- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Biraz daha lastikli şeylerle idare etmeye çalışıyorum üstler sorun değil de alt kısmı sorunHamiş kıyafeti alma zamanııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha lastikli şeylerle idare etmeye çalışıyorum üstler sorun değil de alt kısmı sorunHamiş kıyafeti alma zamanııııı
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaÜzüldüm canm kaybın için vardır bunda da bir hayır en güzel şekilde inşallah nasip olur
Vallahi bence de elbise en rahat en güzel olur ama lakin ben doğudayım donabilirimAiyy çok tatlı ya bol bol elbise al bana onlarla daha rahat edicez gibi geliyo göbüşler çıkınca
İnşallah yaaa en zor kısmı beklemek sanırım bide ben ovü testi yapmadım ateş takibi yaptım ama uygulama da yumurtlama gününü değiştirdi o yüzden hangi gün bilmiyorumEvet evet hem aynı dün olduklarımız hem de yakın olduklarımızla konuşmak çok heyecanlı
İnşAllah bebiştendir canım
Rabbim neyse hakkımızda hayırlısı onu nasip etsin inşAllah hepimize❤heyecanlı bekleyişşşşş, ben normalde bu aydan pek ümitli değildim daha prp yi yeni yaptırdığım için ama operasyondan sonra dr dedi ki baya güzel yumurtan var büyümeye de aday, bu ay ovulasyonla takip et kaçırma diye ondan da bi heyecan yaptım. yoksa prp nin etkisi asıl önümüzdeki ay olacak sanırım.
Yok valla yapmadım daha var kız 25 indeDoğruyu söyle kız test yapmadın mı hiç nasıl durabilirsin günün az kalmış
Tamam haberdar edersin balımSabah test yapıyım dedim uyanır uyanmaz lavaboya koşmuşum uyku sersemi. Gelen giden yok daha bende
Amannnn çoğalmadan önüne geç kuzumAy bir de evi karınca bastı bi anda onunla uğraşıyorum halı topladım koltuk çektim salonu ilaçladım
Yakındır yenilerini almanBiraz daha lastikli şeylerle idare etmeye çalışıyorum üstler sorun değil de alt kısmı sorun
Ederim balımTamam haberdar edersin balım
Ederim balımTamam haberdar edersin balım
Amannnn çoğalmadan önüne geç kuzum
Amannnn çoğalmadan önüne geç kuzum
Ekledim kuzumZumruduanka96 benide alır mısın sat 22 Ağustos bat 18 Eylül
Bende bekliyorumKaldı 7 gün nasip bakalım
Alırız ya bir iki minnoş hamile pantolonu alırım kazaktır sweattir gömlektir eşime dadanırımYakındır yenilerini alman
Eee kesenin ağzını açsın enişte beyAlırız ya bir iki minnoş hamile pantolonu alırım kazaktır sweattir gömlektir eşime dadanırım
İki üç gündür ara ara akıntım oldu ve göğüs hassasiyetim çok fazla bi de bunlara ek olarak.Merhaba hanımlar, ovulasyon testi kullanıyorum bugün döngümün 16.günü hala pik göremedim. Düzenli adet oluyorum döngüm 29-30 gün oluyor hep. Neden hala pik görememiş olabilirim moralim çok bozuluyor böyle olunca geçen ay 16.günde pik görmüştüm
Canımbenimher ay aynı zamanda yumurtlama olmaya biliyor takipte kal testlerleİki üç gündür ara ara akıntım oldu ve göğüs hassasiyetim çok fazla bi de bunlara ek olarak.
İnşallah yarın yumurtlama görürüm canım ya cevabın için sağolCanımbenimher ay aynı zamanda yumurtlama olmaya biliyor takipte kal testlerle