- Konu Sahibi parilti007
-
Benimde 5.gun embriyosuydu taze transfer oldum perşembe günü kan vericem bugün dayanamadım öğlen basit testlerden yaptım Negatif çıktı ama bugün aşırı karın ağrısı ve kasik ağrısı başladı5. Gün embriyosu dondurulmuş
Bu basit testler hatalı çıkarabiliyormus sanırım öğlen yaptım bide ama korkuyorum valla ne yalan söyleyeyimErken gebelik testi canım. Çift çizgiyi görünce hemen kan verdim canim
CumagunuyduTransfer tarihiniz ne zamandı
Selamlar naptınızEvde test yaptım negatif çıktıgidip verdim kan bakalım umudum yok ama
Bugun bendede kaşık agrısı başladı ilk 2 gün sabahları vardı kesildi şimdi gene başladı inşallah bunlar belirtileridirBenimde 5.gun embriyosuydu taze transfer oldum perşembe günü kan vericem bugün dayanamadım öğlen basit testlerden yaptım Negatif çıktı ama bugün aşırı karın ağrısı ve kasik ağrısı başladı
Kacinci gun embriyosu o da testi etkiliyor sanirimBugun bendede kaşık agrısı başladı ilk 2 gün sabahları vardı kesildi şimdi gene başladı inşallah bunlar belirtileridirbenim transfer 20 ekim acaba ben ne zaman kan vereyim 1 kasım çok geç
Ben 2 gündür evde o basit kaset testlerden yapiyorum negatif ama burda bı arkadaş o kaset testlerin regl gecikmesi olmadan doğru çıkmadığını söyledi perşembeye kadar elim kolum bağlı bekliyorumBugun bendede kaşık agrısı başladı ilk 2 gün sabahları vardı kesildi şimdi gene başladı inşallah bunlar belirtileridirbenim transfer 20 ekim acaba ben ne zaman kan vereyim 1 kasım çok geç
Herkes bekle gününi dicek mantıklı olanda o ama insan duramıyor bence yarın sabah erken gebelik testi yap azda olsa varsa beta hcg çok silik çizgi çıkıyo zaten sonrada kanda görmek istiyosun canımBugun bendede kaşık agrısı başladı ilk 2 gün sabahları vardı kesildi şimdi gene başladı inşallah bunlar belirtileridirbenim transfer 20 ekim acaba ben ne zaman kan vereyim 1 kasım çok geç
Ya bende 18 ekimde 5.gun embryosu transfer oldum kaset test negatif perşembe kan vericem kaset test yanlış olabilirmiş diyolar ama çok korkuyorumMerhaba herkese bende 18 ekimde 5.gün embriyosu transferi oldum tek embriyo istedim. Dayanamayıp 5.gün önce erken gebelik testi yaptım sonra kan verdim 18 çıktıbir gün sonra tekrar kan verdim 28 çıktı inşallah devamı gelir
Benim 5. Gün dondurulmuş embriyo idi bugun 5. Günüm sabah kaşık agrım vardı şimdi uyandım akıntım var su gibi idi vallahi belirti arıyorum heyecanlaKacinci gun embriyosu o da testi etkiliyor sanirim
Insallah guzel.haberini aliriz
Yani aslında tüp bebek tedavi sürecim çok yavaş ilerledi ben ki o kadar sabrettim gittim geldim gittim geldim doktor her seferinde git öbür ay gel dediHerkes bekle gününi dicek mantıklı olanda o ama insan duramıyor bence yarın sabah erken gebelik testi yap azda olsa varsa beta hcg çok silik çizgi çıkıyo zaten sonrada kanda görmek istiyosun canımgüzel haberler alırsın inşallah
İstanbul Gaziosmanpaşa avrasya hastanesinin karşısında bir eczane vardı adını suan hatırlamıyorum tabii ben alırken bayağı vardı hangi şehirden yazıyorsunuz bilmiyorum ama telefonla gitmeden tek tek arayın ancak öyle kolay oluyorCetrotide en önemli şuan için
O da negatif çıktı canımSelamlar naptınız
Yaa belkide zamanı değilmiş bilemiyorum. Süreç oyle zor ki oyle stresliki tutunmus olsa bile ilerleme sürecini beklemek… ben her türlü duruma hala hazırlıklıyım .. pes etmek yok ama !O da negatif çıktı canım
Şuan ankaradayiz ne yapacağımızı şaşırmış durumdayızİstanbul Gaziosmanpaşa avrasya hastanesinin karşısında bir eczane vardı adını suan hatırlamıyorum tabii ben alırken bayağı vardı hangi şehirden yazıyorsunuz bilmiyorum ama telefonla gitmeden tek tek arayın ancak öyle kolay oluyor
5 ve üzeri çıkmalı canim. İnşallah güzel haberler verirsin. Burdan yaz olur mu ?Kızlar selam ben dayanamadım ve kan verdim özelde 18 ekimde 5.gun embryosu transfer oldum normalde 27 ekimde kan verme günüm şuan verdigim kanda kaç çıkmalı onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?