- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Ateş tablom demek ki hala yumurtlamadayımYumurtlama zamanı oluyormuş kuzum ağrı hassasiyet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateş tablom demek ki hala yumurtlamadayımYumurtlama zamanı oluyormuş kuzum ağrı hassasiyet
Yok aşkım testim bittiBugün yapmadın mı canım sen test
Topiğin uğur getiricek bize inanıyorum haberleri vericezAha aynısını bende yaşadım kesin çıtladı
Sat bat alayım hemen kuzu ekliyimSELAMİM ALEYKÜM BAT 8 EYLUL DU AMA GELEN GİDEN YOK CATLATMADAN HERHALDE BUGUN PEÇETEYE GELEN KNAMAM.OLDU ARKASİ KESİLDİ SABAH SADECE BEKLİYORUM BAKALİM AKSAMA GELİR DİYE UMUTTT.
Bende çok inanıyorumTopiğin uğur getiricek bize inanıyorum haberleri vericez
Gelen bişi yok canısı daha üç gün geçti işte. Ama testler nego bugün sabah çok az PEÇETEYE silince gelen pembe bir kan oldu o baska yok bu saat olduSat bat alayım hemen kuzu ekliyim
Kız ekim nasıl olsun bat tarihi Allah iyiliğini vermesinDur eklıyim 26 ağustos 21 ekimi doğru olan
Yaz kız felekten bi sat batHoşgeldinnn canım benim sat bat eklıyım seni
Yeni çıktım kuzum. Bu sefer yaptıktan hemen sonra aktı gibi hissettim ya. Sanki girmesiyle çıkması bir oldu. Neyse moralimi bozmayacağım. Güzel enerjiler gönderiyorum bebişimeee Zumruduanka96 melisaa93 fnd_50 Pkolu_anneadayi ve tüm kızlar iyiyim iyiKuzum yazdın mı sen ben görememiş olabilirim. Nasıl geçti inşallah bebişin gelecek bu ay bol enerji
İnşallah tutunsunlarYeni çıktım kuzum. Bu sefer yaptıktan hemen sonra aktı gibi hissettim ya. Sanki girmesiyle çıkması bir oldu. Neyse moralimi bozmayacağım. Güzel enerjiler gönderiyorum bebişimeee Zumruduanka96 melisaa93 fnd_50 Pkolu_anneadayi ve tüm kızlar iyiyim iyi
İnşAllah güzel sonuçlanacak bebeğim aklından çıkar düşünmemeye çalış hep pozitif ol. Vakti geldiyse sağlıkla nasip olur inşAllahYeni çıktım kuzum. Bu sefer yaptıktan hemen sonra aktı gibi hissettim ya. Sanki girmesiyle çıkması bir oldu. Neyse moralimi bozmayacağım. Güzel enerjiler gönderiyorum bebişimeee Zumruduanka96 melisaa93 fnd_50 Pkolu_anneadayi ve tüm kızlar iyiyim iyi
Bende dün gece kahverengi lekelenme oldu çok az. Sonra bi heyecanlanıp sabah bende kader test yaptım çakmadı. Erken gebelik aldım yarın yaparım belki dayanamayıp:))Batlarımız aynıymış başka belirtileriniz var mı ben dün akşam kaset test yaptım çıkmadı çarşamba erken gebelik yapıcam
EkledimKız ekim nasıl olsun bat tarihi Allah iyiliğini vermesin
sat:26 ağustos
Bat:21 eylül
Topik başkanı arkadaşım satları kronolojik sıraya göre yapabilir misiniz acabaaa teşekkürler iyi günlerEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT️ ️BAT️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül tweeetyyy Basakbasak1 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons B Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül L A L 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim A Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül begmsss 23 Ağustos 21 Eylül edahandro 2 Eylül 28 Eylül
Ay onu bugün yapamamTopik başkanı arkadaşım satları kronolojik sıraya göre yapabilir misiniz acabaaa teşekkürler iyi günler