- 3 Kasım 2022
- 1.079
- 569
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.181
Yaaa tamam canimArada ses ver seni aramıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa tamam canimArada ses ver seni aramıyım
Benide ekler misin canımEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT️ ️BAT️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Medala 18 Ağustos 15 Eylül @pempbepsikolog 19 Ağustos 16 Eylül @Reydiya 15 Ağustos 11 Eylül @mrym12 22 Ağustos 22 Eylül @nurd35 22 Ağustos 18 Eylül @esen-ruzqar 24 Ağustos 21 Eylül @Dunyamelekoldu 25 Ağustos 23 Eylül @bsrr97 26 Ağustos 21 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül @fblr 29 Ağustos 27 Eylül @bliiss 28 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @kelebekxx @golden-snitch Merve3553 @Tikabasa @tweeetyyy @özgeeeee1 @ozgeeeee1 @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül A Afratafrac @melegim can Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @Bahar esintisi 29 Ağustos 25 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül @Aysegul Alav 28 Ağustos 28 Eylül @zehram031 29 Ağustos 24 Eylül @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @sea7483 3 Eylül 1 Ekim @simurgggg 2 Eylül 30 Eylül @TurnaBulut 3 Eylül 3 ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @LesLey 7 Eylül 5 Ekim @eylem91 7 Eylül 3 Ekim @esrarengiz1156 @sed2 11 Eylül 15 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 Eylül 17 Ekim
Sat bat alayım balımBenide ekler misin canım
Sat 28 Ağustos bat28 EylülSat bat alayım balım
Sat 28 Ağustos bat28 Eylül
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarimiz bos kalmasin kun fe yekûn rabbim ol der ve olur insallahRabbim minik evladının dualarını kabul etsin inşallah kuzumzor zamanlar ama herşey sabır ve dua
İnşallah canım benimAmin rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarimiz bos kalmasin kun fe yekûn rabbim ol der ve olur insallah
Teşekkürler canım inşallah topiğimiz bize uğur getirirEkledim canım
İnşallah inşallah herkesten güzel haberler alalım peş peşe kuzumTeşekkürler canım inşallah topiğimiz bize uğur getirir
İnşallah canımİnşallah inşallah herkesten güzel haberler alalım peş peşe kuzum
Rabbim tekrarlarını yaşatmasın kuzum elimizden geldikçe burda birbirimize yarfımcımoluyoruz bilgi alışverişi sadece hamilelik değil aile gibi olduğumuz için her derdimizi sevincimizi paylaşabiliyoruz burdaİki kürtaj oldum altı aydır deniyoruz ama bir tık yok böyle topalanan topikler gördüm baktım ama nedense bu topik bana samimi ve içten geldi dedim bende bu altı ay süre içinden bir topiğe katılayim belki uğur getirir Eylül ve Ekim ayı hepimize uğur getirsin
Çok sağol canım Allah kimsenin başına vermesin kürtaj gerçekten psikolojikmen çok kötü burda inşallah sık sık sohbetlerimiz olur sadce hamilelik değil tabiki derde sıkıntıya mucizelere şahit olmak isterim inşallah bu topik bize uğur ve şans getirirRabbim tekrarlarını yaşatmasın kuzum elimizden geldikçe burda birbirimize yarfımcımoluyoruz bilgi alışverişi sadece hamilelik değil aile gibi olduğumuz için her derdimizi sevincimizi paylaşabiliyoruz burda
Geç döllenmedir kuzum belki sen yarın tekrar erken gebelik yap benceHiç emin olamadım canım çok silik yani erken gebeliklerde çıkıyor sadece şuan ilişki sonrası 13 günüm o yüzden net çıkardı olsaydı diyorum ama belki geç döllenme
Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bundan sonraİki kürtaj oldum altı aydır deniyoruz ama bir tık yok böyle topalanan topikler gördüm baktım ama nedense bu topik bana samimi ve içten geldi dedim bende bu altı ay süre içinden bir topiğe katılayim belki uğur getirir Eylül ve Ekim ayı hepimize uğur getirsin
Valla bi tuhaf oldum. İçimde 2. bir kalp var. Mucize resmen. Allahım hepinize tattırsın bu duyguları.Büyüsün minnoşumuzzz ay o ilk kalp atışını duyunca ne yaptın tepkin ne oldu balım ne hissettin
Ay Allahım bizde o güzel duyguyu tadalım aminnnnnValla bi tuhaf oldum. İçimde 2. bir kalp var. Mucize resmen. Allahım hepinize tattırsın bu duyguları.
Ekledim bitanemMerhabalar yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah son adet 8 Eylül
Beklenen : 5 ekim rabbim gönlünüzce nasip etsin