- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.541
Seni dinlemek şart, bundan sonra ne dersen o komutanımDiyorum ben size işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni dinlemek şart, bundan sonra ne dersen o komutanımDiyorum ben size işte
Son adet tarih ilk günüm 10 Ağustos son günü 14 Ağustos Beklenen tarih 10 EylülSo
Son adet tarihi be beklenen adet tarihi söylemen üstteki kuzum
eferim askerimSeni dinlemek şart, bundan sonra ne dersen o komutanım
eferim askerim
güldürdün kız beni
Ekledim balımSon adet tarih ilk günüm 10 Ağustos son günü 14 Ağustos Beklenen tarih 10 Eylül
HEp sen mi güldürcen canım
Dimi azcık bende güleyimHEp sen mi güldürcen canım
Haha çok önemli öncesi ve sonrası devamkee 3 4 günAy şükür ya bekle bekle yumurtadan önce ben çatlamıştım
Evet pik kolay gelsinKızlarr ben pik diyorum sizce de öyle mii Zumruduanka96 sencee
Benim 13. Gün sıkıntı 14. De birden koyulaştı acele etme canımOvulasyon 12.gün hala böyle ay sinir oldm gelsin artık
Pek bir şey anlatmıyor canım. Bu kullandığın program her ne ise üç ayrı fazda veri toplayarak bir ilişki kurmaya çalışıyorlar benim anladığım. Yani bu konuda çok büyük ölçekli bir istatiksel çalışma yapılmadı bugüne kadar, Bizim bu çalışmadaki amacımız üç fazlı bu modelin gebelikte, gebelik dışındaki çizelgelere göre daha sık meydana gelip gelmediğini anlamaya çalışmaktır falan demiş.Kızlar Benimde ateş tablom bu şekilde bugün 1 derece düşmüş ateşim
Ateşi girdikten sonra da uygulama bunu gösterdi İngilizcem yok ne anlatıyor burda
İnşallah son kez ovulasyon kullanıyor ol bebişim güzel haberler yakınSagol bebegim yorumun icin pik gormek guzel de bir de sonuc elde edebilsem bu gordugum 6. Pik
Tabii ki ama cidden neşe kaynağımız sensin buradaDimi azcık bende güleyim
BAşlamıştım zaten devam ederim canım biraz daha, bir de grip oldum hiç çekilmiyor şaka gibi ya durdu durdu da çalışmalara başladığım zamanı bulduHaha çok önemli öncesi ve sonrası devamkee 3 4 gün
Çok teşşeküür ederim kuzum böyle düşünmene cidden çok mutlu ettin beniben sizleri böyle enerjik motivasyonu yüksek görünce daha çok mutlu oluyorumTabii ki ama cidden neşe kaynağımız sensin burada
Teşekkür ederim canımEvet pik kolay gelsin
Benim 13. Gün sıkıntı 14. De birden koyulaştı acele etme canım
Ne demek canımm gerçekler bunlar Burası gerçekten çok iyi geliyor yaa hepimiz umutluyuz olacağına inanıyoruz birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz Daha önce neden yokmuşum buralarda dedim ve iyi ki bu topicle açılışı yaptımÇok teşşeküür ederim kuzum böyle düşünmene cidden çok mutlu ettin beniben sizleri böyle enerjik motivasyonu yüksek görünce daha çok mutlu oluyorum
Bende arastirayim bakalim ins faydasini gorrsun mucizen gelir canim bilmiyrdum hemen bakiyimBir gebenin günlüğünden aldım canım duydun mu bilmiyorum o sayfayı, gynoseed jel spermin daha çabuk ulaşmasını sağlıyormuş yumurtaya, ovulasyonla takip ediyorum yumurtlama günümde jelle değerlendircem, inşallah faysası olur da öneririm herkese
Aminnnnnnnİnşallah canımm, hepimiz mutlu haberler alalım bu ay
AYnen canım araştır bi bakalım inşallah faydasını görenlerden oluruz Hepimiz mucizemize en kısa sürede kavuşalım inşallahhBende arastirayim bakalim ins faydasini gorrsun mucizen gelir canim bilmiyrdum hemen bakiyim