- Konu Sahibi parilti007
-
Benim acimdan yorucu oldu rapor cikarma sureci maddi imkan olsaydi ben de ozelde yaptirirdim11. Gün normal o gün demeleri zeynep kamişde nasıl geçti peki ben devlet ile uğraşmamak için özelde yaptırdım açıkçası süreç nasıl
Anladım canım rabbim inşallah bizlere de.nasip eder kaşık ağrım oluyor ara ara ama çok değil benimBenim acimdan yorucu oldu rapor cikarma sureci maddi imkan olsaydi ben de ozelde yaptirirdim
Sorulara cevap alamamak en kotusu surece dahil olamiyoruz devlette bi turlu onlar ne isterse o
Ama islerini iyi yaptiklarini da dusunuyorum bir yandan opu isleminden sonra sancim olmustu geri kalan islemlerde agri sizi yoktu ben de cok sukur
Ama su an hep kasiklarimda baski var hissi var geceleri uyandigim oluyor hayirlisi
Insallah guzel hayirli haberler aliriz
Benimde cokmdegil ama bi seyler oluyor ya da kafami ona cok yoruyorumAnladım canım rabbim inşallah bizlere de.nasip eder kaşık ağrım oluyor ara ara ama çok değil benim
Sabah erken saatte mi yaotin ilk idrarinlaSelam herkese benimde 5.gun embriyosuydu 5aa kalite 18 ekimde transfer oldu bugün 6.gunumdu şiddetli karın ağrısı kasik ağrısı başladı ama kaset test negatif tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Öğleden sonra yaptımSabah erken saatte mi yaotin ilk idrarinla
Tüp bebek merkezlerinin civarındaki eczanelerden temin ediliyor genel deArkadaşlar mrb tüp bebek ilaçlarını bulmakda zorlanıyoruz sizler nasıl temin ettiniz yardımcı olurmusunuz
Bugün akşama kadar gezdik hemde ağlaya ağlaya ama malesef yokTüp bebek merkezlerinin civarındaki eczanelerden temin ediliyor genel de
Hayırlı uğurlu olsun canım transfer tarihi ne zamandı bende 20 ekimde transfer oldum ona göre gidip bende test yaptırayım bana hastane 1 kasım ı sonuç öğrenme tarih olarak gösterdiKizlar transferimin 7. Günü bugün.erken gebelik testi yaptım çift çizgi.Koşa koşa kan verdim beta 32. Şükürler olsun. Rabbim evlatlarına kavuşmayı bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Sırasıyla sizden de güzel haberler bekliyorum
Hangi ilacı arıyorsunuzBugün akşama kadar gezdik hemde ağlaya ağlaya ama malesef yok
Cetrotide en önemli şuan içinHangi ilacı arıyorsunuz
Transfer tarihiniz ne zamandıBana tek embriyo verildi 2 kasim dediler
Kaçıncı gün embriyosuydu sizinHayırlı uğurlu olsun canım transfer tarihi ne zamandı bende 20 ekimde transfer oldum ona göre gidip bende test yaptırayım bana hastane 1 kasım ı sonuç öğrenme tarih olarak gösterdi
Teşekkür ederim canim. 17 Ekim de 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi canım. Ben dayanayip yaptım. Sonuç olumlu çıktı şükür. Bu zor bir karar olumsuz çıksaydı günler gerçek test günüm gelene kadar günler zehir olacaktı. Sen bilirsin canım.Hayırlı uğurlu olsun canım transfer tarihi ne zamandı bende 20 ekimde transfer oldum ona göre gidip bende test yaptırayım bana hastane 1 kasım ı sonuç öğrenme tarih olarak gösterdi
5. Gün embriyosu dondurulmuşKaçıncı gün embriyosuydu sizin
Bende 18 ekimde transfer oldum kaset test mi yaptınız erken gebelik testi miTeşekkür ederim canim. 17 Ekim de 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi canım. Ben dayanayip yaptım. Sonuç olumlu çıktı şükür. Bu zor bir karar olumsuz çıksaydı günler gerçek test günüm gelene kadar günler zehir olacaktı. Sen bilirsin canım.
Herkese 2 embriyo transfer edilmiş bana hiç sormadılarTeşekkür ederim canim. 17 Ekim de 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi canım. Ben dayanayip yaptım. Sonuç olumlu çıktı şükür. Bu zor bir karar olumsuz çıksaydı günler gerçek test günüm gelene kadar günler zehir olacaktı. Sen bilirsin canım.
Erken gebelik testi canım. Çift çizgiyi görünce hemen kan verdim canimBende 18 ekimde transfer oldum kaset test mi yaptınız erken gebelik testi mi
TC de yasal olarak belli kriterler var diye biliyorum canım.Herkese 2 embriyo transfer edilmiş bana hiç sormadılardarısı hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?