- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.393
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Hem hamiş sembolü olduktan sonra sıranın ne önemi var canımTopik başkanı arkadaşım satları kronolojik sıraya göre yapabilir misiniz acabaaa teşekkürler iyi günler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem hamiş sembolü olduktan sonra sıranın ne önemi var canımTopik başkanı arkadaşım satları kronolojik sıraya göre yapabilir misiniz acabaaa teşekkürler iyi günler
Peki madem öyle diyorsanHem hamiş sembolü olduktan sonra sıranın ne önemi var canım
Kız yazdım ya diğer grupta okumamışsın sayfa 2133 e bak çok uzun yazdım şimdi yazdırma tekrar banagüzel haberlerini bekliyorum bu ay senindebeyons kuzum bu ay ne yedin ne içtin anlattın mı? Kaçırdım sanırım?
Tamam gidiyorum okumayaKız yazdım ya diğer grupta okumamışsın sayfa 2133 e bak çok uzun yazdım şimdi yazdırma tekrar banagüzel haberlerini bekliyorum bu ay seninde
Bize böyle şanslı gelir belki fazla bılmıyorum bılıyosun yaptığım tabloydum bozarım bıdePeki madem öyle diyorsan
Gel balımBen de geleyim miii hap bıraktıktan sonra 2-6 ay dedi doktor ama hemen hamiş kalanlar da varmış kendimi hazırlayayım sizi okuyup
Ekledim kuzumGeldim 21 Ağustos sat 18 Eylül bat, sonra da hap bırakıyorum inşallah
Gel gel kuzum hoşgeldinnBen de geleyim miii hap bıraktıktan sonra 2-6 ay dedi doktor ama hemen hamiş kalanlar da varmış kendimi hazırlayayım sizi okuyup
Ay hoş buldum, heyecanlandımGel gel kuzum hoşgeldinn
Göğüs hassasiyetim oldu yumurtlama haftasında başladı 10 12 gün sürdü hatta biraz şişti yazmıştım başka topiğe bugün rahatladıKızlar size sorum olacak yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti yaşayan oldu mu ?
Zumruduanka96 sat 29 Ağustos bat 26 Eylül. İnşallah hepimizin güzelEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT️ ️BAT️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @tweeetyyy @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül ArasaNillGerek 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül L A L 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül edahandro 2 Eylül 28 Eylül Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül
Evet canım ben de hep olurKızlar size sorum olacak yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti yaşayan oldu mu ?
Gebelik var mı pekiGöğüs hassasiyetim oldu yumurtlama haftasında başladı 10 12 gün sürdü hatta biraz şişti yazmıştım başka topiğe bugün rahatladı
Aminn kuzum umarım topik bize uğurlu gelir hoşgeldin
Bende olmazdı bu çok fazla bir acımaEvet canım ben de hep olur
Kız sen test aldın mı bugün?Aha aynısını bende yaşadım kesin çıtladı
Seninki farklı ama inşallah hamişliktendir kuzum. Benim hep olduğu için önemsemiyorumBende olmazdı bu çok fazla bir acıma