- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.461
Amin canim bende bugün doktora gittim klomen verdi 8 ay oldu benim de1 senedir canim aşılamaya başladık bu ay insallah hayirlisiyla olur bebisimiz ALLAH tüm isteyenlere versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim bende bugün doktora gittim klomen verdi 8 ay oldu benim de1 senedir canim aşılamaya başladık bu ay insallah hayirlisiyla olur bebisimiz ALLAH tüm isteyenlere versin
2. Cizgi test cizgisinden daha koyu olmali canim. Lh Hormonun yukselmis ama pik yapmamis demekki az daha bekleKızlar bir şey soracağım, ovulasyon testinde iki çizgi illa aynı koyulukta mı olmalı? Benim ilk başlarda ikinci çizgi soluktu, son üç gündür ikinci çizgi belirgin, birinciyle ayni renkte ama aynı kalınlıkta değil. Emin olamadım hiç
Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza 8 yaşında 1 kızım var 2. Cocugu dusunuyoruz adet duzensizligim var en son gecen hafta 6 ekimde adet oldum ovulasyon testi aldim ne zaman kullanmaliyim
Merhaba, adet düzensizliğin olduğuna göre aslında adetin biter bitmez başlasan daha iyi olurdu. Ama hemen başlayabilirsin zaten 7 gün geçmiş daha fazla geciktirmeden başla bence, kolay gelsin
Ben de geldim kızlar gerçi şu an adetim 4 gün gecikmiş durumda ama test yapmaya cesaret edemedim umutlanip sonra üzülmek istemiyorum. Bu ay olmazsa inşallah ekimde
Meraba bende ekime bekliyorum inşallah eylül ayıda olmadı hayırlısı :) ekim ayında inşallah güzel haberler alırım doğum günüme sürpriz olur bana inşallah
Benim regle son 6 gün umarım olmaz bu ay tutar inş şimdi dayanamdım eşime söyledim erken gebelik testi alacak bide onu denicem
Mrb kizlar benim bat 2 ekim hakkimizda hayirli.insallah saglikli bi sekilde hamile kaliriz.
Benimde yumurtlamam geçen hafta oldu bakalım 9 u bat tarihim ınsallah tutar
Canım preseed jel var hem kayganlaştırıcı hem sperm dostu, spermlerin yumurtaya daha çabuk ulaşmasını sağlıyor ben de senin gibiyim çok zorlanıyorum bu ay preseed kullandım bakalım ne olacakKizlar spermi oldurmeyen kayganlaştırıcı ta siye edermisiniz,zorlaniyorum kayganlastirici olmadan.gleitgelen aldıracaktım eşim bulamadı yok hiç-bir eczanede
Preseed jel alin hem hamile kalmaya da yardimciymisKizlar spermi oldurmeyen kayganlaştırıcı ta siye edermisiniz,zorlaniyorum kayganlastirici olmadan.gleitgelen aldıracaktım eşim bulamadı yok hiç-bir eczanede
Bana da 17-18 dediBana 17 18 mm iken catlamak üzere dedi.. bunun standardı ne acaba biliyor musun
Cnm prolaktin sut hormonun yüksek çıkmış sonuçlarını doktora göstermeye git belki ilaç felan verebilir adetliyken mi verdin bu kanı cnmMerhabalar arkadaslar mayis ayindaan beridir topiklerde geziyorum (bat mayis . Bat haziran. Vs...) benim ikinci gebeligim olucak Allah nasip ederse bir oglum var 4.5 yasnda
Dr a ilk olarak agustos ayinda gittim muayene sirasinda dr. Smear icin sivi aldi smearda ascus cikti testim hpv ye gitti sonuc cikana kadar meraktan oldm oldm dirildm cok sukur temiz cikti ama ascusyn onemi gene belirlenemedi 20 ekimde kolposkopi yapilicak..
3 gun once sonuc icin dr.a gittim regl dorduncu gunuydu hormon istedi sonuclari ekliyirm bat da 4 kasim
Neredeyse aynı koyuluga ulaşacak 2.çizgi bence bi kaç güne yumurtan catliyckKızlar merhaba bir şey soracağım, ovulasyon testinde iki gün önce şu şekilde çıktı, dün de hemen hemen aynısı çıktı, daha da koyulaşmadı, acaba bu şekilde de çatlama ihtimali var mo? İlla çok mu koyu olması lazım ikinci çizginin, yoksa bu pozitif ovulasyon testi sonucu mu ?
Adetimin 4. Gunu diye dr. Bakalim dedi cnm homnlara ... daha oncede bir yukseldi bir dustu anlamiyrm neden boyle oluyo 20 ekimde gostericmCnm prolaktin sut hormonun yüksek çıkmış sonuçlarını doktora göstermeye git belki ilaç felan verebilir adetliyken mi verdin bu kanı cnm
Neredeyse aynı koyuluga ulaşacak 2.çizgi bence bi kaç güne yumurtan catliyck
Sen yinede bu en koyu olduğu günü ve ertesi günü değerlendirseydin boş geçmeseydin. Testten kaynaklanıyor olabilir canımİlk yaptığımda hiç ikinci çizgi yoktu sonraki günler silik olarak belirginleşti en son da işte iki gün önce bu kadar net oldu, dünkü bu kadar net değildi acaba yumurtlayamadım mo ki emin olamadım yapmaya devam edeyim o zaman bugün de