- 7 Ağustos 2023
- 483
- 339
- 25
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #1.061
Bebe time falandı çok güvenmedim ben buna. 2 gün önce prodictor yaptım çok hassas olan onda hemen çizgi çıkmıştı görselini atayım. Kaset testte çıkmıyor.Canım çizgi var ama olması gerektiği yerde mi anlayamadım testinin markası nedir acaba ? Başka bi test ile denemelisin erken gebelik testi olsun ama yine benimde bu şekildeydi inşallah vardır
Bende bilmiyorum kuzum istersen ekleyebilirimCanım ben de buraya nasıl yazdım anlamadım. Şu an benim daha regl gelmedi bat 15 Eylül
İnşallah canım regl 2 gün var kasette çıkmıyor ama.İnşallah vardır canın güzel haberlerini bekliyorum
Şuan sat 18 ağustosBende bilmiyorum kuzum istersen ekleyebilirim
İnşallah ya hepimizden hamiş haberleri gelirGaz hamilelik belirtileri arasında hadi inşallah geliyoraz kalmış senin ben daha 4.gündeyim
Öncesinde negatif görüp Adet günü bile pozitif gören var adet geçmesinde bile her şey olabilir siz yinede takip edin kırmızıları görmeden umudunuzu kaybetmeyinİnşallah canım regl 2 gün var kasette çıkmıyor ama.
Kuzum bende göğüslerim şiş gibi birde gaz oluyor nedense@Sipseresen-ruzqar @Papatyam000 B Butterfly193 @Dunyamelekoldu @pellypell L A L @begmsss
Kızlar adet günlerimiz aynı olanlar ve çok yakın olduklarımız var
Belirtileriniz var mı?
3 gündür dayanamadığım şekilde bel-bacak her an adet olucakmışım gb ağrılarım var.
Göğüslerim çok sızlıyo kasıklarım batıyo ara ara. Erken adet olucaksam oluyim artık dedirten ağrılarım var
Canım ikinci çizgi var kaset test geç çıkarıyorBebe time falandı çok güvenmedim ben buna. 2 gün önce prodictor yaptım çok hassas olan onda hemen çizgi çıkmıştı görselini atayım. Kaset testte çıkmıyor.
Ben görüyorumKızlar hafif çizgi gören varmı? Banamı öyle geliyor
Hafif bi çizgi görünüyorKızlar hafif çizgi gören varmı? Banamı öyle geliyor
YaaaaBen görüyorum
İnşallah hepimiz hamiş dizdir bu ayHafif bi çizgi görünüyor
Bende gördüm gittikçe netleşir inşallahKızlar hafif çizgi gören varmı? Banamı öyle geliyor
Kaç gün var bata kuzuİnşallah hepimiz hamiş dizdir bu ay
İnşallahBende gördüm gittikçe netleşir inşallah
7 günKaç gün var bata kuzu