- 13 Aralık 2022
- 7.753
- 7.380
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
AminnnnHepimize uğur getirsinnn inşallah çoookk amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnnHepimize uğur getirsinnn inşallah çoookk amin
Amin canım benim hamişleride ekliyorum muhabbet için ekledim senideşans getirsin kuşum hepinizi annelere bekliyorum cokça aminnnn ayağımı sürüyorum
Ekledim kuzum hoşgeldinBu arada beni de eklerseniz çok sevinirimmm sat 17 Ağustos bat 17 Eylül
En doğrusu sabah ilk idrarla denemen balım yumurtlama tahini biliyomusunMerhabalar bişey danışmak istiyorum. Reglime 6 gün var dün gece 5 kuruş büyüklüğünde koyu kahverengi lekelenme gördüm. Bir de son bir haftadır akıntım vardı fazla. Onu çok gebeliğe yormadım ama kahverengi akıntı biraz heyecanlandırdı beni. Yerleşme kanaması gibi düşündüm. Çok merak ediyorum sizce Şuan test yapsam çıkar mı? Erken gebelik testi aldım gecikmeden 6 gün öncesini gösteren. Yarın yapmam daha uygun olur sanırım ama heyecanım da var bu kahverengi lekeden dolayı. Yorumunuz nedir bu leke için
Ekledim bitanem hoşgeldinBeni de ekleyebilir misiniz.? sat 12 Ağustos bat 15 Eylül
Hoş bulduk canım.Ekledim bitanem hoşgeldin
Hoşbuldum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahEkledim kuzum hoşgeldin
Evet ovülasyonka takip ettim 3 Eylül yumurtlama oldu 4 ü çatladıEn doğrusu sabah ilk idrarla denemen balım yumurtlama tahini biliyomusun
İnşallah hepimiz hamile çıkıcaz bu topiktenHoşbuldum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Daha erken canımtest içinEvet ovülasyonka takip ettim 3 Eylül yumurtlama oldu 4 ü çatladı
Be zaman önerirsiniz testiDaha erken canımtest için
Çatlamadan 10 gün sonra canımBe zaman önerirsiniz testi
Ekle kuzum fırsat buldukça takibe devamHamillerimizide ekliyorum topikimizi canım ekliyim mi seni
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğin içinÇatlamadan 10 gün sonra canım
Rica ederim kuzumÇok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğin için