- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #6.081
Çok teşekkür ederimdoğum günün kutlu olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimdoğum günün kutlu olsun :)
Aminnn çok teşekkür ederim balımSevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu yaşlara canım, doğum günün kutlu olsun
Burdayım kuzum ya testi anlayamıyorum onu düşünüyorumZumruduanka96 kız sen nereye kayboldun yine
Oo hadi bakalım en azından hevesin devam ediyor çok teşekkür ederim canımDoğumgünün kutlu olsun canım benim di doğumgünüm bu ay günden değil de hediyeden yana hevesliyim
Günaydın, ben elendim heralde ya, bat yarın ve tertemiz testi
Amin bebeğim, seneye bebeklerimizle kutlayalım sıradaki yaşlarımızı inşallahdogum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu nice senelere
Teşekkür ederim canım biraz erken mi olmuş neeeNice mutlu yıllara ben galiba hep böyleydim ya doğum günü hevesim 7 yaşındayken bitti
Ayyy aminn bitanemm çok sağol seneyede kucağımızda bebeklerle kutlayalım inşallahİyi doğmuşsuunnn canım benimmmmnice güzel güzel senelerin olsun bol bebişli
Neyini anlayamadın kuzum hemen mi çıktı erken gebelikte o çizgiBurdayım kuzum ya testi anlayamıyorum onu düşünüyorum
Amin canımm benim, Rabbim sizlerle seneyi görmeyi de nasip etsin ama kollarımızda bebişli bebişliDoğum günün kutlu olsun canımmm sevdiklerinle güzel yaşlara
Dogum günün kutlu olsun canım nice senelereAmin canımm benim, Rabbim sizlerle seneyi görmeyi de nasip etsin ama kollarımızda bebişli bebişli
Aminnnn canım çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olaun canım sevdiklerinle birlikte nice güzel senelere
Erken gebelik değil kuzum evet 5 dakika ama diğerinde neden öyle çıkmadı onu anlayamadımNeyini anlayamadın kuzum hemen mi çıktı erken gebelikte o çizgi
Teşekkürler kuzum En yakınlarımız hatırlayıp kutlasın o yeterli geliyo artıkdoğum günün kutlu olsun canım
merak etme ylnız değilsin canım :) önceden bende önme verirdm şimdilerde o kadar değil
Teşekkür ediyorum mervişimmmİyi ki doğdun canım
benim de eli kulağındadır. Üzülme canım, denemeye devam edicez naapalım. Üzülme diyorum da bu sabah da negatifi görünce bayaa kötü oldum ben ya, sevinçten ağlamak isterdim ama kısmetBenim geldi canım, hasta oldum
benim de eli kulağındadır. Üzülme canım, denemeye devam edicez naapalım. Üzülme diyorum da bu sabah da negatifi görünce bayaa kötü oldum ben ya, sevinçten ağlamak isterdim ama kısmet
Ben onu erken sandım kuzum hassaslığından dolayı öyle çıkmıştır normal bence strip testlere çok güvenmiyorum ben şuan ki halini atsana bide en son yaptığın testinErken gebelik değil kuzum evet 5 dakika ama diğerinde neden öyle çıkmadı onu anlayamadım
Aminn canımm çok teşekkür ederim, ikimizinde en güzel, en sürprizli, en mutlu yaşı olsun yeni yaşımızDoğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu senelere İnşAllah
Hayır hayır ilaç yapıyor bunu merak etme ilaçtan bir süre sonra kesilir bende aynıyım çünküYa bişiy sorucam özür dilerim öncelikle kız ben dün doktorun verdiği suda karışım monurol ilaç içtim şimdi lavaboya bir girmişim çok kötü ishal olmuşum acaba neden ki ya üşüttümde mi oldu internete yazdım parazıt vsvs şeyler çıkıyor ama öyle belirtyede rastlamadım nedendir acaba çok su içiyorum ondanmıdır ki