- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Hadi inşallahOh ohh değerlendirdiysen sorun yok canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallahOh ohh değerlendirdiysen sorun yok canım
Anladım canım teşekkür ederim bundan sonra öyle yaparım henüz yumurtlama olmamış dimiTest tam oturmuş oluyo ondan öyle daha iyi oluyo canım bana doktor demişti bunu 15-20 dakka içindekini baz al diye
Aaa biz senlende aynı yaştaymışız kızzzya yerim seni
Yok kuzum bence olmamış benimde senin gibi koyu çıkıyordu sonra silikleşti sonra yok gıbı çıktı ve birden pike yakın olduAnladım canım teşekkür ederim bundan sonra öyle yaparım henüz yumurtlama olmamış dimi
Bugün döngümün 16.günü olduğu için bi umutsuzluğa kapıldım inşallah bende senin gibi bi anda pik görürümYok kuzum bence olmamış benimde senin gibi koyu çıkıyordu sonra silikleşti sonra yok gıbı çıktı ve birden pike yakın oldu
YAa ne güzel ama ruhum yaşlanmış benim ya hep öyle diyorumAaa biz senlende aynı yaştaymışız kızzz
İnşallah vcanımBugün döngümün 16.günü olduğu için bi umutsuzluğa kapıldım inşallah bende senin gibi bi anda pik görürüm
Deme kız öyleeeYAa ne güzel ama ruhum yaşlanmış benim ya hep öyle diyorum
Aşkım ben senimeklememişim galiba tabloya sat bat alabilirmiyimBugün döngümün 16.günü olduğu için bi umutsuzluğa kapıldım inşallah bende senin gibi bi anda pik görürüm
Ben hiç duymadım canım bunu(Acvison Maxijuno Kadınlara Özel Miyo-inositol L-arjinin L-karnitin Koenzim Q10 Içeren Multivitamin 30 Saşe ) kendim için aldım. (Acvison Maxigo Saşe SACHETS) bunu da eşim için aldım.
5 aydır sonuçsuz denemelerimiz oluyor kendim inofolic combi kullanıyordum daha önce ama bat günü geldiğinde yine tek çizgi görünce bu defa bunu denemek istedim çevrenizde kullanıp faydasını görenler var mı? daha önce duymuş muydunuz bu vitaminleri?
Kuşum ben yazmayı unutmuşum çünkü sat 29 ağustos bat 27 eylülAşkım ben senimeklememişim galiba tabloya sat bat alabilirmiyim
Ay bezene bende gözden kaçırıyorum öyle sandımKuşum ben yazmayı unutmuşum çünkü sat 29 ağustos bat 27 eylül
Hahahha yok canım hata benimmmAy bezene bende gözden kaçırıyorum öyle sandım
Problem değil ekledim bileHahahha yok canım hata benimmm
Biz bundan kullandık eşimde erkek olanını kullandı faydasını illaki görmüşüktür diyorum gebelik oluşmasa bile(Acvison Maxijuno Kadınlara Özel Miyo-inositol L-arjinin L-karnitin Koenzim Q10 Içeren Multivitamin 30 Saşe ) kendim için aldım. (Acvison Maxigo Saşe SACHETS) bunu da eşim için aldım.
5 aydır sonuçsuz denemelerimiz oluyor kendim inofolic combi kullanıyordum daha önce ama bat günü geldiğinde yine tek çizgi görünce bu defa bunu denemek istedim çevrenizde kullanıp faydasını görenler var mı? daha önce duymuş muydunuz bu vitaminleri?
Sağol canımProblem değil ekledim bile
ben infertilite için diye okudum benim aldığım ilacı da faydası olur inşallah. Sizin de inşallah fayda gösterir kucağınıza minnoşu alırsınız :)Biz bundan kullandık eşimde erkek olanını kullandı faydasını illaki görmüşüktür diyorum gebelik oluşmasa bile