- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen atıyorum ama bu kaç dakika sonraki hali kuzum önce onu de bakem böyle bile gözüküyor çizgiAy inşallah yaa atarım tabi
Beklemekle geçiyor ömrümüz ya
Bak çizgi var gibi testin kendi çizgisidir büyük ihtimalle ama tabi fotoda hiç belli değil Merve3553 Buna da bi elatsan ya
Yok bebeğim ben cumartesi yaparım. Yarın Yalancı pozitif görürsem de kalpten giderim, negatif görürsem de kalpten giderim. Her türlü kalpten gidiyorum sen artık hamiş sayılırsın bizlere daha çok dua et kuzum. Walla açalım şu anneler grubunu sen ben bizim kızlaredahandro haydi yanlız bırakma beni yarın sende başla
valla golge gibi var sanki ama cok da erken bilemedim bebis. benim negatif cikmisti o tarihte mesela senin golge gibi var yineAy inşallah yaa atarım tabi
Bak çizgi var gibi testin kendi çizgisidir büyük ihtimalle ama tabi fotoda hiç belli değil Merve3553 Buna da bi elatsan ya
Aa hadi ya.. valla rahatladim kuzum sagol ne bileyim sende 37leri gorunce ben de sandim ki firlayip gidecek yumurtlamadan sonra yine de bir tık dusukmus gibi geliyor ama oyle diyorsan oyledir tabi. Bu ilk ay benim ates takibi yaptigimKız benim de düşük Şuan 37 yi görmüş insanım biliyorsun ama şu da her insanın vücut sıcaklığı Farklı. Senin en yükseğin 35.80 olabilirken benimki 36.40 olabilir(yumurtlama öncesi)
Yumurtlama sonrası en yükseğin 36.40 olur benimki 37 mesela. Ama bu progestanın düşük olduğunu göstermez vücut sıcaklığının sana özel olduğunu gösterir
Yok bebeğim ben cumartesi yaparım. Yarın Yalancı pozitif görürsem de kalpten giderim, negatif görürsem de kalpten giderim. Her türlü kalpten gidiyorum sen artık hamiş sayılırsın bizlere daha çok dua et kuzum. Walla açalım şu anneler grubunu sen ben bizim kızlar
mYok bebeğim ben cumartesi yaparım. Yarın Yalancı pozitif görürsem de kalpten giderim, negatif görürsem de kalpten giderim. Her türlü kalpten gidiyorum sen artık hamiş sayılırsın bizlere daha çok dua et kuzum. Walla açalım şu anneler grubunu sen ben bizim kızlar
Kuzum ilk 15 dakika da çıktıysa eğer bu çizgi bebişAy inşallah yaa atarım tabi
10 dk falan sanırım canımm yani en fazla 10 dur kız ne göz var sende ciddennn fotoda göremedim ben çıkmıyo diye sinir oldum hattaHemen atıyorum ama bu kaç dakika sonraki hali kuzum önce onu de bakem böyle bile gözüküyor çizgi
Benim ovulasyon testi ile takip yapmama da gerek yokmuş aslında iki aydır uygulamada yumurtayı gördüğüm an iki çizgiyi gördüm ama yine de içim rahat etsin istedim, benimki 29 Eylüldür dakik olur ama buna rağmen sol overde kistim çıktı agustosu değerlendiremedik doktor kontrolleri vs derken ama gebeliğe engel olmadığını söyledi doktor bu ayı değerlendirebildim şimdi bekliyorum batı test için inşallah bekleyen herkes çift çizgiyi görürBenim bat ileri kaydı canım 3 Ekim olacak büyük ihtimalle
Hayır aşkım test çizgisi 10 dakika da çıkmaz göz var kuzum valla nerde olduğunu biliyorum o kadar zamanında test yaptım ki nokta atışı10 dk falan sanırım canımm yani en fazla 10 dur kız ne göz var sende ciddennn fotoda göremedim ben çıkmıyo diye sinir oldum hatta
ama test çizgisi diye heveslenmiyorum
Yaa inşallah öyledir canımmm çok amin çok çoookkk ama 5.gün bile yaptığımda çizgi vardı o yüzden ben testle alakalıdır diye umutlanmak istemiyorum 2 gün sonra tekrar denerim tabi 2 gün içinde yine tekrar tekrar yapar atarım burayaKuzum ilk 15 dakika da çıktıysa eğer bu çizgi bebiş
oyyy inşallah dediğin gibi olur bebeğimHayır aşkım test çizgisi 10 dakika da çıkmaz göz var kuzum valla nerde olduğunu biliyorum o kadar zamanında test yaptım ki nokta atışı
Bende o yüzden inanamıyorum heveslendirmiyorum kendimi canım daha döllenmeden hcg üretmeye başladıysa bilmemvalla golge gibi var sanki ama cok da erken bilemedim bebis. benim negatif cikmisti o tarihte mesela senin golge gibi var yine
Kuzum kuruma çizgisi yada test çizgisi böyle olmaz ki test çizgisi olsa dağılırken çektin desek 10 dakika sonra tekrar bak var mı orda çizgi eğer yoksa çizgi test kendi çizgisi diyelim ama bence bebiş inşallah da bebektiroyyy inşallah dediğin gibi olur bebeğim
Hamişmisinnnnnoyyy inşallah dediğin gibi olur bebeğim
Tamam birazcık zaman geçsin bakıyım tekrar çeker atarım hatta çok erken ya o yüzden inandıramıyorum kendimi, birde negatife o kadar alışmışım kiKuzum kuruma çizgisi yada test çizgisi böyle olmaz ki test çizgisi olsa dağılırken çektin desek 10 dakika sonra tekrar bak var mı orda çizgi eğer yoksa çizgi test kendi çizgisi diyelim ama bence bebiş inşallah da bebektir
Ne kadar var adetine kuzum ? Yumurtlamadan sonra kaçıncı gündesin biliyor musun ?Tamam birazcık zaman geçsin bakıyım tekrar çeker atarım hatta çok erken ya o yüzden inandıramıyorum kendimi, birde negatife o kadar alışmışım ki