- 13 Aralık 2022
- 7.787
- 7.412
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.721
Öyle mi diyorsun biraz daha tuvalete çıkmıyım o zaman iyice biriksinBence sen test yapmalısın aşkım artık
Yap tabi etiketle beni mutlakaÖyle mi diyorsun biraz daha tuvalete çıkmıyım o zaman iyice biriksinondan sonra yapayım bari
Yaa bende seni bende seniiiDeli yaaaseviyorum kız seni
Tamamdır canımYap tabi etiketle beni mutlaka
İyiki kaybetme bakYaa bende seni bende seniiiiyi ki buldum seni
İnşallah canım ben artık ovulasyonla takip etmiyorum. Onun yerine her gün ya da gün aşırı yapıyoruz. Daha pozitifi görmedimVallahi yaainşallah bunca eziyetin karşılığı güzel sonuçlanır
Göreceksin bir gün inanıyorummİnşallah canım ben artık ovulasyonla takip etmiyorum. Onun yerine her gün ya da gün aşırı yapıyoruz. Daha pozitifi görmedim
Aslında oda mantıklı kuzum 1 dolu bir boş bende bır ara öyle yapıyodum bu ay ovulasyona döndüm geneİnşallah canım ben artık ovulasyonla takip etmiyorum. Onun yerine her gün ya da gün aşırı yapıyoruz. Daha pozitifi görmedim
Bende bulmakta problem yaşadım ama buldumYa onu kaldırmışlar herhalde ben geçen gün bulamadım o sayfayı, belki de bulunduğum ilde öyle olmuştur ama aynen en erken orası veriyordu sonucu
İnşAllah bebeğim İnşAllahNo noooo bu ay alıcaz ki bebiş haberi
Oyle yapayim kuzum.. senin nasil gidiyor kan verdin mi? Bat gecti mi ne durumdasin?
Canım ne kadar bol sperm o kadar iyi. Çatlatma iğnesine rağmen yumoşlar çatlamayabiliyor. Onun için gene normal pik zamanı gibi değerlendiriyorum ben. Sadece aşılama öncesi 2-4 gün civarı mola vermek gerekiyor. Sperm kaliteli olsun diye bu mola veriliyor.. evet haftaya cumartesi 12. Gün olacak, iğne etkisi geçmiş olursa gerçek çift çizgiyi görüyorsun..bugün aşılama grubumuzda bir arkadaşımız 47 HCG ile hamiş olduğunu 12. Gününde öğrendi.Ayy hadi insallah ya.. asilamada nasil oluyor kuzum? Sonrasindaki iliski falan onemli degil dimi simdi? Islemin yapildigi tarih belli.. tuttuysa en gec 11 12 gune sonucu gormus oluyorsun o zaman
Tabi Kasım hayali kurmayalım boşa dimi canım aaaİnşAllah bebeğim İnşAllah