- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.241
Aynen bebeğim kamu spotu fırlat biO zaman hemen bi bilgi mesajı geçeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bebeğim kamu spotu fırlat biO zaman hemen bi bilgi mesajı geçeyim
Bilmiyordum canım cevabını da görmemişim kusura bakmaKız yasak yasak yapmayın böyle şeyler topiği kapattırcaksınız
Sorun değil balımBilmiyordum canım cevabını da görmemişim kusura bakma
Yaa çok tatlısın çoookca aminnHepimizin çok olumsuzluğa kapıldığı anlar oluyor. Kimseye anlatamadığımız hatta belki de kendimize bile söylemekten korktuğumuz şeyleri burda birbirimize anlatıp destek oluyoruz. Bu topikteki tüm arkadaşlarımın karnına kelebekleri konsun, sağlıkla gelsinler
Oyyyy seviyorum kız seniHepimizin çok olumsuzluğa kapıldığı anlar oluyor. Kimseye anlatamadığımız hatta belki de kendimize bile söylemekten korktuğumuz şeyleri burda birbirimize anlatıp destek oluyoruz. Bu topikteki tüm arkadaşlarımın karnına kelebekleri konsun, sağlıkla gelsinler
Ekle aşko sat 2 Eylül bat belli olunca yazarım etiketlerimKuzum senı eklememişim bennnn
Tamam canımEkle aşko sat 2 Eylül bat belli olunca yazarım etiketlerim
Amin aminnn dua etmekten vazgeçmeyelimYaa çok tatlısın çoookca aminn
Bende seni kuzummOyyyy seviyorum kız seni
Aynı durumdayız biliyor musun. Ben bilerek tam 14 aydır yakalıyoruz yumurtlamayı ama tutmadı olmadı e diyorum Rabbim daha iyi bilir. Demek ki zamanı varYa evet insan kendini tanıyor bir süre sonra. Hele ki bir cok acidan takip ediyorsan.. ates akinti ovu testi vs. Ben de onceki aylara bakarak cuma ya da cmtsi bekliyorum mesela. Ama iste mevzu bu da degil ki. Kac aydir yumurtlamayi hic kacirmadim. Tam o gunde, oncesinde, sonrasinda, 1 defa 2 defa yeri geldi gunde 3 defa da oldu iliski.. ama tutmayinca tutmuyor. O yuzden bu matematiksel hesaplara da cok kaptirmak istemiyorum kendimi. Rabbim ne zaman ol diyecek bakalim
Peki beni, beni, beni beni bihteriniOyyyy seviyorum kız seni
Seni çok çok seviyorumPeki beni, beni, beni beni bihterini
Elimde erken gebelik kalmadı canım artık regl gelmezse 3 4 gün öyle normal kaset test yapayım diyorumGeç döllenmedir kuzum belki sen yarın tekrar erken gebelik yap bence
Ney canımBune. Ki bilgiverir. Misiniz
Seni çok çok seviyorum
Bu topiği soruyorsan kuzum burda hamilemkalmaya çalışan arkadaşlarla toplanarak bir topik kuruluyor bilgi alışverişi yapılıyorhamilelik hakkında herşey diye bilirim sanaBune. Ki bilgiverir. Misiniz