💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

edahandro edahandro haydi yanlız bırakma beni yarın sende başla
Yok bebeğim ben cumartesi yaparım. Yarın Yalancı pozitif görürsem de kalpten giderim, negatif görürsem de kalpten giderim. Her türlü kalpten gidiyorum 🤣 sen artık hamiş sayılırsın bizlere daha çok dua et kuzum. Walla açalım şu anneler grubunu sen ben bizim kızlar 😍💃🍀

Ay inşallah yaa 😍😍 atarım tabi 🤣
Beklemekle geçiyor ömrümüz ya 🤦🏻‍♀️
Bak çizgi var gibi testin kendi çizgisidir büyük ihtimalle ama tabi fotoda hiç belli değil 🤣 Merve3553 Merve3553 Buna da bi elatsan ya 🤣🤣🤣
valla golge gibi var sanki ama cok da erken bilemedim bebis. benim negatif cikmisti o tarihte mesela senin golge gibi var yine :KK70::KK200:

şunların dili olsada bi konuşsa 😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 61
Kız benim de düşük Şuan 37 yi görmüş insanım biliyorsun ama şu da her insanın vücut sıcaklığı Farklı. Senin en yükseğin 35.80 olabilirken benimki 36.40 olabilir(yumurtlama öncesi)
Yumurtlama sonrası en yükseğin 36.40 olur benimki 37 mesela. Ama bu progestanın düşük olduğunu göstermez vücut sıcaklığının sana özel olduğunu gösterir
Aa hadi ya.. valla rahatladim kuzum sagol🤩 ne bileyim sende 37leri gorunce ben de sandim ki firlayip gidecek yumurtlamadan sonra🤣🤣 yine de bir tık dusukmus gibi geliyor ama oyle diyorsan oyledir tabi. Bu ilk ay benim ates takibi yaptigim

Eklentiler

• Screenshot_20230921_171442_Femometer.jpg
    Screenshot_20230921_171442_Femometer.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 57
İnşallah nasip olur kuzum bende koyu görmeden inanmıyorum inanki🙏🙏
Yok bebeğim ben cumartesi yaparım. Yarın Yalancı pozitif görürsem de kalpten giderim, negatif görürsem de kalpten giderim. Her türlü kalpten gidiyorum 🤣 sen artık hamiş sayılırsın bizlere daha çok dua et kuzum. Walla açalım şu anneler grubunu sen ben bizim kızlar 😍💃🍀
m

Ay inşallah yaa 😍😍 atarım tabi 🤣
Beklemekle geçiyor ömrümüz ya 🤦🏻‍♀️
Bak çizgi var gibi testin kendi çizgisidir büyük ihtimalle ama tabi fotoda hiç belli değil 🤣 Merve3553 Merve3553 Buna da bi elatsan ya 🤣🤣🤣
Kuzum ilk 15 dakika da çıktıysa eğer bu çizgi bebiş 🥰🤰💃

Eklentiler

• IMG_4205.jpeg
    IMG_4205.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_4207.jpeg
    IMG_4207.jpeg
    50,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_4206.jpeg
    IMG_4206.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 55
Benim bat ileri kaydı canım 3 Ekim olacak büyük ihtimalle
Benim ovulasyon testi ile takip yapmama da gerek yokmuş aslında iki aydır uygulamada yumurtayı gördüğüm an iki çizgiyi gördüm ama yine de içim rahat etsin istedim, benimki 29 Eylüldür dakik olur ama buna rağmen sol overde kistim çıktı agustosu değerlendiremedik doktor kontrolleri vs derken ama gebeliğe engel olmadığını söyledi doktor bu ayı değerlendirebildim şimdi bekliyorum batı test için inşallah bekleyen herkes çift çizgiyi görür 🙏

10 dk falan sanırım canımm yani en fazla 10 dur 🤣 kız ne göz var sende ciddennn fotoda göremedim ben çıkmıyo diye sinir oldum hatta 🤣
ama test çizgisi diye heveslenmiyorum 🤣
Hayır aşkım test çizgisi 10 dakika da çıkmaz göz var kuzum valla nerde olduğunu biliyorum o kadar zamanında test yaptım ki nokta atışı 😂

Kuzum ilk 15 dakika da çıktıysa eğer bu çizgi bebiş 🥰🤰💃
Yaa inşallah öyledir canımmm çok amin çok çoookkk 😍😍 ama 5.gün bile yaptığımda çizgi vardı o yüzden ben testle alakalıdır diye umutlanmak istemiyorum 2 gün sonra tekrar denerim tabi 2 gün içinde yine tekrar tekrar yapar atarım buraya 🤣🤣🤣

Kuzum kuruma çizgisi yada test çizgisi böyle olmaz ki test çizgisi olsa dağılırken çektin desek 10 dakika sonra tekrar bak var mı orda çizgi eğer yoksa çizgi test kendi çizgisi diyelim ama bence bebiş inşallah da bebektir 🧿
Tamam birazcık zaman geçsin bakıyım tekrar çeker atarım hatta 😍 çok erken ya o yüzden inandıramıyorum kendimi, birde negatife o kadar alışmışım ki 🤣

X