- 20 Ağustos 2022
- 3.836
- 3.286
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Hadi uğur getirsin bu topic hepinize kuzularımAşkım ekliyim ayıp ettin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi uğur getirsin bu topic hepinize kuzularımAşkım ekliyim ayıp ettin
İnşallah balım.Hadi uğur getirsin bu topic hepinize kuzularım
Oldu mu kuzum pik en son yakındıİnşallah balım.
Hoş geldin kuzummmZumruduanka96 kuzummmm beni de ekle anca gelebildim bu tarafa şimdi baştan okuyacağım sayfalar
Sat 25 Ağustos
Bat 23 Eylül
İnşallah uğurlu gelir balımAyy ben ne ara bu topige gelmisim ya nereye yazdigimin hic farkinda olmadim basta. Sonra bu sayfa sayilarina ne olmus dedim. Bir baktim yeni bir topik. Zumruduanka96 hayirli olsun canim topigin. Bir de burda deneyelim insallah sen ugurlu gelirsin sat 2 eylul bat 30 eylul
Evettt oldumOldu mu kuzum pik en son yakındı
Hadi bakalım hayırlısı ile 10 gün sonra senden de güzel haberler alıcaz afram gibi sende topic açtın hamiş haberi verirsin bize çok aminEvettt oldum
Kuzum senı eklememişim bennnnHormon değerlerim her defasında iyi çıkıyor ama olmuyor işte sorun yok ama olmuyor niye çünkü zamanı var
sistem nasıl ayarlıyor nereden biliyor benim o topiğe geçeceğimi ya cidden bilmiyorum
Allahım aminnnn ayyy 20 sinde başlıcam test yapmaya bakalımHadi bakalım hayırlısı ile 10 gün sonra senden de güzel haberler alıcaz afram gibi sende topic açtın hamiş haberi verirsin bize çok amin
1 hafta bişey kalmamış geçer geçerAllahım aminnnn ayyy 20 sinde başlıcam test yapmaya bakalım
Aynen az kaldı ya valla hazırım herşeye1 hafta bişey kalmamış geçer geçer
Pozitif ol olucak bu ay inanıyorum çok hamiş haberi alıcaz sende dahil kuzumAynen az kaldı ya valla hazırım herşeye
Pozitifimmmm olmazmıyımmm beybiler geliyorrrPozitif ol olucak bu ay inanıyorum çok hamiş haberi alıcaz sende dahil kuzum
Bence kendimizi bir toparlasak, sağlıklı beslnemeye ve yürüyüşlere başlayabilriiz. Böylece hamilelikte bile kilo verilebilir. Zaten karbonhidratları azaltıp yemeği çok yiyince ve paketli gıda tüketmeyince gidiyor kilolar. Hiç sıkıtı yapma. Bebişlerimiz iyi olsun yter ki.Bana da çok dedi doktor. Kilo vermeden hamile kalamazsın dedi pcos olduğu için. Yoksa hiçbir sorun yok diyordu. Ben de stresten hep yedim hep yedim. 73 ile hamile kaldım ben de
Canım teşekkür ederimm iyiyim kuzum, iğnenin biraz etkisi devam ediyor yumurtalık hissiyatı ve bel sızlaması gibi ama onlar da ufak şeyler. Artık üçüncü olduğu için sanırım çok daha iyiydim tecrübeliydim umarım bu sefer bebişim göbüşümdedir.Kuzum sen ne yaptin? Nasil gecti islem? Iyi hissediyor musun kendini?
Hoşgeldinnnn canımmm amin aminnnnnnnnHadi uğur getirsin bu topic hepinize kuzularım