- 13 Aralık 2022
- 7.753
- 7.380
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Testlerin resmî varsa atarmısın kuzumİnşallah yarın yumurtlama görürüm canım ya cevabın için sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testlerin resmî varsa atarmısın kuzumİnşallah yarın yumurtlama görürüm canım ya cevabın için sağol
yumurtlaman ne zamandı kuzuşum, inşallah hamilesindir de bizde peşinden geliriz yaa aramızda 3 gün var yumurtlasaydım bi bendeYok valla yapmadım daha var kız 25 inde
Bu fotoğrafı şimdi çektim canım. 12 Eylülde yaptığım test ilk yaptığımda o kadar koyu değildi. İkinci fotoğrafta 12 Eylülde yaptığımda ilk 5-10dklık aralıkta çekmiştimTestlerin resmî varsa atarmısın kuzum
O zaman içlik şartVallahi bence de elbise en rahat en güzel olur ama lakin ben doğudayım donabilirim
Doğru sonuç ilk 15 dk sonrası diye biliyorum canım yani benimki o şekilde hepsi aynıdır herhalde. 12 Eylül sanki pik gibi ama değil gibi de bilemedim ki yaBu fotoğrafı şimdi çektim canım. 12 Eylülde yaptığım test ilk yaptığımda o kadar koyu değildi. İkinci fotoğrafta 12 Eylülde yaptığımda ilk 5-10dklık aralıkta çekmiştim
O benim kafamda soru işareti yarattı canım. İkinci fotoğrafı testi yaptığımda 5-10dk aralığında çekmiştim dediğim gibi ama şu an koyu. Pik olarak değerlendirmek yanlış olur gibi geliyorDoğru sonuç ilk 15 dk sonrası diye biliyorum canım yani benimki o şekilde hepsi aynıdır herhalde. 12 Eylül sanki pik gibi ama değil gibi de bilemedim ki ya
10 unyumurtlqma kuzum ay inşallah peş peşe gelsin haberleryumurtlaman ne zamandı kuzuşum, inşallah hamilesindir de bizde peşinden geliriz yaa aramızda 3 gün var yumurtlasaydım bi bende
Aynen canım orası da öyle değerlendirdin mi o günü Sen yine yapmaya devam et o gün değilse olacaktır mutlakaO benim kafamda soru işareti yarattı canım. İkinci fotoğrafı testi yaptığımda 5-10dk aralığında çekmiştim dediğim gibi ama şu an koyu. Pik olarak değerlendirmek yanlış olur gibi geliyor
15 .dakka çekmkuzum test yaptığındaBu fotoğrafı şimdi çektim canım. 12 Eylülde yaptığım test ilk yaptığımda o kadar koyu değildi. İkinci fotoğrafta 12 Eylülde yaptığımda ilk 5-10dklık aralıkta çekmiştim
Ay amin amiiinnn çok aminn10 unyumurtlqma kuzum ay inşallah peş peşe gelsin haberler
Ay sanki adet gelcekken hafif ağrımolurya kasıkta öyle bi ağrım var şuandaAy amin amiiinnn çok aminn
Oyy bebiş yerleşiyordur inşallahhhAy sanki adet gelcekken hafif ağrımolurya kasıkta öyle bi ağrım var şuanda
Çok erken bu belirti için acaba üşüttüm mü diyorum yaOyy bebiş yerleşiyordur inşallahhh
Aaa öyle mi testin kağıdında 5-10dk yazıyordu o yüzden o aralıkta bakıyordum hep, teşekkürler15 .dakka çekmkuzum test yaptığında
Evet canım bugün dahil olmak üzere üç günü peş peşe değerlendirdik inşallah pik görürüm ya da bu gördüklerim yumurtlamadırAynen canım orası da öyle değerlendirdin mi o günü Sen yine yapmaya devam et o gün değilse olacaktır mutlaka
Aman haa dikkat et kendimizi fazla dinliyoruz her şeyi belirti sayıyoruz ama öyle diyelim öyle olsun sıkı sıkı tutunsun minnoşÇok erken bu belirti için acaba üşüttüm mü diyorum ya
Oh ohh değerlendirdiysen sorun yok canımEvet canım bugün dahil olmak üzere üç günü peş peşe değerlendirdik inşallah pik görürüm ya da bu gördüklerim yumurtlamadır
Test tam oturmuş oluyo ondan öyle daha iyi oluyo canım bana doktor demişti bunu 15-20 dakka içindekini baz al diyeAaa öyle mi testin kağıdında 5-10dk yazıyordu o yüzden o aralıkta bakıyordum hep, teşekkürler
İnşallah öyledir valla belirtide aramıyorum hep kendi çıkıyoAman haa dikkat et kendimizi fazla dinliyoruz her şeyi belirti sayıyoruz ama öyle diyelim öyle olsun sıkı sıkı tutunsun minnoş
ya yerim seniİnşallah öyledir valla belirtide aramıyorum hep kendi çıkıyo