- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.221
Rica ederim canım benim Ovülasyon testleriyle ilgili bilgim yok bilgisi olan yardımcı oluyor canımBakicam canım sağol cevabin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım benim Ovülasyon testleriyle ilgili bilgim yok bilgisi olan yardımcı oluyor canımBakicam canım sağol cevabin için
Merhaba canım sanada aslında ben çatlatma iğnesi oldum iki ay önce ondan sonra döngüm 28 ve 32 öyle değişti belki de dediğin gibi yeme icemede olabilir hormon falan degsikligi faln bakalım bu ne olacak hayırlısiyla güzel haberler alırızMerhaba öncelikle
Bazı kadınlarda döngü süresi değişebiliyor yani mesela bi ay 25 günde bir bi ay 28 günde bir olabilirsin daha önce benimde öyleydi 2,5 sene doktor kontrolündeydim bi sıkıntım yoktu yumurtam oluşuyor ve çatlıyordu. Doktor yediğin içtiğin bile döngünü kısaltıp uzatabilir her kadın 30 günde bir olacak diye bişey yok demişti . Ama tabi kontrol ettirmekte fayda var
Sağol canım gerçekten hepiniz içimi ferahlattiniz iki üç ay hiç adet olmasam sıkıntı adet döngüm çok farkla değişmiyor ama bu üç dört ay böyle olunca acaba dedim bir sıkıntımı buCanım sorun yoktur, benim döngüm de kısa 2 Eylül son adet tarihim ve 28 Eylül de beklenen adet tarihim ve sık sık aynı ay 2 kere denk geldiği oluyor Ben kendimi bildim bileli bu şekilde ve bu bir sorun değil, genelde döngümüz kısa olduğundan yumurtlama 12, 13 gibi oluyor, yani öyle belirtiliyor bende ilk defa bu ay deniyorum ovulasyon ve 12.günümdeyim bakalım yarın yumurtlayacak mıyım yoksa döngü kısa olsa bile yumurtlama geç olabiliyor mu öğreneceğim Sende dert etme bence sorun yoktur içini ferah tut
Nononono yasak kuzumKızlar bir watsap grubumu kursak
Yükledim şimdi bakicam canımRica ederim canım benim Ovülasyon testleriyle ilgili bilgim yok bilgisi olan yardımcı oluyor canım
Nononono yasak kuzum
Bir dahaki aya başlarsın ovulasyona tabi ınşallah buna gerek kalmazAmin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende o. Testi duydum burda eczanede de satılıyor ama hiç gerek duymamış tim bu ay tutmasa kesin denicem ovulasyon testini
İşine yarar inşallah canımYükledim şimdi bakicam canım
Döngü süresi mevsimlerden, o ay yaşadığınız stres ve sıkıntı gibi şeylerden çok çabuk etkilenebiliyor. Tam günü tutturmak istiyorsanız ovulasyon testi kullanın bence. Bende ilk kullandığım ay bu testi nasıl yorumlıycam ki diye düşünüyordum ama buradaki arkadaşlara sora sora öğrendim. Sana da yardımcı oluruzKızlar bir şey sorcam ben şimdi adet döngüm cokmu karisik.acaba bir sikintimi var ki hamilelik olamadı
Haziran 8
Temmuzun 4 de ve 29 da hasta oldum iki defa yani
Şimdide Ağustos 28 acaba bir sıkıntı ya benim döngüm kaç bilmiyorum pek yumurtlama gününü bilmiyorum ovulasyon testi de almıyorum hep unutuyorum anlamıyorum gerçi onu
Olabilir iyi fikirKızlar bir watsap grubumu kursak
Yani sürekli değilse bile arada değişiklik gösterebilir rahat ol, arkadaşların da dediği gibi ovulasyon ile dene inşallah gönlünce olur sonuçSağol canım gerçekten hepiniz içimi ferahlattiniz iki üç ay hiç adet olmasam sıkıntı adet döngüm çok farkla değişmiyor ama bu üç dört ay böyle olunca acaba dedim bir sıkıntımı bu
Kız yasak yasak yapmayın böyle şeyler topiği kapattırcaksınızOlabilir iyi fikir
Sağol canım cevabın için teşekkürler denicem o testi inşallah bu ay gerek duymamYani sürekli değilse bile arada değişiklik gösterebilir rahat ol, arkadaşların da dediği gibi ovulasyon ile dene inşallah gönlünce olur sonuç
Ay Allah korusun yaa bir daha nerde böyle topic buluruzKız yasak yasak yapmayın böyle şeyler topiği kapattırcaksınız
İnşallah canımSağol canım cevabın için teşekkürler denicem o testi inşallah bu ay gerek duymam
Aynen o yüzden yapmayalım böyle şeyler.Ay Allah korusun yaa bir daha nerde böyle topic buluruz
Evet olabilir canım zaten iki kürtaj oldum diye sıkıntı içindeydim bu ay inşallah o testlere gerek duymayizDöngü süresi mevsimlerden, o ay yaşadığınız stres ve sıkıntı gibi şeylerden çok çabuk etkilenebiliyor. Tam günü tutturmak istiyorsanız ovulasyon testi kullanın bence. Bende ilk kullandığım ay bu testi nasıl yorumlıycam ki diye düşünüyordum ama buradaki arkadaşlara sora sora öğrendim. Sana da yardımcı oluruz
Geçmiş olsun Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin tüm isteyeneEvet olabilir canım zaten iki kürtaj oldum diye sıkıntı içindeydim bu ay inşallah o testlere gerek duymayiz
Evet canımm yasak yazdığını görmediler bence yoksa ısrarla yazmazlar diye düşünüyorumAynen o yüzden yapmayalım böyle şeyler.
O zaman hemen bi bilgi mesajı geçeyimEvet canımm yasak yazdığını görmediler bence yoksa ısrarla yazmazlar diye düşünüyorum