demiştim. Bugün ilk defa böyle sarı sümüksü bi akıntı geldi. Peçeteyle silerken normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…