- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 30
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.441
Bata 5 gün kaldı kızlar merak etmeye başladım ya Bi test alıp yapsam mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testi alıp yapabilirsin canımBata 5 gün kaldı kızlar merak etmeye başladım ya Bi test alıp yapsam mı acaba
Insaallah canimm:)Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin :) bana da haber ver çıkınca
9 gün kaldı canım :)) geçmek bilmiyor :)Kaç gün kaldı senin kuzum
merhaba başka bir test yaptınız mı test bozuk olabilir. ya da mevsimsel geçiş yaşıyoruz stres kaynaklı gecıkme olabılır. ya da bebiş vardır daha idrarda belli olmuyordur beta hcg ile baktırın en etkili kan testi Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallahMerhabalar... Size bir sorum olacak Ekim 1 de regl olmam gerekiyordu ama 9 gün gecikti Eczaneden test aldım bu sabah yaptığımda tek çizgi oluştu sorun nedir acaba yada ne önerirsiniz ne kadar daha beklemeliyim gecikme dışında hiç bir belirti yok ara ara şiddetli belim ağrıyor gecen ay da 3 gün gecikmeli adet olmuştum daha önceleri doğum kontrol hapı ile korunuyordum yaklaşık 2 sene oldu bırakalı bir oğlum var 14 yaşında 1 senedir de bebiş istiyoruz yeniden
Ben bu ay ilk kez yaptırdım canım ilk salı gittim büyümekte dedi cuma gel dedi gittim 20.04 mm büyüdü heran çatlayanilir çarşamba tekrar gel dedi gün aşırı devam et dedi. Bende cumadan sonra cumartesi pazar salı beraber olduk eşimle Dediğini yaptım çarşamba gittim çatlamış dedi. Bakalım tuttu mu? Yarın bat günüm inşallah tutmuştur beklemedeyimBende kırmızıları gördüm kasım ayına kaldı umutlar kızlar =( carsamba gunu doktora gidecegım kontrol ediliyim bir de yumurtlama takibi yaptırayım dıyorum aranızda doktorla yumurtlama takibi yapıp hamile kalan var mı
Canım test yapsanaBen bu ay ilk kez yaptırdım canım ilk salı gittim büyümekte dedi cuma gel dedi gittim 20.04 mm büyüdü heran çatlayanilir çarşamba tekrar gel dedi gün aşırı devam et dedi. Bende cumadan sonra cumartesi pazar salı beraber olduk eşimle Dediğini yaptım çarşamba gittim çatlamış dedi. Bakalım tuttu mu? Yarın bat günüm inşallah tutmuştur beklemedeyim
Yapmicam canım tek çizgi görmek istemiyorum. Adetim gecikirse yapıcam yarın ader günüm geciksin 1-2 gün anca ozaman diğer türlü tek çizgi görmektense yapmamak daha iyi zaten adet olursam hapcak bişi yok ya nasipCanım test yapsana
Emira test yaptın mi ben dün yapmıştım negatif çıkmıştı agrin da vardı die üst üste ilaç içtim bu gün çöpü bosaltrken tesadüfen gördüm testte silik ikinci çizgi çıkmış ama yoktur dimiyani varsa bile ben ilaç falan aldım ama gene de emin değilim sen naptin?Canım benim de 15 ekim sağ kasığımda batma ve şişkinlik var ama çok gergininde adet öncesi olur bu gerginlik genellikle dünden önceki gün hafif bir lekelenme oldu yerleşme kanaması mı diye düşünüyordum ki bu sabah adet olabilirim pazara gününde hamile hissetmiyorum diye uyandım anlayacağın karmakarışığım bugün işten erken çıkıp idrar testi yapacağım varsa silikde olsa çıkar diye düşünüyorum
Bana 17 18 mm iken catlamak üzere dedi.. bunun standardı ne acaba biliyor musunBen bu ay ilk kez yaptırdım canım ilk salı gittim büyümekte dedi cuma gel dedi gittim 20.04 mm büyüdü heran çatlayanilir çarşamba tekrar gel dedi gün aşırı devam et dedi. Bende cumadan sonra cumartesi pazar salı beraber olduk eşimle Dediğini yaptım çarşamba gittim çatlamış dedi. Bakalım tuttu mu? Yarın bat günüm inşallah tutmuştur beklemedeyim
İlk gittiğimde 14.mm di cuma 20.04 mm oldu doktora o sıra sordum kaçta çatlar diye 22 dedi bana. Ama adet döngüsüne göre değişebiliyormuş dr öyle dedi normali 22 mm demiştiBana 17 18 mm iken catlamak üzere dedi.. bunun standardı ne acaba biliyor musun
Benimde 8 kasım siz ne zamandır bebek istiyorsunuzBAT 7 KASIMMM
1 senedir canim aşılamaya başladık bu ay insallah hayirlisiyla olur bebisimiz ALLAH tüm isteyenlere versinBenimde 8 kasım siz ne zamandır bebek istiyorsunuz