- 22 Şubat 2023
- 9.631
- 10.692
- 37
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Evet gene pike doğru gidiyor siz değerlendirmeye devam edin canımKizlar ben bu testlerden bişey anlamadım ya dün siliklesmeye başlamıştı bugün yine koyulasiyor
Eki Görüntüle 3300555
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gene pike doğru gidiyor siz değerlendirmeye devam edin canımKizlar ben bu testlerden bişey anlamadım ya dün siliklesmeye başlamıştı bugün yine koyulasiyor
Eki Görüntüle 3300555
Lh hormonunda istikrarli bir koyulasma olmuyor zaten kuzum. Dun siliklesmis ama oncesi de pik degilmis zaten bence piki ya bugun ya yarın goreceksin. Innovitada cok daha koyu oluyor kendini belli ediyor pik oluncaKizlar ben bu testlerden bişey anlamadım ya dün siliklesmeye başlamıştı bugün yine koyulasiyor
Eki Görüntüle 3300555
Aynen öyle bebişlerimiz iyi olsun, biz oluruz bu sabah yine kustum ilaçları içemiyorum asla direk kusuyorumBence kendimizi bir toparlasak, sağlıklı beslnemeye ve yürüyüşlere başlayabilriiz. Böylece hamilelikte bile kilo verilebilir. Zaten karbonhidratları azaltıp yemeği çok yiyince ve paketli gıda tüketmeyince gidiyor kilolar. Hiç sıkıtı yapma. Bebişlerimiz iyi olsun yter ki.
Aynen canım yani seninde için rahat olsun çıkmaya başlıyormuş zamanı gelinceEn sondaki galiba çoook ince ama başlıyor sanki
Canım yaptım bebe time diye bir markanın negatif çıktıAnladım canım ama arkadaşın dediği gibi kaset testlerde çok sonradan çıkıyor betahcg o yüzden erken gebelik testi yap inşallah sabah,hassas olan zaten çift çizgi duruyor :) inşallah vardır bebişin :) sabah haber et bize de ibşallah
Kızlar yok mu bilgisi olanKızlarrrr günaydın size ateş tablomu atıyorum dün çizgiyi cumartesiye çekmişti en son cumartesi değerlendirdim diye sevindim bugün çizgiyi pazara çekti ben kaçırdım mı şimdi Eki Görüntüle 3300562
Çatlama ateşiniz kaçtıGünaydın kızlar bugün yine ölçtüm ateşimi 36.7 dünde aynıydı düşecek olsa bugün dusermiydi bat yarın
Gebe olma ihtimali var eğer adetini iz düzenli ve gecikmşyorsaGünaydın kızlar bugün yine ölçtüm ateşimi 36.7 dünde aynıydı düşecek olsa bugün dusermiydi bat yarın
Canım o zaman takip etmemiştim ateşimi dünden beri ölçüm yapıyorum sadeceÇatlama ateşiniz kaçtı
Düzenli olarak gelir gecikme yaşamam hiç bakalım yarın belli olacakGebe olma ihtimali var eğer adetini iz düzenli ve gecikmşyorsa
O sağlıklı bilgi vermez canım.sürekkü ateşini ölçersen çatlamadan sonraki ateşin altına hiç düşmemeli ateşin.benim mesela çatlama ateşim 36.8 ve gebe olduğumda 36.9 un altına inmediCanım o zaman takip etmemiştim ateşimi dünden beri ölçüm yapıyorum sadece
Naptın canım yaptın mıTamam o zaman yapayım ben
Günaydın tatlısım, bak ben de yaptım tekrar bugün atıyorumAynen canım yani seninde için rahat olsun çıkmaya başlıyormuş zamanı gelince
Test yapsanız bugün de çıkar varsaDüzenli olarak gelir gecikme yaşamam hiç bakalım yarın belli olacak
Yaaa bakalım bu ay da olmazsa ki inslalh hamileyimdir olcumlerimi yaparım düzenli olarakO sağlıklı bilgi vermez canım.sürekkü ateşini ölçersen çatlamadan sonraki ateşin altına hiç düşmemeli ateşin.benim mesela çatlama ateşim 36.8 ve gebe olduğumda 36.9 un altına inmedi
Gününde yada geçmesini bekleyeceğim erkn yapıp negatif görmek istemiyorumTest yapsanız bugün de çıkar varsa
Abuu bir anda nasıl koyulaşmış maşallah maşallahh inşallah daha da büyüsün bebiş olsunnnGünaydın tatlısım, bak ben de yaptım tekrar bugün atıyorum
Abuu bir anda nasıl koyulaşmış maşallah maşallahh inşallah daha da büyüsün bebiş olsunnn
Günaydın bu arada bebiiimGünaydın tatlısım, bak ben de yaptım tekrar bugün atıyorum