💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnşallah aynen nasipte varsa her türlü olacak buna inanıyorum ama 19 a da bir çarpı atmak isterdim yani 😂
😂😂tabi orası öyle gönül istiyor ama işte insanın bogup atası geliyor tadını çıkar kuzum hamile kalınca yorgunum der totişini döner yatarsın bize ilişki yasak şimdi kedi gibi peşimde geziyor ben az gezmedim takkeler degişti 😂😂😂😂

canim ben goguslerim regl gunum gelmeden 1 gun once basladi hafif hassalasip agrimaya ama test pozitifti cok daha onceden ona uzulme. hic belirtisiz olucak belki :)
canim ben goguslerim regl gunum gelmeden 1 gun once basladi hafif hassalasip agrimaya ama test pozitifti cok daha onceden ona uzulme. hic belirtisiz olucak belki :)

Kızlar günaydın . Ben dün beta hcg verdim . Çatlamanın 8 günü idi . Bata bugün itibariyle 4 kaldı . Sonuç negatif çıktı . Kesin midir 🥹erken mi verdim bilmiyorum . İnsanın içindeki umudu azalmıyor

Eklentiler

• Screenshot_20230922_084404_Femometer.jpg
    Screenshot_20230922_084404_Femometer.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar günaydın . Ben dün beta hcg verdim . Çatlamanın 8 günü idi . Bata bugün itibariyle 4 kaldı . Sonuç negatif çıktı . Kesin midir 🥹erken mi verdim bilmiyorum . İnsanın içindeki umudu azalmıyor
Adete 2 gün kala benim de negatifti canım erken vermiş olabilirsin daha koskoca 4 gün var

Erken bence canım bende vermemek için zor durdurdum kendimi benimde bugün 8.gün en erken 10-12 günde çıkıyormuş kanda 🤩

Ay karnım bir şişti bir şişti sanırsın içinde dünya var aşırı rahatız ediyor ben hamileyken bunu yaşamadım imdaaaat az kaldı iğne batırcam belki faydası olur diye 😩

Adete 2 gün kala benim de negatifti canım erken vermiş olabilirsin daha koskoca 4 gün var
Ya sonrasında pozitife döndü mü kuzum 🥹adete kaç olduğunu da tam bilmiyorum normalde 28 günde bir oluyorum , bu ay ovülasyon testi kullandım geç çatlama oldu kuzum 14 sayarsam bat a 6 oluyor . Dayanamadım verdim ama çok üzüldüm 🥹

X