Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

11. Gün normal o gün demeleri zeynep kamişde nasıl geçti peki ben devlet ile uğraşmamak için özelde yaptırdım açıkçası süreç nasıl
Benim acimdan yorucu oldu rapor cikarma sureci maddi imkan olsaydi ben de ozelde yaptirirdim
Sorulara cevap alamamak en kotusu surece dahil olamiyoruz devlette bi turlu onlar ne isterse o
Ama islerini iyi yaptiklarini da dusunuyorum bir yandan opu isleminden sonra sancim olmustu geri kalan islemlerde agri sizi yoktu ben de cok sukur
Ama su an hep kasiklarimda baski var hissi var geceleri uyandigim oluyor hayirlisi
Insallah guzel hayirli haberler aliriz

Anladım canım rabbim inşallah bizlere de.nasip eder kaşık ağrım oluyor ara ara ama çok değil benim

Selam herkese benimde 5.gun embriyosuydu 5aa kalite 18 ekimde transfer oldu bugün 6.gunumdu şiddetli karın ağrısı kasik ağrısı başladı ama kaset test negatif tecrübelerinizi paylasirmisiniz ?

Hayırlı uğurlu olsun canım transfer tarihi ne zamandı bende 20 ekimde transfer oldum ona göre gidip bende test yaptırayım bana hastane 1 kasım ı sonuç öğrenme tarih olarak gösterdi

Hayırlı uğurlu olsun canım transfer tarihi ne zamandı bende 20 ekimde transfer oldum ona göre gidip bende test yaptırayım bana hastane 1 kasım ı sonuç öğrenme tarih olarak gösterdi
Teşekkür ederim canim. 17 Ekim de 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi canım. Ben dayanayip yaptım. Sonuç olumlu çıktı şükür. Bu zor bir karar olumsuz çıksaydı günler gerçek test günüm gelene kadar günler zehir olacaktı. Sen bilirsin canım.

Bende 18 ekimde transfer oldum kaset test mi yaptınız erken gebelik testi mi

Herkese 2 embriyo transfer edilmiş bana hiç sormadılar darısı hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…